| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Voice Over IP >> Content
    Hvad er ulemper til VoIP over satellit-bredbånd
    ? Computer protokoller stramt definerede standarder , der beskriver en nøjagtig proces, hvor computere og software kan kommunikere og interagere med hinanden . The Voice over Internet Protocol ( VoIP) er den vigtigste familie af standarder, der giver mulighed for internet-telefoni og to- vejs internet audio kommunikation. Brug VoIP-produkter på satellit internetforbindelser er normalt problematisk. Dette er på grund af den uundgåelige forsinkelse , kendt som latency , der er en del af de fleste kommunikationssatellitter konfigurationer. Tidlig telekommunikation

    Fra opfindelsen af den elektriske telegraf og telefon i det 19. århundrede , var telesystemer baseret på dedikerede linjer og " circuit- switching ". I dette netværk struktur (f.eks et telefonopkald ) to parter etablerer en eksklusiv kreds for sig selv i begyndelsen af ​​en meddelelse session. Så længe sessionen fortsætter , selvom ingen data bliver sendt , brug af kredsløbet er dedikeret til denne part , og er utilgængelige for andre brugere

    Circuit - switching skaleres godt med den store udbredelse af telefoner ; . Men behovet for hver kommunikere part at have sin egen dedikeret linje betyder, at et sådant system kapacitet sagens natur er begrænset af ingeniør-og prisoverkommelighed faktorer.
    Flytning til pakkekobling

    digitale computere udviklet i 1960'erne og 70'erne , ingeniører begyndt at overveje andre paradigmer for hurtig telekommunikation. I stedet for at kræve en dedikeret aktiv »line« mellem to parter , blev det foreslået, at data kan sendes til en central hub , der ville sende det automatisk til modtageren. I denne metode en given stykke data - ligesom et dokument , billede , lyd eller noget andet - er brudt op i et sæt af mindre " pakker ", hver mærket med den elektroniske adresse på modtageren. Disse pakker sendes til en central elektronisk kontakt , som fremsender dem , nogle gange ud af orden, for modtageren , hvor de automatisk samles igen ind i de oprindelige data.

    Da mængden af ​​data, der havde brug for at kommunikere steget, packet taktet stærkt udvidet kapaciteten og fleksibiliteten af netværk .
    Voice-over pakker

    Ligesom alle edb data, kan lyden blive oversat til datapakker og sendes mellem to parter. Men i modsætning til tekst eller et statisk billede , er lyden meget tidsfølsomme . Pakker af lyd, der ankommer forsinkede eller out-of -order , vil ikke passe ordentligt ind i den lineære strøm af en samtale , og kan føre til lyd, der lyder forvansket eller uforståeligt.

    VoIP familie af standarder blev udviklet til at opbygge en fælles struktur for internet audio samtaler, der interagerer godt med out -of -order overførselskarakteristika pakkekoblet net.
    Satellite bredbånd

    internetadgang via satellit er almindelig i områder, der ikke betjenes af mere konventionelle teknologier som ADSL, kabel-eller WiMAX . Men kommunikation satellitbaner begrænsninger for sådanne systemer .

    Fleste kommunikationssatellitter er permanent stationeret i et fast punkt på Jorden. Sådan en bane , der er kendt som geostationær , kræver et minimum højde af omkring 22300 miles over planeten - . En afstand næsten lig med omkredsen af hele planeten

    Selv ved lysets hastighed , næsten 45.000 - mile minimum rundtur for et signal ( fordobles, når to mennesker, der bruger satellit forbinder med hinanden ) indføres der en forsinkelse eller latenstid af en kvart til en halv - anden minimum. I løbet af denne tid, kan internet switching computere genoptage routing millioner af andre datapakker til deres respektive destinationer , hvilket gør det nemt for et sæt af satellit internet -pakker til at miste deres plads i køen.
    Voice-over satellit

    Satellite bredbånd lange signalvej , plus behovet for retransmissioner at rette uundgåelige små fejl i signalet betyder, at pakker ankommer ofte ude af rækkefølge eller væsentligt mere forsinket end de ville være på en jordbundne forbindelse. Denne ventetid , selvom tilsyneladende lille , garble kan VoIP audio og potentielt gøre en samtale næsten uforståelig . Dette gør brug af de fleste internet- audio software et hit -or- miss proposition på satellit.

    Nogle satellitbaserede bredbåndstjenester selskaber som Sun internetudbyder, Ground Control og WiredSkies har bygget tilpassede transmissionsprotokoller og skifte infrastrukturer til at reducere de klassiske forhindringer til høj kvalitet VoIP over satellit.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Test din internetforbindelse for VoIP Interface 
    ·Sådan: VoIP besked med OpenFire & Asterisk 
    ·VoIP & Fax 
    ·VoIP & RTP protokoller 
    ·Sådan Secure en VoIP 
    ·Fordele & Ulemper af Web Conferencing 
    ·Porte, der bruges til VoIP 
    ·Hvad er PBX Telefoni 
    ·Komponenter i Voice Over IP 
    ·Ventrilo er i stand til forbindelse til en server 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en MAC adresse for at finde en IP-adresse…
    ·Hvad er en OSPF Routing Protocol 
    ·Hvad er en Ethernet switch Uplink Port 
    ·Sådan bruges et netværk uden en Hub 
    ·Sådan Hold router indstillinger På en Netgear router …
    ·Hvordan kan jeg ændre mine IP-adresse i Smart Bro 
    ·Sådan konfigureres en IIS FTP-server 
    ·Sådan Bloker en hjemmeside i Sonicwall Nsa -2400 
    ·Hvordan at tilføje Security til trådløse routere 
    ·Sådan aktiveres en web-grænseflade på en Cisco Catal…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com