| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Online Computer Training i Netværk
    tilgange til online netværk uddannelse kan variere baseret på de behov, den enkelte elev . Erfarne fagfolk kan se til at udvide deres viden og færdigheder , der ofte fokuserer på sælgers specifikke emner såsom certificeringer fra Cisco eller Nortel , to netværksteknologi udbydere. Andre, der er ny networking bliver nødt til at etablere et fundament ved at lære om begreber og protokoller. I begge tilfælde kan netværket undervisningsmateriale findes online , og omfatter både eget tempo videoformater og real -time virtuelle klasseværelser . Mange kurser også kvalificere den studerende til at tjene kollegium kreditter eller videreuddannelse enheder. Træningsvideoer

    Webbaserede træningsvideoer give de studerende selvinstruerende muligheder, men er typisk kun tilgængelig for et sæt varighed af tid . Studerende fremsætte specifikke kursus markeringer og derefter modtage log i detaljer som vil sætte dem til at se videoerne . Tiltrækningskraft for denne type video træning er, at den er tilgængelig 24 timer om dagen , syv dage om ugen, og derfor kan rumme enhver tidsplan . Videoerne kan ses mere end én gang .
    Instructor Led

    Online uddannelse kan også involvere instruktør ledede , real -time e-learning . Eleverne logger på en hjemmeside på et bestemt tidspunkt hver dag for varigheden af kurset. Typisk vil en lærebog blive leveret til deltagerne i forvejen. Headsets aktivere audio kommunikation over internettet , da en instruktør underviser materialet i et virtuelt klasseværelse. Nogle virksomheder vil optage sessions og give den studerende til at afspille kursus for en periode efter den er færdig .

    Resources

    netværksteknologi virksomheder såsom Cisco og Nortel specialiserer sig i kurser, der er rettet mod virksomhedens eget udstyr , men også give træning i begreber og protokoller. Firmaer som Global Knowledge og SkillSoft specialiseret i uddannelse, og vil måske give mere læring muligheder samt et bredere syn på netværk. Sådanne virksomheder kan også omfatte undervisning på nogle leverandør- specifikke emner. Global Knowledge , for eksempel, tilbyder uddannelse på en række af informationsteknologi og business fag , foruden fokuseret træning på Cisco , Nortel og andre leverandør -specifikke udstyr og teknologi .
    Curriculum
    < br >

    Der kan værdien i at udforske kurser fra uddannelse virksomheder og direkte fra leverandører. En mulighed kan være at studere begreber og protokoller gennem Global Knowledge og derefter til nul i på en bestemt teknologi gennem Cisco. Både Global Knowledge og SkillSoft tilbyde anbefalede læringsforløb forbundet med målrettede certificeringer. SkillSoft giver de studerende med at lære vejkort for at hjælpe dem med at vælge en læseplan , der matcher deres behov for nuværende og fremtidige uddannelsesplaner. Adgang til simuleringsprogrammer er praksis test for certificering eksamener og mentorer også.
    Overvejelser

    Cost , bekvemmelighed og ekspertise er tre vigtige faktorer studerende vil overveje at vælge en uddannelse ressource. Eleverne skal forvente netværk kurser at være sammenlignelig med kollegium klasser i omkostningerne . Fra en bekvemmelighed synspunkt , vil nogle online sites give studerende for at få evalueringen adgang til uddannelsernes indhold at afgøre, om det opfylder deres målsætninger. Ekspertise kan søges ved at gennemgå de legitimationsoplysninger af online instruktører og bekræfter selskabet er en autoriseret træner for en førende leverandør eller en målrettet certificeringsprogram. Endelig eleverne bør afgøre , hvor længe virksomheden har været at give online- undervisning , og hvilke garantier der tilbydes , især hvis den studerende tager kurset at forberede sig til en eksamen .

    Inden du starter et kursus , skal eleverne sørge computeren skal bruges til online-undervisning er konfigureret til at opfylde kravene for det materiale , der skal leveres . Dette kan omfatte operativsystemet, hukommelse, tilgængelig diskplads, processorhastighed og lydfunktioner . For instruktør førte klasser skal eleverne bekræfte på forhånd, hvis audio headsets er nødvendige, og om de vil blive fremlagt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Setup en ressource postkasse 
    ·Hvorfor er netværksprotokoller Nødvendigt 
    ·Sådan Slut mellem to pc'er med et UPT Cable 
    ·Typer af Bluetooth-adaptere 
    ·Sådan Find Mac nummer på en bærbar computer med Vist…
    ·Sådan oprettes en rollover Connection 
    ·Common Industrial Protocol 
    ·Forklaring af input, output og CPU i en computer 
    ·Realiseringen af et Ad hoc-netværk 
    ·Fordele ved virtuelle desktoppe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tweak et trådløst Air Card 
    ·Sådan Setup en trådløs adapter 
    ·Sådan tilføjes et SSL-certifikat til OpenSSL 
    ·Wireless Security Metoder 
    ·Sådan tilslutte en Comcast Cable Modem 
    ·Sådan Tænd Wake on LAN 
    ·Hvordan til at logge på andre Computer Porte 
    ·Sådan Tilslut en Zoom Modem 
    ·Tilføjelse Tags til din Blogspot 
    ·Hvad påvirker hastigheden af internettet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com