| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Hvordan laver Fuldmagter fra en Notebook
    En proxy er en Internet -server oprettet af en bruger. Det kan give enten firewall-beskyttelse for bestemte websteder eller hurtigere adgang til lagrede webindhold normalt tilgængelige via en mere træg forbindelse. Afgivelse af fuldmagt kan ske på stationære computere med en vedhæftet harddisk og på bærbare computere med harddisken er indbygget i enheden. Realiseringen af ​​et proxy på en Windows-baseret bærbar computer giver dig mulighed for at få adgang til websteder , der ellers er blokeret af dit hjem eller business-netværk. Her kan du bruge din Google- konto til at foretage en proxy. Ting du skal
    Google-konto
    Python ansøgning
    Mobiltelefon
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Åbn din webbrowser ved at dobbeltklikke på dens ikon med musen. Skriv http://code.google.com/appengine/i adresselinjen . Log ind på din Google- konto for at åbne Googles AppEngine . Find " oprette en ansøgning " knappen og klik på den med musen . Find din telefon maker i henhold til " Land og Carrier " knappen med musen , eller vælg " Andet ( ikke angivet) ", hvis din telefon maker ikke er på listen . Indtast dit mobilnummer i tekstfeltet under "Mobile nummer. " Tryk på " Send" knappen med musen og vent Google til at sende sin bekræftelseskode til din mobiltelefon . Når du modtager koden via sms på din telefon , skal du indtaste den i tekstfeltet nedenfor "Enter konto Code: " . Med tastaturet og tryk på " Send" knappen med musen
    2

    Type et navn til din proxyserver under "Ansøgning Identifier ", såsom " Jenniferstest - proxy - server. " Klik på "Check Tilgængelighed " knappen til højre for denne tekst boks med musen for at kontrollere din server tilgængelighed og skriv et nyt navn, hvis det ikke er tilgængelige med dit tastatur. Check " Jeg accepterer "-boksen under "Vilkår for brug " og tryk på " OK" knappen med musen for at fortsætte.
    3

    Find en Python program, f.eks Python 2.6. 6 , ved phython.org . Hent Windows x86 MSI Installer til din computers skrivebord . Åbn den ved at dobbeltklikke på det med musen for at begynde installationen . Klik på " Kør " knappen med musen for at fortsætte. Klik på "Næste>" knappen. Vælg din " C: " drev til at indstille det som din save destination og klik på "Næste>" knappen for at fortsætte . Klik på "Næste>" knappen for at starte installationen Python software. Vent til "Afslutning af Python 2.6.6 Installer" vinduet til at vises . Klik på knappen "Finish" med musen under dette vindue for at fuldføre installationen .
    4

    Type http://code.google.com i browserens adresselinje. Find " Google App Engine SDK til Python " på denne hjemmeside og installere det ved at klikke på dens ikon. Klik på "Næste>" knappen med musen for at fortsætte. Klik på " Jeg accepterer betingelserne i licensaftalen " og klik "Næste". Klik på knappen "Næste" for at installere Google App Engine ind i din " Programmer " mappe og oprette genvejsikoner til din computers "Start" -menuen og desktop . Klik på " Install" knappen for at starte installationen dine filer. Klik på " Finish " for at afslutte installationen .
    5.

    Åbn din Google App Engine løfteraket ikon på skrivebordet ved at dobbeltklikke på det med musen . Klik på " Rediger" -menuen og vælg " Indstillinger". Skriv " C: \\ Python \\ python.exe " til din " Python Path " tekstlinjen . Type " C: \\ Program Files \\ Google \\ google_appengine " i din " App Engine SDK " tekstlinjen . Skriv " C: \\ Windows \\ notepad.exe " til din " Editor" tekstlinjen . Efterlad din " Deployment Server " tekstlinjen tomt. Klik på " OK" for at fortsætte.
    6

    Klik på " File" menuen og vælge " Tilføj eksisterende applikation" med musen . Skriv " C: \\ Brugere \\ Jenniferstest \\ Desktop \\ proxy " i " Application Path " tekstlinjen , og tryk på knappen "Tilføj" for at fortsætte. Højreklik på den fil i Notesblok , du lige har tilføjet inde i din "Google App Engine Launcher " vinduet og vælg " Rediger ". Erstat teksten " YOUR_APP_ID " med " Jenniferstest - proxy - server" med dit tastatur. Klik på Notesblok "Filer" i menuen og vælge "Gem" med musen . Klik på det røde "X" i øverste højre hjørne af din Notesblok-vinduet for at lukke det. Klik på " Deploy " knappen, som har en blå cirkel med et opadpegende pil inde, for at starte og bruge din proxy-server.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Vil en USB Repeater Cable Arbejde for en Aircard Cell 
    ·Sådan nulstilles en Lost Admin Password på Windows 20…
    ·Sådan Genbrug Computere i Newmarket , Ontario 
    ·Network Planning Systems 
    ·Sådan Script en CGI proxy 
    ·Sådan Tilføj brugere til et domæne med et Excel-regn…
    ·Sådan tilføjes en Apple Computer til en Microsoft Hom…
    ·Sådan ændres Min BSNL Bredbånd Bruger-ID 
    ·Definition af UPNP 
    ·DS3 Fejl betydninger 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan nulstilles en Linksys Administrator Password 
    ·Sådan Fix en Ethernet Card Driver 
    ·Sådan oprettes en Access List til Cisco PIX Firewall 
    ·Tips om Stærke web tilstedeværelse 
    ·Sådan Set Up en tidsserver 
    ·Sådan Gør din egen e- Cards med lyd 
    ·Sådan installeres en Cisco Firewall 
    ·Router Sikkerhed 
    ·Sådan tilslutte en Comcast Cable Modem 
    ·Sådan Test My Bredbånd Styrke 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com