| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Introduktion til Computer Conferencing
    Computer konferencer opstår, når to eller flere brugere er telekonference anvendes to eller flere computere. Normalt en af ​​konferencens deltagere er ansvarlig for håndtering af hvad der er på skærmen for alle andre at se. Denne person er nævnt som en vært eller moderator . Enkeltpersoner kan alle deltage i en telefonkonference , mens du kigger på en præsentation på computeren. De kan også kommunikere via instant messaging. Nogle computer konferencer optræder samtidigt med en telefonkonference. På den måde kan deltagerne chatte via telefon , mens de ser , hvad der sker på skærmen. Geografi

    En stor fordel ved edb -konferencer er, at folk over hele verden kan deltage. De har kun brug for en internetforbindelse. En vært sender en mail til deltagere med et link til mødelokalet eller web værelse og datoen og tidspunktet for konferencen . Hvis nogen har planer om at deltage , kan han acceptere invitationen lige fra e-mailen.
    Funktioner
    p Der er flere funktioner i computerens konferencer. Først, de fleste deltagere har mulighed for at sætte deres meddelelser , hvis de kommer til at være optaget, på telefonen, eller væk fra deres computerskærm under konferencen. Den instant message funktion giver deltagerne mulighed for at stille spørgsmål. Spørgsmålene kan gå til alle de deltagere , eller kan blot gå til værten for konferencen. Deltagerne kan også downloade manualer eller noter i pdf- format til at ledsage konferencen. Quizzer og øvelser kan tages under pauser i konferencen. Dette er perfekt til e-læring, som studerende har hands -on aktiviteter , de kan udføre , som vil hjælpe dem med at beholde , hvad de lærer . Elektroniske opslagstavler kan sættes op til information eller spørgsmål, som skal bogføres.

    Pros

    Ud over fordelen ved deltagerens placering , er der andre fordele til ved hjælp af computer -konferencer. Hvis du vil have en online træningssession , kan du nå flere mennesker fra forskellige organisationer på én gang. Værten eller moderator kan åbne computeren op konferencen , så deltagerne kan hver især gøre øvelser eller på anden måde deltage i konferencen på skærmen. Værten kan også give kontrol over, hvad der er på skærmen til andre mennesker , så han kan vurdere deres færdigheder.
    Cons

    En af de ulemper af edb -konferencer er, at nogle gange, hvad der er på værtens computerskærm vil ikke være den samme, som hvad der er på din skærm. Værtens skærm undertiden bevæger hurtigere . Du kan være en ulempe , hvis du forsøger at forstå noget, og du ikke ser på det rigtige indhold på skærmen. Afhængigt af din organisation sikkerhed , kan din firewall blokere dig fra at være i stand til at åbne mødelokalet. For at omgå mangler en væsentlig computer konference , så prøv at åbne rummet et par minutter i forvejen. Denne måde, hvis du er nødt til at få hjælp fra din netværksadministrator , vil du have tid, før der ringes op.
    Bruger

    Computer konferencer er fantastisk til erhvervsformål . Det giver folk mulighed for at have forretningsmøder direkte fra deres skriveborde uden at pådrage omkostninger og hovedpine af rejser. Computer konferencer bruges også til eLearning i et arbejde eller skole miljø. Virksomhederne er ved at indse de omkostningsmæssige fordele ved at uddanne deres ansatte via computer -konferencer. Den studerende kan logge ind og tage hende uddannelsesmoduler fra fjerntliggende steder i atmosfæren af hendes valg. Skolerne er også at give eLearning-kurser til de studerende. Dette resulterer i studerende være i stand til at telecommute og eliminerer behovet for læring i et klasseværelse fyldt med distraktioner.

    Folk kan få svar på spørgsmål let ved hjælp af computer -konference til at sende deres meddelelser på opslagstavler i fora . De kan få svar hurtigt fra andre på samme forum , der har haft lignende oplevelser .
    Misforståelser

    misforståelse af computer- konferencer er, at folk kan være under det indtryk, at de vil modtage svar med det samme. Dette er ikke altid tilfældet. Ofte er hjemmesider og fora ikke modereret 100 procent af tiden. Du kan sende et spørgsmål , men ikke modtage et svar hurtigt , eller endog overhovedet. Opfølgninger kan være nødvendig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilslut en PS3 til en bærbar 
    ·Avancerede netværksprotokoller 
    ·Sådan service en Konica kopimaskine 
    ·Hvordan man laver en Clan Channel på Battle.net 
    ·Hvordan man kan kontrollere MTU indstillinger 
    ·Hvad er EDI Software 
    ·Sådan Slut i Mocha VNC 
    ·Grunde til at bruge Layered protokoller 
    ·Hvad er en tynd klient 
    ·MQ -servere vs MQ Klienter 
      Anbefalede Artikler
    ·Typer af Computer Networking Applications 
    ·Sådan tilføjes en distributionsliste til en global ad…
    ·Sådan Find en IP-adresse med en Mac -adresse i Cisco 
    ·Sådan Sync Lotus Notes Med Microsoft Outlook 
    ·Sådan Slut en Mac-computer til en Windows-computer 
    ·Sådan Flyt data fra en computer til en anden med en Cr…
    ·Sådan Bridge din Netgear Router 
    ·Ulemper ved trådløse netværk 
    ·Hvad betyder 500 Fejl i JSP Mean 
    ·Sådan kører en anden Ethernet Jack i et andet rum 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com