| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
  Typer af Forsinkelser i et digitalt system
  Udtrykket "digitale system" anvendes normalt til at henvise til alle elektriske og elektroniske systemer, der anvendes i informationsbehandling og kommunikation. Disse systemer spænder fra netværksenheder , computere og mobiltelefoner til digital transmission og modtagelse udstyr, der tilsammen udgør infrastrukturen i den globale kommunikation . Inden for disse systemer er en funktion kaldet "forsinkelse ", der angiver mængden af ​​tid, de tager for at modtage , behandle og give ud data helt. Endvidere kan denne mængde tid ( forsinkelse) være standard samt variabel , afhængig af faktorer som operationelle egenskaber ved digitale systemer , eksterne /omgivelserne og medier over hvilke systemer er tilsluttet . Behandling Delay
  p Dette er en stor forsinkelse kategori , der normalt observeres i disse digitale systemer , der udfører gateway operationer i digitale kommunikationssystemer. For eksempel, i datanetværk routere ( indretninger til sammenkobling to forskellige netværk ) er ansvarlige for denne type forsinkelse , som skyldes , fordi hver af disse enheder kontroller , afkoder og følgelig fremad /blokerer behandling oplysninger i forbindelse med de indkommende og udgående data bits . Endvidere i digitale telefon-og mobilnetværk , er denne form for forsinkelse normalt observeret ved gateway kontakter eller udvekslinger, som har til opgave at sammenkoble forskellige individuelle udvekslinger med hinanden.
  Bufferlagringen Delay
  < br >

  buffering forsinkelser også forårsaget på routing positioner inden digitale kommunikationsnetværk. Denne type af forsinkelse normalt opstår på grund af øget antal datapakker indgående /udgående via en router , og af denne grund , routere køen og proces hver datapakke på en første - mølle- mølle princippet . Bufrende forsinkelser også observeret under stemme og video kommunikation på computerenheder , hvorunder den integrerede mikroprocessor oversætter et stort antal diskrete databit ( bundtet som pakker ), der skal præsenteres som løbende information til brugeren på én gang.

  packetization Delay

  Denne type forsinkelse er specifikt forbundet med stemmen netværk digitale systemer , hvori talesignaler oversættes og kodet som datapakker skal sendes videre. Under denne type forsinkelse er talefrekvensspektret konverteret til digitale impulser , adresseres efter den rækkefølge , hvori de modtages og pakkede i pakker til transmission.
  Serialisering Delay

  serialisering forsinkelse er almindeligvis omtales som den tidsperiode , i hvilken serialisering proces datapakker udføres ved kobling og rutning knudepunkter i et datakommunikationsnetværk . Processen med serialisering refererer til aktiviteten af ​​nummerering og lagring af databit på skift (eller bearbejdning ) ender af et netværk , og er normalt tages som den korteste og mindst væsentlige forsinkelser , der opstår under elektronisk kommunikation proces.
  < br >
  Transmission forsinkelse

  Denne type forsinkelse er normalt forårsaget af det kollektive bidrag fra serialisering , packetization og buffering og andre mindre forsinkelser inden for et data kommunikationsnetværk. Dens specifikke kilder er normalt svært at spore , men det normalt anses for at være som følge af de samlede sagsbehandlingstider truffet af networking noder , sammen med luftfartsselskabet i løbet af hvilke oplysninger der udveksles. Det er også kaldet transmission forsinkelse, som er et mål for den samlede tid, som netværksressourcer tager at overføre data bits .
  De- Jitter Delay

  Jitter er en form for variation eller forvrængning , der opstår inden for en digital data impuls fra ydre eller indre kilde. For at eliminere denne uønskede variation , routere og gateways i en stemme /data -netværk har specifikke kredsløb integreret i deres arkitektur , der arbejder hen imod at omforme data signal i dens oprindelige format. Denne proces med at omforme eller signal genopbygning kaldes de- rysten , og det forårsager en mindre forsinkelse inden processen for kommunikation. Kilden til jitter kan være såvel eksterne som interne , lige fra funktionsfejl og transportør skader på omgivelserne \\ s effekter over netværket.
  Propagation Delay

  type forsinkelse præsenterer den samlede tid , som et datasignal tilbringer i rejser mellem sender og modtager i et digitalt kommunikationsnetværk. Mere præcist , det er forsinkelsen skyldes medium eller link (trådløs /kabel) , over hvilken der udveksles data mellem to kommunikerende knudepunkter , og er en effektiv bidragyder til at bestemme effektiviteten af ​​et kommunikationsnetværk .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Tilslut en PS3 til en bærbar 
  ·Sådan får du adgang en arbejdsgruppe Computer 
  ·Sådan begrænse RegEdit i et domæne 
  ·Hvordan finder man en WAN Connection 
  ·Sådan ændres OWA webadresser 
  ·Forskellen mellem IT & ICT 
  ·Sådan udskille en computer 
  ·Sådan installeres WordPress på Amazon Cloud 
  ·IPP-udskrivning i Vista 
  ·Hvordan ændrer jeg Inside interface Modtager på en Ci…
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan laver Alienware Wireless 
  ·Hvad er en centraliseret netværk 
  ·Fotosyntese & Respiration 
  ·Sådan Set Up VNC Over SSH 
  ·CPMI protokoller 
  ·Deling af en printer via en Linksys Router 
  ·Hvad er PSH i et Network Packet 
  ·Sådan får WebTV e-mail fra en anden computer 
  ·QOS Anbefalinger til VoIP 
  ·Sådan får du adgang til internettet på en bærbar ve…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com