| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
  Wireless Camera Vs. Cable
  Ved evalueringen konkurrerende teknologier , såsom trådløse vs kabelslået kameraer , er det vigtigt at vurdere hver mulighed baseret udelukkende på pris vs ydelse. For at beregne en samlet pris, omkostningerne til selve udstyret , alle tilknyttede installationsomkostninger herunder kabling og enhver tjeneste opkald genereres af dette udstyr i løbet af dets levetid skal tages i betragtning. Det samme kontrol gælder også for præstationer, men dette kriterium måles igen over udstyrets hele levetiden . Fordele ved Cable

  selve kablet når den er installeret korrekt , anses for at være tæt på 100 procent pålidelig antager, at ingen skade er påført . Mekanikken i implementering kablet er godt forstået , og kan gives i underentreprise ud til licensbelagte installatører i næsten ethvert sted. I mange tilfælde mulighed for at køre kablet og bære strømmen til kameraet på samme ledninger gør kabel et foretrukket valg, når udstyret er monteret i fjerntliggende steder.
  Ulemper ved Cable
  < br >

  Utilsigtede kabel nedskæringer eller skader på kablets afskærmning kan opstå på grund af byggeriet , som i det tilfælde, hvor kabelføringen kan skjules inde vægge. Skader på grund af is oprustning er en anden trussel mod kabling , der kan opstå, når kablet er monteret på udvendige bygning overflader og i klimaer , hvor frost er hverdagskost. Selv kabel, der hængte på utility poler kan være sårbar over for is oprustning eller fælles trafikulykke. Kabelanlæg inde i en færdig bygning kan være meget dyrt at skjule eller når venstre udsat for, kan blive opfattet som grim fra en indretning perspektiv.

  Fordele ved Trådløs

  En fordel ved trådløs teknologi er, at det kan installeres ganske hurtigt . I tilfælde, hvor kameraerne skal anvendes på tværs af flere Ikkefastgjorte bygninger trådløst kan implementeres i løbet af få timer. I modsætning hertil kunne kabler kræver længere tid , hvor elselskaber er involveret eller ingeniørundersøgelser og konstruktion tillader er påkrævet. Wireless giver også fleksibilitet til at flytte et kamera hurtigt midlertidigt eller permanent som påkrævet , uden at det er nødvendigt for at restring kabel.
  Ulemper ved Wireless

  Alle trådløse teknologi funktioner ved hjælp af en skive RF-spektret til at bære video-streams fra kamera til målestation samt sende kommandoer til tilt og zoom kontrollen tilbage til kameraet , hvis det kræves . Hver enkelt kamera forbeholder en del af den samlede trådløse spektrum dedikeret til sin egen drift . Det betyder, at det samlede antal trådløse kameraer , der kan anvendes på et trådløst netværk er begrænset af den samlede disponible spektrum bestemt for den trådløse levering system . Som et eksempel, lad os bestemme, at et trådløst kamera netværk under overvejelse omfatter 8MHz af frekvenser til kameraerne til at sende video til kontrolcentralen . Hvis hvert kamera kræver en dedikeret 1MHz del af den leverede frekvenser til dens brug og derefter kun otte kameraer kan installeres i et givet dækningsområde. Hvis flere kameraer var at blive installeret disse yderligere kameraer vil skabe forstyrrelser for de oprindelige otte ved at forsøge at bruge allerede brugt skive spektrum. Desuden har IP-kameraer, specielt den sort, der anvender WiFi , den potentielle spørgsmål om at blive taget off -line , ved et uheld eller bevidst , på grund af interferens. I sikkerhedsprogrammer kan det være en reel bekymring .
  Control og Ledelse

  Det er også nødvendigt at forstå, at evnen til at styre et kamera og få det vippe eller zoome kan være afgørende for mange anvendelser . Udstedelse af kommandoer udføres ved at sende en kommando fra den målestation til kameraet fortæller kameraet hvad de skal gøre . Mens dette er trivielt at gøre tværs et kabelbaseret netværk, når et trådløst netværk er indsat , specielt det ene baseret på en halv duplex teknologi som WiFi , kan der opstå et problem , da antallet af kameraer på netværket stigning . På et tidspunkt , da flere video -streams bliver fodret tilbage til kontrolcentralen vil evnen til at sende kommandoer til en enkelt kamera afbryde video-stream (r) af de andre kameraer. Dette er ikke en uoverstigelig problem, og med ordentlig design kan minimeres, hvis ikke helt elimineres , men det skal tages i betragtning, når design og planlægning af kameraet indsættelsen bliver manipuleret , ikke efter opførelsen er færdig.
  < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan installeres Microsoft Office 2007 på Windows Se…
  ·Sådan Slut en HP Jetdirect USB Print Server 
  ·Sådan deaktiveres en Windows Firewall Fjernt Med Netsh…
  ·Hvad er formålet med et netværk Virtual Terminal 
  ·Hvordan du øger din BT Broadband 
  ·Sådan Set Up Wake On LAN 
  ·Network Magic kan ikke installeres på Vista 
  ·Sådan Set Up Nagios Brug SNMP Cisco routere 
  ·Typer af webbrowsere 
  ·Sådan Igangsætte Fjernsupport 
    Anbefalede Artikler
  ·Jeg kan ikke forbindelse til en WRT54GL Router 
  ·Dynamic Routing Protocol 
  ·Hvordan kan man øge en intern trådløs Signal 
  ·Hvad er Cat5 Cable FTP 
  ·Hvordan udskriver jeg fra en fjerncomputer 
  ·Sådan Tag et billede på ooVoo Under en Video 
  ·Sådan Gør din egen Small Business Server 
  ·Hvordan du opgraderer til Tabbed Browsing 
  ·Sådan Set Up Windows Vista via USB til en Wi- Fi-route…
  ·Sådan bruger en bærbar som en Wi- Fi-router 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com