| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Typer af Forsinkelser i et digitalt system
    Udtrykket "digitale system" anvendes normalt til at henvise til alle elektriske og elektroniske systemer, der anvendes i informationsbehandling og kommunikation. Disse systemer spænder fra netværksenheder , computere og mobiltelefoner til digital transmission og modtagelse udstyr, der tilsammen udgør infrastrukturen i den globale kommunikation . Inden for disse systemer er en funktion kaldet "forsinkelse ", der angiver mængden af ​​tid, de tager for at modtage , behandle og give ud data helt. Endvidere kan denne mængde tid ( forsinkelse) være standard samt variabel , afhængig af faktorer som operationelle egenskaber ved digitale systemer , eksterne /omgivelserne og medier over hvilke systemer er tilsluttet . Behandling Delay
    p Dette er en stor forsinkelse kategori , der normalt observeres i disse digitale systemer , der udfører gateway operationer i digitale kommunikationssystemer. For eksempel, i datanetværk routere ( indretninger til sammenkobling to forskellige netværk ) er ansvarlige for denne type forsinkelse , som skyldes , fordi hver af disse enheder kontroller , afkoder og følgelig fremad /blokerer behandling oplysninger i forbindelse med de indkommende og udgående data bits . Endvidere i digitale telefon-og mobilnetværk , er denne form for forsinkelse normalt observeret ved gateway kontakter eller udvekslinger, som har til opgave at sammenkoble forskellige individuelle udvekslinger med hinanden.
    Bufferlagringen Delay
    < br >

    buffering forsinkelser også forårsaget på routing positioner inden digitale kommunikationsnetværk. Denne type af forsinkelse normalt opstår på grund af øget antal datapakker indgående /udgående via en router , og af denne grund , routere køen og proces hver datapakke på en første - mølle- mølle princippet . Bufrende forsinkelser også observeret under stemme og video kommunikation på computerenheder , hvorunder den integrerede mikroprocessor oversætter et stort antal diskrete databit ( bundtet som pakker ), der skal præsenteres som løbende information til brugeren på én gang.

    packetization Delay

    Denne type forsinkelse er specifikt forbundet med stemmen netværk digitale systemer , hvori talesignaler oversættes og kodet som datapakker skal sendes videre. Under denne type forsinkelse er talefrekvensspektret konverteret til digitale impulser , adresseres efter den rækkefølge , hvori de modtages og pakkede i pakker til transmission.
    Serialisering Delay

    serialisering forsinkelse er almindeligvis omtales som den tidsperiode , i hvilken serialisering proces datapakker udføres ved kobling og rutning knudepunkter i et datakommunikationsnetværk . Processen med serialisering refererer til aktiviteten af ​​nummerering og lagring af databit på skift (eller bearbejdning ) ender af et netværk , og er normalt tages som den korteste og mindst væsentlige forsinkelser , der opstår under elektronisk kommunikation proces.
    < br >
    Transmission forsinkelse

    Denne type forsinkelse er normalt forårsaget af det kollektive bidrag fra serialisering , packetization og buffering og andre mindre forsinkelser inden for et data kommunikationsnetværk. Dens specifikke kilder er normalt svært at spore , men det normalt anses for at være som følge af de samlede sagsbehandlingstider truffet af networking noder , sammen med luftfartsselskabet i løbet af hvilke oplysninger der udveksles. Det er også kaldet transmission forsinkelse, som er et mål for den samlede tid, som netværksressourcer tager at overføre data bits .
    De- Jitter Delay

    Jitter er en form for variation eller forvrængning , der opstår inden for en digital data impuls fra ydre eller indre kilde. For at eliminere denne uønskede variation , routere og gateways i en stemme /data -netværk har specifikke kredsløb integreret i deres arkitektur , der arbejder hen imod at omforme data signal i dens oprindelige format. Denne proces med at omforme eller signal genopbygning kaldes de- rysten , og det forårsager en mindre forsinkelse inden processen for kommunikation. Kilden til jitter kan være såvel eksterne som interne , lige fra funktionsfejl og transportør skader på omgivelserne \\ s effekter over netværket.
    Propagation Delay

    type forsinkelse præsenterer den samlede tid , som et datasignal tilbringer i rejser mellem sender og modtager i et digitalt kommunikationsnetværk. Mere præcist , det er forsinkelsen skyldes medium eller link (trådløs /kabel) , over hvilken der udveksles data mellem to kommunikerende knudepunkter , og er en effektiv bidragyder til at bestemme effektiviteten af ​​et kommunikationsnetværk .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilslut en PS3 til en bærbar 
    ·Sådan får du adgang en arbejdsgruppe Computer 
    ·Sådan begrænse RegEdit i et domæne 
    ·Hvordan finder man en WAN Connection 
    ·Sådan ændres OWA webadresser 
    ·Forskellen mellem IT & ICT 
    ·Sådan udskille en computer 
    ·Sådan installeres WordPress på Amazon Cloud 
    ·IPP-udskrivning i Vista 
    ·Hvordan ændrer jeg Inside interface Modtager på en Ci…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver Alienware Wireless 
    ·Hvad er en centraliseret netværk 
    ·Fotosyntese & Respiration 
    ·Sådan Set Up VNC Over SSH 
    ·CPMI protokoller 
    ·Deling af en printer via en Linksys Router 
    ·Hvad er PSH i et Network Packet 
    ·Sådan får WebTV e-mail fra en anden computer 
    ·QOS Anbefalinger til VoIP 
    ·Sådan får du adgang til internettet på en bærbar ve…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com