| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Seks Karakteristik af en effektiv Remote Access
    Internet teknologi har givet måder for virksomheder at øge avancerne og produktivitet samtidig bevare medarbejdertilfredshed. Fjernadgang er et værktøj til rådighed for virksomhederne . Under et sådant system . Medarbejdere log -in til deres virksomhedsnetværk fra fjerntliggende steder og færdiggøre deres arbejde over internettet De skal have adgang til kritiske programmer og filer for effektivt at udføre deres opgaver . Virksomheder overvejer at installere et sådant system bør huske på flere elementer i en effektiv fjernadgang. Sikker System

    meget følsomme data sendes over internettet, brugerne vil have komfort, deres forbindelser og dataoverførsler er sikre. Vanskeligheden ved at skabe en sikker fjernadgang er, at it- embedsmænd skal afveje behovet for tilslutning sikkerhed og tilbyde den største mængde af nødvendige funktioner mulige . IT-medarbejdere skal uddannes og effektivt gennemføre sikkerheds protokoller i disse netværk . Dette kan ikke overlades til dem at etablere forbindelsen.
    Understøtter Hjem Computere

    En anden afgørende element er netværkssikkerhed for hjemmecomputere. IT-medarbejdere skal beskæftige sig med den udfordring at forbinde til hjemmecomputere , som ofte har anti- indtrængen og anti- virus software installeret. Disse maskiner kan ikke matche virksomhedernes sikkerheds standarder fastsat af selskabet. De kan mangle sikkerhedsopdateringer , softwarerettelser eller mangler en firewall. Personalet skal tage fat i hvilken grad systemet vil imødekomme disse hjemme-baserede vejspærringer . I modsætning til traditionelle driftsøkonomiske, er, hvor du tilslutter en hjemmecomputer sjældent et problem , er det for de virksomheder, der er afhængige af fjerne miljøer.
    Leverer alt Work Environment

    Remote Access ordninger bør levere samlede arbejdsmiljø og ikke kræve medarbejdere til at lære et andet system. Dette kan kræve uddannelse, som koster penge og tid væk fra at opfylde deres primære opgaver i organisationen. Derudover har mange virksomheder er afhængige af software, der er lavet til erhvervslivet og ikke nemt installeres på en eller andens hjem computer. Løsninger skal tage email , drevdeling intranet applikationer. Løsningerne skal også være i stand til at levere disse programmer , spore deres licenser og spore , hvordan programmerne er fordelt .
    Adresser Hver parts behov

    før implementering en fjernadgang løsning , din virksomhed skal identificere alle de parter , der er afhængige af netværket, fra fuld tid hjemmefra til de brugere , der logger på sjældent. Fuldtidsansatte brugere bør have adgang til de samme funktioner, som de ville arbejde på kontoret. Men du skal også tage lejlighedsvise rejsende, der har forskellige behov end fuldtidsansatte hjemmefra . Disse medarbejdere ikke regelmæssigt adgang til systemet. De kan logge ind på computere, der ikke er konfigureret til at køre virksomhedernes ansøgninger . Du skal sikre, at disse brugere har adgang til kritiske ressourcer , såsom e-mail og adgang til drev , der indeholder vigtige filer .
    Fordelene opvejer omkostningerne

    Fjernadgang systemer er dyre systemer til at installere. Men installationsomkostningerne er kun en del af systemets levetid omkostninger. Virksomhederne skal afveje omkostningerne ved at eje systemet og offeromkostninger. De ejerskab omkostninger omfatter hardware, installation, administration og support . Hvert produkt øger behovet for personale administration og uddannelse. Derudover sikringssystemer er separate , løbende omkostninger. Ud over disse direkte omkostninger , skal virksomhederne også overveje offeromkostninger. For eksempel skal virksomhederne sikre, at en fjernadgang system er en nødvendig del af virksomhedens centrale strategi . Fordi systemet er dyre at vedligeholde, skal erhvervslivet sikre, at disse midler ikke kunne være bedre anvendt til andre strategiske mål.
    Teknisk support Tilgængelig

    Fordi fjernadgangsbruger vil bruge systemet på alle timer om natten , bør virksomhederne være parat til at tilbyde de mest fleksible muligheder for teknisk support til rådighed. Dette er især vigtigt for de virksomheder, hvis ansatte engagere sig i deres primære arbejde gennem en fjernadgang system. Hvis der er et system udfald, for eksempel, skal IT-medarbejdere til at håndtere problemet med det samme , uanset om det er midt om natten eller dagen . Af denne grund bør virksomhederne , der ikke har personale, der specialiserer sig i denne teknologi overveje en udliciteret fjernadgang system. Derfor kan tekniske problemer rettes til personale, der specialiserer sig i disse systemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find MAC-adressen på en System 
    ·Sådan Upload flere filer i Struts 
    ·Hvad er Cisco EMS Secure Access 
    ·Fysiske strukturer af et netværk med en server 
    ·Sådan aktiveres Bluetooth-tjenester på min pc 
    ·Sådan kopiere filer mellem computere med Direct Connec…
    ·Sådan ændres navnet på en gæstekonto 
    ·Sådan Del musikafspilningslister 
    ·Sådan Få One computer til at hente til en anden compu…
    ·Definition af Remote Access 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Indsæt et Ethernet Loopback Jack eller snifter 
    ·Sådan forhindrer folk i at bruge min computer Connecti…
    ·Hvordan kan jeg åbne en port for Vuze via en DI -624 
    ·Toshiba Bluetooth Instruktioner 
    ·Sådan installeres DD- WRT på en ASUS WL520GU 
    ·Sådan ændres en SingTel netværksnøgle 
    ·Hvordan vælger en VoIP System 
    ·Hvordan kan man se , om en netkort er Bad 
    ·Vigtigheden af ​​trådløse lokalnetværk 
    ·Sådan Monitor Netværk Udnyttelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com