| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan bruges lysbilledapparater
    Hvis et billede er værd en tusind ord , så en lysbilledapparat skal være værd en hel del mere . Mange undervisere og offentlige talere har længe siden opdaget værdien af ​​at øge deres ord med billeder fra et lysbilledapparat . Selv simple billeder kan føje meget til en verbal præsentation, men i dag , takket være det digitale billede og enkel at bruge scannere , er det meget nemt at tilføje mange billeder til en offentlig tale ved hjælp af et dias projektor. Ting du har brug
    Color transparenter eller digitale billeder
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Arranger dine dias i en karrusel i rækkefølge udseende. Placer hver slide hovedet med emulsionen side mod skærmen. Vælg dine billeder omhyggeligt , så de ikke har en præsentation med billeder , som vil være af største interesse for publikum.
    2

    Cull gennem dine dias og finde de billeder, der vil være interessant for seerne . Frasortere de dårlige billeder. En af nøglerne til at give en god offentlig præsentation er at tage så meget tid og omsorg med at vælge dine billeder , som du ville gøre, når du vælger ord til dit indlæg.
    3

    Opsæt lysbilledapparat og skærm i det sted, hvor præsentationen vil forekomme , så du kan gøre en testkørsel. Tænd maskinen , og sørg for projektoren lampen fungerer. Så være sikker på , at skærmen er korrekt placeret , og at billederne er den rigtige størrelse på skærmen.
    4

    Kontroller fokus . De fleste nyere projektorer er automatisk fokus , men du har måske en projektor med en manuel fokus eller en kombination af de to. En state-of -the-art diasprojektor også vil have et zoomobjektiv , så du kan blot justere , at for at få den korrekte andel af billedet til skærmen. Hvis projektoren ikke har et zoomobjektiv , så kan det være en fordel at sætte maskinen på en vogn med hjul , så du kan ændre placeringen af ​​projektoren , indtil du har billedet, hvor du gerne vil have det på den forventede overflade. < br >
    5

    Test fjernbetjeningen til projektoren. Dette giver dig , taleren , at stå foran publikum og rykke billeder ved et tryk på en knap. Normalt fjernbetjeningen er sluttet til projektoren med en lille ledning , og det har en knap til både fremad og bagud .
    6

    Run gennem præsentationen , så du er fortrolig med alle funktionerne i lysbilledapparat og også så du får en fornemmelse for, hvordan præsentationen vil se ud. Beslut på forskellige variabler, såsom hvis du ønsker at opløse fra et billede til et andet , eller størrelsen af ​​det samlede billede på skærmen.
    Digital Slide Projektorer
    7 < p > Konverter alle billeder til digital form. Med fremkomsten af ​​digital billedbehandling og scannere , er det nu meget lettere at konvertere billeder til en form, der kan projiceres. Dette omfatter billeder , der kan tages med et digitalt kamera plus dagligdags grafik eller tidsskriftsartikler , som kan omdannes hurtigt og rent til en projicerede billede med samme lethed. Udfordringen her er at begrænse dit visuelle billedsprog , hvor hvert billede bærer maksimal effekt.
    8

    Gem dine digitale billeder i det korrekte filformat. De fleste digitale slide projektorer bruger en begrænset mængde filtyper såsom JPG GIF-filer , så sørg for dit billede er i dette format. Dette kan gøres i en meget simpel software program, såsom " Photoshop Elements " . Gem dine billeder med en opløsning omkring 200 pixels per tomme . Dette vil give dig en langt bedre billedkvalitet og forebygge " pixellation " af dine billeder.
    9

    Organiser og mærk dine filer, så de vises i den rigtige rækkefølge. En edb- projektor vil vise alt i alfabetisk rækkefølge. Så for at holde dias organiseret ordentligt , hver filnavnet brug for en numerisk eller alfabetisk præfiks. For eksempel, hvis dit første billede har titlen " Zion National Park, " føje et præfiks som " 1- Zion National Park " eller " a- Zion National Park ", så det vil blive vist først. På denne måde vil computeren læse det første bogstav eller tal , og vise billedet , alt efter hvordan de tal og bogstaver er arrangeret .
    10

    Sørg for at du har en god skærm, der er i orden , og finde en placering til projektoren. Den zoomobjektiv på projektoren skulle gøre denne opgave lettere, og glem ikke at prøve den fjernstyringsapparatet forhånd, så du kan stå foran publikum, når du taler .
    11

    har en prøvekørsel , så du er sikker på alt forløber glat . Der er mange flere variable med digitale projektorer , så du bliver nødt til at tage lidt tid, og udforske de forskellige måder, du kan opløse eller ændre billeder, men det grundlæggende i en god præsentation er ikke ændret. En moderat mængde af velplanlagte billeder virker bedst , uanset hvilken form for projektor , du bruger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg sænke en Upstream Power Level 
    ·Sådan aktiveres den trådløse N Evne i en HP-computer…
    ·Sådan installeres en mediekortlæser 
    ·Sådan får UltraVNC Server Settings på skærmen 
    ·Sådan Gør Password Recovery på en Cisco 1242 Access …
    ·Sådan Tilslut en PS3 til en bærbar 
    ·Sådan Port- Forward Motorola SB5120 for en server 
    ·Typer af Communication Systems 
    ·Sådan logger User Activity 
    ·Sådan Transfer dokumenter til en Kindle fra en compute…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er et LAN PC Card 
    ·Overophedning i en bærbar computer & skærm 
    ·Hvordan du udskriver fra en Windows Terminal Server 
    ·Tilføjelse af en Macbook til en Windows Domain 
    ·Hvordan at foretage gratis internationale opkald fra mi…
    ·Sådan forhindrer folk i at bruge min computer Connecti…
    ·Netgear WGR614 Wireless Problemer 
    ·Sådan aktiveres Active Sync på Exchange 
    ·Sådan Slut PC & Apple-computere på Wireless DSL 
    ·Sådan aktiveres trådløst kort i fejlsikret tilstand …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com