| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Hvad er funktionen af ​​et netværk Interface Card
    ? Den primære funktion af en netkort ( NIC) er at give en fysisk forbindelse til et computernetværk . Denne tilslutning giver computere til at kommunikere med servere, såvel som andre computere på netværket. Hver NIC har et unikt serienummer , som kaldes en MAC-adresse . Hver computer tilsluttet til netværket er forpligtet til at have en unik MAC- adresse, der er gemt på netværkskortet . Hvis du er ved at opbygge et hjemmenetværk eller udnytte bredbånd web-adgang , dit NIC forbinder dig til omverdenen. Fakta

    Nyere computere har netværkskortet integreret i bundkortet på computeren. På ældre modeller er NIC typisk installeret i Peripheral Component Interconnect (PCI) slot . Nogle ældre computer har også et eksternt netværkskort , der er knyttet til en USB-port. NIC , der er hardwired i bundkortet kan findes på siden eller bagsiden af ​​din computer. Kig efter Ethernet-port, der ligner en stor telefonstik. Normalt blinkende lys lige over havnen vil indikere aktivitet på netværket.

    I øjeblikket er der tre typer af kort på markedet , hver med en bredde på 54,0 mm og en længde på 85,6 mm . Forskellen ligger i tykkelsen af ​​kortene : Type 1 er 3,3 mm , Type 2 er 5,0 mm, og type 3 har en tykkelse på 10,5 mm
    Forbindelsestyper
    < . p> netkort enten kabelforbundet ( LAN) eller trådløst . Begge NIC er generelt kompatible med Windows og andre operativsystemer populære systemer . De fleste netkort bruger netværks drivere, der er edb- programmer, der tillader programmer at kommunikere med netværkshardware. De nødvendige drivere er normalt integreret i edb-systemet . Chaufførerne normalt installerer automatisk, når hardwaren er tændt. En anden form for netværksforbindelse kaldes virtuelle private netværk ( VPN) . VPN er hovedsagelig software-applikationer , der bruger et offentligt netværk , såsom internettet , til at linke computere sammen .
    PCI

    En PCI- netkort er en del af de interne komponenter i de fleste personlige computere . Også kaldet en PCI-bus , det virker ved at linke til netværket gennem systemet bussen ( den hurtigste bus) og fungerer som en bro til at dirigere trafik gennem systemet . PCI , ligesom mange enheder er plug and play ( PnP ) . Det betyder blot, du sætter hardwaren i PCI slot og computerens guiden typisk guider dig gennem resten af ​​installationen. Så længe NCI er kompatibel med dit system , kan du være oppe og køre i løbet af kort tid.

    PCI anvendes oftest ved oprettelsen lokalnetværk ( LAN). LAN er de mest udbredte datanet . I de fleste tilfælde er LANs bruges til at servicere et lokalt område som gulvet i en kontorbygning eller computernetværk på universitetsområder eller industrianlæg.
    PCMCIA

    netkort typisk anvendes i bærbare computere kaldes en personlig computer hukommelseskort ( PCMCIA ) . Det er en meget tynd hardware, der passer ind i en af ​​de to PCMCIA slots typiske placeret på de fleste bærbare computers.Wireless netkort ( WNIC ) bruges til at oprette et trådløst LAN. ) Hver computer på netværket kræver en trådløs NIC , der passer direkte ind i en ekspansion slot på computeren.

    Efter hver computer på netværket har de nødvendige kort og andre installerede enheder , vil brugerne have mulighed for at dele filer , printere og applikationer. De vil også have adgang til en bredbåndsforbindelse web-forbindelse , uden at skulle køre Ethernet-kabelforbindelserne .
    VPN

    En VPN bruger offentlige telenet for at foretage private datakommunikation. De fleste VPN- implementeringer bruger internettet som den offentlige infrastruktur og en række specialiserede protokoller til at støtte privat kommunikation via internettet. En af de primære fordele til virtuelle private netværk er den lavere pris i forhold til de andre tilgængelige valgmuligheder.
    Andre overvejelser

    En ting du gerne vil huske på, når købe netværkskort er den hastighed, du vil kræve. Konventionelle netkort understøtter 10 megabit per sekund . Hvis du vil have hurtigere forbindelser , kan du købe netkort , der fungerer ved hastigheder op til 10 eller 20 gigabit per sekund. Også dit system standarder og typen af ​​havne, de har, er de oplysninger, du bliver nødt til at overveje. Nogle af de mere populære grænseflader er : PCI , PCI- x , PCI- e og USB

    Du bør også overveje at have dit netværk kommunikation card stand til at understøtte halv duplex og fuld duplex -funktioner . . En halv duplex operation sender eller modtager oplysninger i en enkelt transaktion. Full- duplex operationer kan sende og modtage data på samme tid , hvilket i sidste ende øger hastigheden på dit netværk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles en ILO IP 
    ·Sådan konstateres IP spænder fra Net Mask 
    ·Sådan registreres en e-mailadresse for Spam 
    ·Sådan får UltraVNC Server Settings på skærmen 
    ·Sådan Beregn PCM Bandwidth 
    ·Kontakt ID protokoller 
    ·Sådan Test Cat 5 Wire 
    ·Scanport Protocol 
    ·Hvad er en Telnet-klient 
    ·Fiber Optic Cable Prepping & Splejsning Tools 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Upload Rainmaker Temaer 
    ·Sådan nulstilles en Comcast modem 
    ·Sådan geninstalleres Wi-Fi på en Dell Inspiron 6000 
    ·Sådan Oplåsning en Linksys ATA 
    ·Sådan Secure My Apple Network 60A65f 
    ·Internet Fejl 504 Gateway timeout 
    ·Definition af Networking Software 
    ·Sådan Slut 10 Computere 
    ·Sådan fjernes en e-mail -adresse fra GAL 
    ·DDNS Funktioner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com