| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    EJB Life Cycles
    EJB er en forkortelse i computer verden til Enterprise Java Beans . EJBs gemmes i en kapsel i et computernetværk for at beskytte sikkerheden af ​​kunder, der bruger en virksomheds computernetværk. EJBs beskytter sikre oplysninger mens du er på nettet for at forhindre personlige oplysninger falder i de forkerte hænder. Flere bønner gemmes i en kapsel og anvendes kun, når en klient adgang visse dele af nettet, hvor sikkerhed er afgørende . Der findes mange typer af EJBs . Livscyklus en EJB , afhænger derfor af den type EJB , der bliver brugt . Session Beans
    p Der er to typer af session bønne - statsløse session bønner og stateful session bønner - hver med deres egen livscyklus. Session bønner er tilfældigt tilgås af kunder , hver gang de begynder en ny anvendelse i det system, hvor Bean er nødvendigt for at beskytte deres personlige oplysninger. Når adgang til, den første ting, der sker, er den bønne kaldes fra beholderen til at begynde en ny instans . Bønnen , der opfordres til at udføre sin funktion , så koder de data, der indsamles på en måde, så det ikke kan stjæles under overførslen mellem klienten og business-netværk. Bønnen forbliver i brug indtil klienten færdig med at bruge systemet. Når kunden er færdig med at bruge systemet, bliver bønne derefter tilbage til beholderen og forbliver der, indtil det tilfældigt er trukket af systemet, der skal bruges igen .
    Statsløse Session Bean
    < br >

    statsløs session bønne har den simpleste af alle livscyklus blandt EJBs . Denne type session bønne har ingen særlig erklærede formål end at beskytte og indkode information , mens det bliver brugt af en klient. Bønnen er tilfældigt adgang , får det til at aktivere og udføre den nødvendige funktion. Der er ingen adgangskode eller andre input nødvendig for, bønne fungerer som forventet . Bønnen begynder at arbejde på egen hånd med det samme , når det er tilfældigt udvalgt i løbet af sessionen , og stadig er i brug , indtil kundens sessionen er slut. Når sessionen er slut , bliver bønne returneres til bønne pulje , hvorfra den kom , indtil det tilfældigt tilgås igen for at udføre de samme funktioner.
    Stateful Session Beans
    < br >

    Stateful session bønner er de typer af bønner, som klienter, der bruger bank hjemmesider tilfældigt ville have adgang til for at udføre beskyttede transaktioner. Når kunden logger ind på webstedet , betyder bønne ikke eksisterer . Så snart kunden initierer en slags transaktion, har bønne oprettet. Bønne behandler derefter transaktionen trygt og sikkert som oplysninger om transaktionen , og andre personlige oplysninger er passeret gennem netværket fra klienten til virksomheden. Når transaktionen er gennemført , klienten lukker sessionen. Sessionen bønne forsvinder og en ny session bønne er skabt til den næste nye session initieret af andre kunder.
    Entity Bean

    anden type EJB er kendt som en enhed bønne . Ud af alle EJBs , har denne type mest komplicerede livscyklus. Virksomheden bønne eksisterer før en klient session indledes , men forbliver i en pulje af andre bønner indtil det er nødvendigt . Men dette er ikke den samme type pulje anvendes sammen med statsløse type EJB . I denne pulje er de EJBs allerede oprettet for nye forekomster , hvilket betyder bønne ikke venter på at blive sat op, når kunden anvender systemet . Når en ny instans opdages, en af ​​disse bønner trukket fra puljen af tilgængelige bønner. Disse bønner anvendes på samme måde som andre typer af bønner , men giver kunden at manøvrere på et langt hurtigere tempo gennem systemet , fordi de ikke behøver at vente for bønne at blive klar til brug . Når denne type bønner er trukket , er det bruges af klienten i hele den periode , han er på systemet både for at beskytte sine personlige oplysninger og for at foretage transaktioner i systemet. Denne type bønne er i stand til at kryptere begge typer oplysninger, som det er gået i netværket . Når kunden har afsluttet sin session, bønne vendte igen til puljen , hvor det oprindeligt blev tilgås og forbliver i klar status, indtil det er trukket skal bruges igen ved en anden klient bruger systemet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Bootstrap Protocol 
    ·Sådan videresende e-mail Vedhæftede 
    ·Sådan Beregn megabyte per sekund 
    ·Sådan bruges et netværk trafik Generator 
    ·Sådan tilslutte en Linksys Switch 
    ·Sådan aktiveres Nonstop Forwarding på Juniper 
    ·Sådan aktiveres den trådløse N Evne i en HP-computer…
    ·Sådan Set Up Content Blocker til Bloker alle websteder…
    ·Sådan opgraderer HostGator 
    ·Sådan bruges VNC Server 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set -Up en nyhedsserver 
    ·Sådan Split en Subnet Into Two Subnets 
    ·Hvordan at tilslutte en router til Verizion DSL 
    ·Hvordan man kan reducere Wireless støj 
    ·Sådan installeres et modem på en eMachine computer 
    ·Crossover Kabel Instruktioner 
    ·Sådan Upload Bulk Files 
    ·Effektiv Kommunikation Definition og eksempler 
    ·Sådan Host en NetMeeting 
    ·Sådan Fix Low Internet QOS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com