| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
  Sådan Tilslut en telefonledning
  Der er mange punkter, hvor en telefonlinje kan blive frakoblet , og kompleksiteten af ​​genskabe den linje afhænger af, hvor tjenesten blev afbrudt. Nogle brugere oplever driftsforstyrrelser når en linje inde i hjemmet eller virksomheden er koblet fra stikket, og at situationen er en nem fix. Uden ledninger eller kontakte telefonisk luftfartsselskabet for service spørgsmål , men kan være noget mere skræmmende for en opgave . Instruktioner
  Inde et hjem eller forretning
  1

  Frst afhente telefonen og finde den flade , som regel grå, beige eller sort ledning forbundet til bagsiden af ​​telefonen . Wiren skal være tilsluttet til telefonen via en plastik modulært stik, der sidder fast i en havn i telefonen ( porten er normalt mærket " Line" ) . Sørg for, at linjen er sat ordentlig fast på telefonen og derefter følge kablet til dens anden ende.
  2

  Kontroller, at wiren er fast tilsluttet til stikket . Den anden ende af telefonen wire bør bringe i en plast modulopbygget (RJ-11 ) stik identisk med den sluttet til telefonen. Hvis dette enden af ​​ledningen er blevet løst eller afbrudt , sæt den tilbage i telefonstikket på væggen, eller tilbage til "Phone "-porten på dit modem eller faxmaskine. Hvis den modulære plastik stikket er beskadiget , eller hvis den ikke passer korrekt ind i stikket , kan det være nødvendigt at udskifte ( en erstatning linje kan billigt fås på ethvert detailbutik ) .
  3 < p> Hvis din telefon er tilsluttet et modem eller faxmaskine , skal du gentage processen. Hvis wiren kommer ud af din telefon ender ved et modem eller faxmaskine , skal en særskilt men lignende wire tilslutte modemet eller faxmaskinen til telefonstikket på væggen.
  Uden et hjem eller forretning
  4

  adgang til din telefonstik. Modularstik simpelthen snap fra hinanden, så fast greb donkraften boliger og træk det fra væggen (Bemærk: hvis du observere en skrue holder din jack sammen, kan du nødt til at fjerne denne skrue til at fuldføre dette trin ) .
  5

  Kontrollér stikket. Inde i stikket der skal være fire ledninger , en rød , grøn, gul og sort. Din telefonlinje bruger røde og grønne ledning , så sikre, at disse ledninger er korrekt tilsluttet , og holdes på plads af skruer. Hvis de ikke er , eller hvis de synes brudt, bliver du nødt til at tilslutte en ny jack ( konsultere en særskilt eHow artikel om " Sådan Wire et telefonstik "). Hvis de røde og grønne ledninger er sikret godt , og holdes på plads , for at snap ( eller skrue ) din jack sammen igen gendanne det holdning på væggen.
  6

  Check indvendig /udvendig ledningsføring. Telefonstikket er fysisk forbundet til telefonselskabets netværksgrænsefladeanordningen ( NID ) med ledninger. Du kan se en enkelt , tyk tråd kommer ud af telefonstikket , og gå ind i din væg eller gulv. Du bliver nødt til at følge denne ledning for at sikre, at det ikke brudt , bøjet eller på anden måde afbrudt mellem donkraften og NID .
  7

  Gå hele vejen til NID . Følg denne tråd, hvis det er muligt hele vejen fra stikket til den grå (og som regel låst) boks på ydersiden af ​​dit hjem eller forretning (hvis du er i en flerfamiliehuse eller multi- kontorbygning, kan dette felt være placeret i et fælles gangen eller kælderen) . Da dit telefonselskab afhænger af denne ledning er intakt og uden afbrydelser, følge kablet hele vejen til NID mens kontrol for knæk , udsatte kobber eller brud . Når du kommer til NID , stop og gå videre til afsnit tre i denne artikel. NID er telefonselskab ejendom og forbrugerne generelt ikke tilladelse til at åbne den.
  Kontakt dit telefonselskab
  8 p Hvis din telefon ledninger ser ud til at være intakt både inden for jack og inde /uden for din forudsætning, vil du ønsker at kontakte din telefontjeneste sørge for yderligere hjælp. De fleste steder kan du taste " 6-1-1 " fra alle fastnet telefon ( herunder betalingstelefoner ) for at nå dit lokale telefonselskab. I nogle landdistrikter steder eller områder betjenes af mindre selskaber , selvom du måske nødt til at se din telefon selskabets børsnotering i din lokale telefonbog.
  9

  Spørg om nogen i "Repair ". Når du kontakter din lokale telefonselskab , vil du sandsynligvis blive mødt af en integreret Voice Response ( IVR) menu. Hvis en sådan enhed besvarer telefonen og præsenterer flere muligheder , hvorfra man kan vælge , vælge den mulighed for " Reparer ". Dit opkald automatisk skal rettes til den relevante afdeling . Hvis du når et menneske i stedet for en IVR, blot bede om at tale med en person i reparation afdelingen.
  10

  Rapport din ulejlighed og tjekke for fakturering spørgsmål . Når du når din telefon udbyder af reparations afdeling, rapporterer, at din telefonlinje synes at være afbrudt, og at den er ude af drift. Reparationen tekniker vil bede dig nogle grundlæggende fejlfindingstrin (som du allerede har gennemført i afsnit et og to i dette dokument) , og derefter oprette en tid til at sende en tekniker . Fordi du allerede har kontrolleret ledninger inde i din præmissen , bør du ikke behøver at være til stede, når teknikeren ankommer. Hvis du ikke har en fakturering problem, og alle dine betalinger er blevet krediteret til din telefon -konto , vil du ikke brug for at tale med nogen andre , og din linje vil være genoprettet , så snart telefonselskabet fuldender deres fejlfinding. I nogle tilfælde, selv vil din reparation agent fortælle dig, at din linje er blevet afbrudt på grund af en betaling problem. Hvis denne situation opstår, kan agenten overføre dig til at tale med nogen i " Samlinger " afdelingen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan skal jeg forbinde grøn og rød telefon ledning…
  ·Hvad er en Pri Circuit 
  ·Sådan Beregn båndbredde for DeviceNet 
  ·Sådan Set -Up en e-mailadresse på Postfix 
  ·Sådan Bypass Ventrilo Bans 
  ·Sådan Bo en EXT3 partition 
  ·Forskellen mellem DACS & M13 
  ·Sådan at dele filer med Windows XP Firewall 
  ·Power Line Communication Technology 
  ·Sådan ændres UID en User 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Find en DSL-modem IP-adresse 
  ·PC til PC-tilslutning på internettet 
  ·Sådan konfigureres Linksys for en PC Anywhere 
  ·Sådan Design et netværk 
  ·Sådan nulstilles en Comcast modem Efter Downloading 
  ·Sådan Lås dit trådløse Signal 
  ·Hvordan finder man en D -Link Connection 
  ·Hvad Er RTS Threshold 
  ·Hvordan jeg Hook en router op til min computer 
  ·Sådan Set Up NetGear WAN 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com