| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Hvordan skriver jeg en Technology Plan for et hospital
    ? Mens hospitalerne har særlige teknologiske krav spænder fra integrerede og meget sikker computer-systemer til high-end og meget komplekse medicinsk teknologi , hvilket skaber en teknologi plan følger en grundlæggende trin-for- trin-proces, begynder med bord, udøvende og administrative buy-in og slutter med en detaljeret strategi . I sidste ende skal planen fokuseres ikke på teknologien , men på de ønskede resultater teknologien vil levere til hospitalets personale. Ting du har brug
    bestyrelse og administrativ buy-in
    Et udvalg af fagfolk,
    Support personale
    Vis Flere Instruktioner
    Udvikling af en Plan
    1 Get godkendelse fra hospitalet mest ledende medarbejdere , før du fortsætter .

    søge godkendelse og støtte af hospitalet bestyrelsen og den øverste administration for udviklingen af ​​en omfattende teknologi planen. Deres accept er Omdrejningspunktet i succes for enhver plan , og vil bane vejen for buy- in fra afdelingsledere , direktører og medarbejdere.
    2 Opret en teknologi udvalg til at drøfte mulighederne .

    Opret en teknologi udvalg , der har repræsentanter fra hospitalets forskellige interne vælgere. Ideelt set bør hovedet fundraiser eller donor - relationer person og den frivillige koordinator medtages. Et hospital velgører og bestyrelsesmedlem i givet fald kan opfordres til at deltage . Vælg en integreret del af hospitalet, men ikke er direkte forbundet til teknologi. Hvis hospitalet har et informationsteknologi -afdeling, hverve et ledende medlem eller en teknologi -kyndige . Afrunde udvalget med to eller tre afdelingsledere , en repræsentant fra support personale og en patient - forholdet person.
    3 mødes for at drøfte planen mission og vision.

    oplyse udvalget om behovet for planen og tilbringe et møde eller to at få alle op i fart og ombord. Opret en privat, online rum, hvor teamet kan rutinemæssigt kommunikere med hinanden . Når udvalget er samlet , har dem med at skabe visioner og mission statements . Visionen redegørelse skal omfatte , hvordan hospitalets fremtidige teknologi miljø skal vises og mission statement bør skitsere de skridt til at nå denne vision.
    4 Vurdere hospitalets nuværende teknologi for at se, hvad der virker og hvad der ikke er .

    Vurdere hospitalets nuværende teknologi og dens fremtidige behov. I et stort anlæg , kan dette tage tid --- måske en uge eller to. Du kan være nødt til at hverve hjælp fra hjælpepersonale. Tal med it-folk , afdelingsledere , hjælpepersonale , administratorer og administrativt personale . Opret en omfattende liste over al teknologi , fra computere til avancerede medicinske apparater .
    5. Lav en liste af teknologi hospitalets behov.

    Udvikle en omfattende liste af teknologiske behov. Dette bør omfatte alt fra computere og servere til medicinsk og laboratorieudstyr. De mere detaljerede og fuldstændige listen , jo bedre. Du ønsker måske at sammensætte et diagram , der viser den nødvendige teknologi og dens omkostninger . Når listen er oprettet, vil teknologien udvalget nødt til at prioritere det. Hvilken teknologi er vigtigst ? Forklar hospitalets teknologi styrker og svagheder og vurdere måder, hvorpå teknologi kan løse disse svagheder.
    6 Drej listen over behov til en liste over de omkostninger ved at bygge et budget.

    Byg et budget baseret på de teknologiske behov. Sørg for, at budgettet omfatter udgifter til den teknologi , dens gennemførelse eller installation , og dets vedligeholdelse . Nogle af de områder, du måske overveje for budgettet inkluderer trådløs teknologi , telekommunikation, høj båndbredde til tale /video /data tilslutninger og andre nye teknologier, der vil forbedre sygehusets ydelser til patienter og personale.
    7 Udarbejde en endelige rapport om planen og budgetmæssige behov .

    Skriv en endelig rapport med anbefalinger , der skal fremlægges til hospitalet bestyrelsen , senior administration og eventuelt at cirkulere blandt donorerne og velgørere og andre interesserede parter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes ikoner fra systembakken i Vista 
    ·Sådan Beregn Computer båndbredde med McAfee 
    ·Sådan konfigureres Smart Phone Ejendomme Server 
    ·Andre anvendelser for 56k Modems 
    ·Hvordan til at Ændre den DNS på Yahoo Hosting 
    ·Hvad er en privat Line Service ( PLS ) 
    ·Sådan bruges Task Manager til Remote Access 
    ·Communication Protocol Typer 
    ·Er TeleMessage Arbejd med Thunderbird 
    ·Sådan installeres Real VNC Server 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find computere på et lokalt netværk 
    ·Fælles Adresse Redundans Protocol 
    ·Sådan Hook Up Your Laptop & ISP Card til en router 
    ·Sådan Test Cable & Netværk Signal Udstyr 
    ·Sådan Find Out Website URL Ejere 
    ·Sådan Put en adgangskode på en Linksys Uden CD 
    ·Sprint Air Cards & Acer Computer Problemer 
    ·Email Fejl 451 4.3.0 
    ·Hvordan man opbygger en Client Server Network 
    ·Sådan Set Up Wake On LAN 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com