| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
  Sådan Design din egen Home Server
  Med flere og flere husstande hosting flere computere , tilføjer en hjemmeserver til mix er stigende i popularitet . Hjem servere tillader husstand computere at dele medier , fotos , dokumenter og næsten alle andre ressource til rådighed . De giver også mulighed for nem backup og recovery af vigtige filer. Ting du skal
  Barebone computer kit
  Processor
  Harddisk
  hukommelse ( RAM)
  Operativsystem
  DVD-afspiller
  Vis Flere Instruktioner
  Design server
  1

  før du køber noget hardware til din server, er du nødt til at beslutte, hvad operativsystem du vil bruge. Der er to ruter , der er anbefalet : GNU /Linux eller Microsoft Windows. GNU /Linux operativsystemer , ligesom Ubuntu , bliver stadig mere brugervenligt og kan gøre alle de samme ting Windows kan gøre for absolut ingen omkostninger for licens til softwaren . Det eneste problem er, at du nødt til at søge om støtte , hvis noget går galt, eller købe en hjælpepakke .

  Windows , på den anden side , har en langt større brugerbase i hjemmet computing markedet. Mens selve operativsystemet vil koste dig tæt til $ 100 , er der mere støtte og installation og konfiguration er meget nemmere for en begyndelse bruger.

  Når du har operativsystemet valgt, vil du designe din hardware omkring dette .
  2

  første stykke hardware du ønsker at købe er en " barebone kit" . Disse kits normalt kommer udstyret med en sag til at holde komponenterne, et bundkort og en processor . De kan komme med hukommelse så godt, selv om nogle ikke omfatter hukommelse (RAM ), eller processor. Det centrale er at sikre, at hvis en processor er inkluderet, du køber den mest kraftfulde , du har råd til. Dette vil hjælpe serveren kører hurtigt .

  Når du vælger et " barebone -kit ", er det vigtigt at finde ud af, om bundkortet har om bord grafik , eller hvis en grafik-controller leveres med sættet. Hvis ikke, bliver du nødt til at købe dette separat. En anden komponent til at kigge efter, er Network Interface Card ( NIC) . Mens disse er normalt om bord , dobbelt tjek før du køber din kit. Hvis det ikke omfatter en NIC , bliver du nødt til at købe en.
  P Hvis din barebone kit ikke indeholder en processor, skal du vide, hvilken type socket bundkortet bruger til processoren.

  3

  Når du har valgt den " barebone kit" , vil du vide , hvilken type bundkort serveren bruger . Dette er vigtigt, fordi det vil fortælle dig, hvilken type processor til at købe. Hvis sættet leveres med en processor , kan du springe dette trin over. Hvis ikke, så er du nødt til at sørge for, at du ikke kun købe en processor baseret på hastighed , men også sørge for , at det passer med dit bundkort. AMD baserede kits arbejder med AMD -processorer og Intel-baserede kits arbejder med Intels serie af processorer .

  Igen, vil du ikke blive skuffet , hvis du bruger penge til at købe en rigtig god processor , da dette vil hjælpe serveren køre hurtigere.
  4

  nu er du klar til at vælge harddisken. Da formålet med en hjemmeserver er normalt at gemme filer , der kan deles blandt medlemmer af husstanden, harddisken nødt til at rumme de filer, der er gemt . Mediefiler såsom musik , video og endda billeder kræver meget mere plads end dokumenter. Hvis du planlægger at bruge denne server til at gemme medier, så vil du have en stor harddisk .

  Også, hvis du bruger din server til at gemme sikkerhedskopier , skal du tilstrækkelig lagerplads . Harddiske i dag er normalt af 350GB til over 1TB så finde passende opbevaring bør ikke være et problem.

  Når det kommer til valg af SATA eller IDE som metode til at tilslutte din harddisk til bundkortet , skal du først lave sikker på, hvilken type forbindelse dit bundkort kan bruge. SATA er hurtigere, men det er ikke understøttes af alle bundkort.
  5.

  Nu skal du vælge RAM til din computer. Igen er dette baseret på bundkortet , så find ud af, hvilken type hukommelse dit bundkort understøtter såvel som beløbet. Ligesom processor, kan have tilstrækkelig hukommelse hjælpe din server køre meget mere gnidningsfrit. Til en server, skal du bruge mindst 2 GB RAM.
  6

  DVD-drev er en komponent, som du ikke behøver at bruge mange penge på. Hvis du har en gammel dvd-drev , med alle midler bruge det. Generelt vil DVD blive brugt til at installere operativsystemet og overføre filer til din server.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Configuration Guide til HP Procurve 
  ·Hvad er et gitter Miljø 
  ·Definition af Point to Point Protocol 
  ·Sådan aktiveres en Fast Infrarød port 
  ·Hvordan slutter jeg en bærbar med en desktop 
  ·Hvad gør et High Ping 
  ·Neurale netværk Fordele 
  ·Sådan Find Out dit dataforbrug Med Comcast 
  ·Sådan bruges Power Shell Fjern X.400 Exchange Attribut…
  ·Hvad er en protokol Stack 
    Anbefalede Artikler
  ·Peer to Peer Tunneling Protocol 
  ·Hvornår skal man bruge Uplink på en router 
  ·Forskelle mellem Hot Spots & Bredbånd Cards 
  ·En Deling af Internetforbindelse Fejl 1068 
  ·Hvordan deler jeg filer mellem computere på et trådlø…
  ·Sådan bruges en DSL-modem som en firewall 
  ·Sådan Monitor Udgående Internet 
  ·Instruktioner til at installere en Belkin G Universal R…
  ·Sådan får du vist den trådløse adapter signalstyrke…
  ·Sådan Hold en kanal Skjulte 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com