| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Algoritme Regler & Trådløse netværk
    Trådløse domæner udgøre mange flere udfordringer i overførsel af data end deres kablede kolleger. Sikkerhed, privatlivets fred og integritet kan potentielt være på spil, hvis signaler sendes som de er. Derfor tjenesteudbydere implementere signal modulation og multiplexing algoritmer til at løse trådløse spørgsmål såsom signal fading, kollisioner , inter- symbol interferens ( ISI) og multi -path formering. Digital og Analog Modulation

    Et signal er den fysiske repræsentation af data. Trådløse tjenesteudbydere bruger signal modulation i to trin, før du sender den på tværs. Det første skridt , digital modulation , konverterer det indlæste digitale signal til et analogt signal repræsenteret ved en sinusbølge . Den største forskel mellem trådløse og kabelforbundne transmission er, at du ikke kan sende data i digital form via trådløs. Det andet trin , analog modulation , modulerer det analoge signal , også kaldet baseband signal til en meget stærkere og højere frekvensområde ved hjælp af en bærefrekvens . Bærefrekvensen kaldes ofte radioen bæreren og er meget højere end basisbåndsignalet . Dette yderligere trin lindrer chancer for tab af signal og fading. Hvis baseband signal blev anvendt , ville det tilsvarende enheds antenne være forholdsmæssigt lang, hvilket er praktisk umuligt . Den anbefalede antenne længde er bølgelængde /4, og bølgelængde er omvendt proportional med frekvensen.
    Digital modulation algoritmer

    De tre grundlæggende ordninger , der anvendes til digital modulation eller digital til analog konvertering, er amplitude shift -tasten , frekvens skift nøgle og fase shift-tasten . Den enkleste amplitude shift nøglealgoritme maps et digitalt "1" og "0" til en højere og en lavere signal amplitude hhv . Den enkleste frekvens skift algoritmen benytter en forudbestemt høj frekvens for en 1 og en lav frekvens for en 0 . Den enkleste fasekodning indebærer nogen faseskift , så længe den næste bit er den samme som den foregående , og en 180 -graders faseskift , hvis den næste bit er anderledes . De fleste algoritmer er mere komplekse end som så. De tager flere bits sammen og kortlægge kombinationen til en frekvens , amplitude eller signal faseskift . Fase ændringer i 45 , 90 og 135 grader kan benyttes .

    Spread Spectrum Algoritmer

    spredt spektrum teknikker er måder at sprede frekvensbåndbredde eller område, der kræves at overføre data. Den største fordel ved at sprede båndbredde er modstand mod smalt bånd interferens. Hvis flere sende enheder bruge samme smal vifte af frekvenser , er chancerne for interferens er høje. Derfor samme signal energi er fordelt over et bredere frekvensområde . Som et resultat , er effektniveauet for det transmitterede signal meget lavere end den oprindelige snævre bånd , men information ikke går tabt . Nær

    Direct Sequence Spread Spectrum algoritme udfører binære eller bitvis operationer på det digitale signal ved hjælp en chippingsekvens . Den chippingsekvens , en perlerække af bits , håndhæver en grad af sikkerhed for følsomme oplysninger.

    Frequency Hop Spread Spectrum algoritme " humle " over to eller flere analoge signal frekvenser til et mønster af binære digitale data. Du kan bruge en langsom hop eller hurtig hop metode til at kontrollere antallet af bits , der en frekvens opretholdes.
    Multi- Carrier Modulation

    Højere bitrater er mere befordrende for ISI . Multi- carrier modulation opdeler høje bit -rate datastrøm i flere lav bit -rate streams. Hver stream sendes til en uafhængig bærefrekvens til analog modulation.
    Fotos Multiplexing Ordninger

    rum, tid , frekvens og kode division multiplexing anvendes i overensstemmelse med det trådløse applikationens behov . Multiplexing undgår sammenstød og fremmer samtidig brug af det trådløse medium. Code division, eller brug af kodesekvenserne oven på frekvens eller tid division er ofte ønskeligt for sikkerhed og privatlivets fred .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Setup en trådløst netværk derhjemme 
    ·Sådan installeres et trådløst kort i et tårn 
    ·Min Dell Laptop Tilslutter til en uidentificeret Networ…
    ·Sådan Boost signalet på en WiFi PCI-kort 
    ·Sådan Bridge en Linksys WAP54G 
    ·Sådan installeres en trådløs internetforbindelse kor…
    ·Sådan bruges en WGR614 som en bro 
    ·Sådan Slut til internettet med Dell ægte mobil 
    ·Hvordan at oprette et hjemmenetværk med en trådløs n…
    ·Hvordan at tilføje Mac-computere til Windows Wireless …
      Anbefalede Artikler
    ·Mit trådløse netværk vil ikke forbinde til internett…
    ·Sådan tilføjes en bærbar til min Online Provider 
    ·Nortel VoIP Træning 
    ·Sådan nulstilles en D- Link Router WBR- 1310 
    ·Sådan hurtigt Indtast en statisk IP-adresse til mange …
    ·Netværksgodkendelsesprotokoller 
    ·Projekter i Computer Networking 
    ·Sådan ansøger undernetmasken til et netværk IP-adres…
    ·Sådan installeres nogen D- Link Wireless Router 
    ·Sådan ændre forbindelseshastigheden i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com