| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan Plan & Byg en Computer Network
    Når du planlægger og opbygge et edb-net , hensyntagen til kravene af netværket er af primær betydning . Hvorvidt planen er for et nyt netværk installation eller en opgradering af et eksisterende netværk infrastruktur , de overvejelser for udformningen af ​​netværket omfatter de tilsigtede behov i netværket og det udstyr, der kræves for at opfylde disse behov. At være en succes , er det planen og bedste design af nettet kræver omhyggelig analyse af disse netværk egenskaber. Afhængigt af placeringen af nettet og de ​​påtænkte anvendelser af edb- netværk, vil de skridt i planlægningen af nettet føre til forskellige designs til at opfylde de individuelle behov computernetværk . Ting du skal
    netværksforbindelse hardwareCabling /trådløse adaptersWorkstations /ServersSoftware
    Vis Flere Instruktioner
    Planlægning af en Netværkets Design
    1

    fastslå behovene i netværket ved at oprette en beskrivelse af netværket og de ​​opgaver, som netværket vil håndtere . Er netværket for et hjem , et hjem -baserede virksomhed eller en kommerciel virksomhed ? Hvor er netværket placeret: i en en etagers bygning , en bygning med flere historier eller i flere bygninger ? Hvor mange brugere vil netværket support? Hvilke typer opgaver vil blive udført ved hjælp af netværket : Internet-browsing, Internet fildeling eller business operationer? Omhyggeligt overveje svarene på disse spørgsmål og alle andre spørgsmål , der måtte opstå , og bruge disse oplysninger til at formulere den bedste tilgang til at følge ved fastsættelse af kravene for det nye netværk.
    2 Netværksswitch

    analysere eksisterende netværk infrastruktur for at identificere eventuelle styrker og svagheder i den nuværende udformning . Hvis dette er et nyt netværk , overveje udformningen af ​​andre netværk , som du kan være bekendt med , såsom en vens eller arbejdsgiverens netværk og forsøge at indarbejde de centrale styrker i disse netværk i dit design. Hvis dette projekt erstatter en ældre system , så prøv at få et indblik i de behov, det nye netværk ved at tale med brugere af det nuværende system. De kan give yderligere anbefalinger om forbedringer af det nuværende design. For nye systemer, hvor der ikke er nogen forudgående netværk , som at sammenligne den aktuelle plan , skitsere, hvad du vil have dit netværk til at gøre, og designe det langs disse linjer .
    3 Typisk Home Router med trådløs Capability < p > det næste skridt er at bestemme den hardware og software er nødvendig for at opfylde systemkravene til det nye netværk. Identificere mulige løsninger for at overvinde de svagheder opdaget i det aktuelle netværk og evaluere disse løsninger til at bestemme , der bedst opfylder behovene i netværket design. De fleste netværk har brug for mindst én router , især de mindre hjemmenetværk. Store netværk kan være nødvendigt at tilføje flere routere eller switches for at fuldføre design .

    Hjemmenetværk , en router , en printer og mindst to computersystemer eller inputenheder udgør et netværk. Når en trådløs forbindelse foretrækkes , at de edb-systemer har trådløse netværkskort , og at routeren for systemet er foreneligt med de trådløse adaptere i inputenheder og arbejdsstationer. Fra 2010, er de fire trådløse standarder 802.11 a /b /g /n , og hver standard har forskellige operativsystemer egenskaber end de andre. For de fleste hjemmenetværk bruger enten 802.11 g eller 802.11 n -kort med en kompatibel router skulle være tilstrækkeligt til at opfylde behovene i netværket.
    Netværksinstallation
    4

    behovene i netværket fastlagt, kompilere den nødvendige kabler , hardware , software og netadgang enheder er nødvendige for at opbygge netværk. For bedre at hjælpe med at forstå processen med at opbygge et netværk, den følgende beskrivelse undersøger installationen af ​​et kablet /trådløst hjemmenetværk består af to desktops, en bærbar computer, en trådløs printer , og den trådløse router . Ændre denne design som er nødvendigt for at passe dit eget netværk design.
    5.

    Opsæt computer arbejdsstationer , er printeren og den bærbare computer i det område, hvor hver skal placeres . Bestem det bedste sted at placere den trådløse router , så routeren er let tilgængelig for netværksforbindelsen metode fra din internetudbyder , og er relativt centralt i område, du ønsker at dække med det trådløse signal.
    6 < p > Kør Ethernet kabling fra hver stationær arbejdsstation til den trådløse router. Fra arbejdsstationen nærmest til den trådløse router , installation disk, der fulgte med routeren indsætte og følg kommandoerne til at forbinde routeren, arbejdsstation og ISP til at oprette adgang til internettet. Under denne proces vil du konfigurere dine trådløse indstillinger for adgangspunkt så godt.
    7

    Slut de resterende Ethernet-kabler fra printeren , og den resterende arbejdsstation til den trådløse router , og tilslut derefter til den trådløse bærbare computer ved hjælp af forbindelsen proces til særlige OS kører på den bærbare computer.
    8

    Kontroller hver arbejdsstation til tilslutning til netværket og internettet. Hvis alle elementer er installeret korrekt , vil der være en forbindelse til internettet fra hver computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan spore en Remote Access Login 
    ·Sådan konfigureres SSL for Jetty 
    ·Sådan Sync Timing på en IRIG -B 
    ·Hvordan at flytte data fra en pc til en bærbar via USB…
    ·Sådan konfigureres Venlige portnavne i ProCurve manage…
    ·Sådan Fix Indstillinger for Ralink Wireless Utility 
    ·Hvad er en Banner Flyer 
    ·Sådan installeres en Atheros Module Pen Drive Med Linu…
    ·Hvordan du skifter fra FiOS til Optimum Online 
    ·Hvordan får jeg ind i en BT Hjem Hub 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er Wireless Application Protocol 
    ·Hvad er Lag af International Standards Organization Ope…
    ·Sådan Stop Redirect 
    ·Networked Computer Vedligeholdelse 
    ·Sådan Find Out My PC domæne 
    ·Sådan bruges en trådløs router som en bro til et eks…
    ·Hvordan man laver en langtrækkende Non- Line- of- Sigh…
    ·Sådan vært for to hjemmesider på ét Apache Server 
    ·Sådan tilføjes en CNAME Med Network Solutions 
    ·Sådan installeres en Roku Streaming Player til dit net…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com