| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan Slut en Vista computer til en XP computer med et USB -kabel
    Med den måde teknologien har tilsluttet verden i næsten enhver mulig måde , er det forståeligt , at vi nu kan tilslutte én persons computer til en anden persons computer med lethed. Der er mange grunde til at gøre dette , med de vigtigste årsag er, at denne forbindelse giver dig mulighed for at "se" en anden persons computer, mens på din egen , hvilket giver dig adgang til edb-programmer og filer. Hvis du ønsker at tilslutte en computer med en Windows XP og en Windows Vista-system , er det nemt at gøre med blot et Ethernet-krydskabel . Bemærk, at en af ​​disse computere skal have en fungerende internetforbindelse . Hvad du har brug
    Computer med XP-system
    Computer med Vista-system
    Ethernet-krydskabel
    Vis Flere Instruktioner
    Tilslutning af en XP og Vista Computer
    1

    Sørg for, at hver computer har et entydigt computer navn ( fx " Jenn- PC" og " Jenn- bærbar "). Du kan kontrollere at se, hvad den fulde computer navnet på hver computer er ved at gå til "Start" menuen på din Vista og højreklikke på "Computer " og vælge "Egenskaber" og derefter gå til "Start -menuen på din XP og højreklikke på "Denne computer" og vælge "Egenskaber". for begge systemer , vil du nu være i "System Properties" . Vælg " Computer Name" fanen og se på linje kaldet "Full Computer Name " for at se, hvad navnet på dine computere er. Hvis de er de samme, ændre en af ​​de computer navne ved at vælge " Change" knappen i " computer Name " fanen enten system, og derefter skrive det nye navn for den pågældende computer og vælg " OK ". Genstart computeren, hvis du har brug for at foretage en ændring på computerens navn .
    2

    Åbn " Device manager " i begge computere ved at gå til " Start "menuen og vælge" Find . . " option Skriv" Device manager " og klik på" OK " i Enhedshåndtering , klik på" Netværkskort "for at sørge for begge computere har Ethernet-adaptere , der er hurtige ( 10/1000BaseT speed minimum - det vil sige, hvad hastigheden af den Ethernet -adapteren ud for navnet på adapteren ) . Hvis du ikke har en tilstrækkelig hurtig Ethernet-adaptere i begge dine computere, vil du nødt til at opdatere denne ved at få en hurtigere Ethernet-kort og installere den til den computer per Ethernet card anvisninger.
    3

    Tilslut begge computere med Ethernet- crossover-kabel . Sæt kablet ind i den tomme Ethernet-porten på begge computere , og derefter for begge computere , gå til " Start"-menuen på skrivebordet og vælg " Kontrolpanel". i Kontrolpanel , gå til " Netværksforbindelser " og finde "Local Area Connections" i både XP og Vista computer. begge skal identificere den Ethernet-kablet du satte i hver computer. på dette punkt, vil begge computere være i stand til at identificere en IP-adresse (hvad du har brug for din computer at oprette forbindelse til internettet) , og i Vista-computer , vil Local Area Connections sige " Uidentificeret Network " under det, og i XP computer , vil Local Area Connections sige " Begrænset eller ingen Forbindelse. " vi vil ændre dette senere, men først vil vi lade computerne for at få adgang til enhederne og filer den anden har.
    4 < p> Højreklik på Local Area Slut i Vista, der er sluttet til XP-computer . Vælg "Set Network Location . " Når i Set Network Location, ændre placeringen fra "Public " til "Private ", så begge computere kan se hinanden . Hit "Næste" knappen og følg vejledningen for at indstille computeren til "Private ".
    5

    Gå til "Start" menuen på skrivebordet i både Vista og XP-computer , vælg "Control Panel" og vælg derefter "Netværks-og delingscenter " i Vista og "My Network Places " i XP. i Netværks-og delingscenter og My Network Places , "Windows Firewall Settings" vælg fanen . i Windows Firewall -indstillinger , vælg " Undtagelser " fanen og tjek de " filer og printerdeling " box for at tillade deling mellem computere . computerne skulle nu være i stand til at se hinanden .
    6

    Gå til " My Network Places " i XP og "Netværks-og delingscenter " i Vista. i Vista skal du vælge nu " Opgaver " panel i "Netværks-og delingscenter " og vælg " Vis computere og enheder " for at se begge computere. Dobbeltklik på XP-computer til at se det. i XP , skal du vælge "Network Opgaver " og derefter " Vis Workgroup Computers " for at se begge computere. Dobbeltklik på Vista-computer for at se det.
    7

    Gå til "Netværks-og delingscenter center " eller " My Network Places "af den computer, der allerede har adgang til internettet . internetforbindelsen skal sige " flere forbindelser " , hvilket betyder, at både din oprindelige internetforbindelse og forbindelsen fra begge computere er anerkendt . Klik i" Netværksforbindelser " og højreklikke på de arbejdende internetforbindelser og vælg "Egenskaber . " i " Egenskaber "-boksen , skal du vælge "Deling " fanen og marker afkrydsningsfeltet , der siger "Tillad andre computere til at forbinde direkte via computerens internetforbindelse " og under "Home Networking Connection " , vil der være en drop down boks . Klik på drop down boksen og vælg " Direct Ethernet-forbindelse. " Vælg" OK ", når du er færdig. Begge computere er nu forbundet til internettet.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man kompilerer et netatalk Med SSL 2.0.5 
    ·Sådan aktiveres en VLAN 
    ·Sådan finder IP'er i Mac-computere 
    ·LogMeIn Systemkrav 
    ·Sådan Wire RJ-45 stik 
    ·Sådan nulstilles en ILO 
    ·Forbindelsesløs Protocol 
    ·Hvad er X.25 -protokollen 
    ·Syncplicity Vs . Mozy 
    ·Sådan Fjern Windows ARP Cache 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at overføre oplysninger fra en pc til en bærb…
    ·Sådan : Vizio Ethernet Connection 
    ·Sådan Find ud af, hvad Web sider er blevet set på min…
    ·Hvordan man gør en Fathead Billede Shot 
    ·Forskellen mellem Cat 5 & Cat 6 Wire 
    ·Sådan Put en sikkerhedskode på en Cricket Modem 
    ·Sådan oprettes en ny Metacrawler Email Adresse 
    ·Netværkskabelfunktioner Tutorial 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en SonicWALL Router 
    ·Hvad er Error Correction & Detection 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com