| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Grundlæggende til Opsætning et trådløst netværk
    Mens trådløse netværk er absolut mindre sikker end deres kablede kolleger , har lave omkostninger og relativt let at oprette et trådløst netværk bidrog til den hurtige vækst i antallet af sådanne net. Selv om de er mindre sikker , er der nogle grundlæggende handlinger , der kan sikre det trådløse signal , og beskytte dine computere og fortrolige oplysninger , som de besidder. Placering af enheder
    p Hvis du bruger en trådløs router , skal du finde det så centralt som muligt inden for miljøet. Det er meget sandsynligt, at din router vil sætte direkte ind i din Internet modem, så du kan have begrænsede muligheder for dens placering. Det er vigtigt at huske, at både afstand og vægge kan hindre det trådløse signal . Med en router det er et mindre problem end med en ad hoc peer -to- peer-netværk , der bygger på et svagere signal fra computerens trådløse netkort .
    Administrativ bruger-ID og kodeord < br >

    Trådløse routere leveres med standard administrative bruger-id'er og adgangskoder. Normalt standard administrator -id er "admin " eller "administrator ". Ændre dette til noget andet og deaktivere standard -id. Vælger til din nye administrative id en adgangskode, som ikke vil være nemt at gætte og skrive det ned . Hvis du glemmer disse vil du sandsynligvis nødt til at nulstille routeren til fabriksindstillingerne og omkonfigurere det hele igen .
    Trådløs grænseflade administratoradgang

    deaktivere muligheden at administrere routeren via det trådløse interface , hvis din router tillader det. Hvis du lader dette avenue åben og en hacker får i din trådløse router , han tænkes har adgang til alle enheder og oplysninger om dit netværk. Kun bruge LAN port til at konfigurere routeren .
    Datakrypteringstyper Options

    Trådløse routere typisk understøtte flere muligheder for datakryptering. Ikke kryptere dit trådløse netværk ikke bør betragtes som en realistisk mulighed , da dine data vil være tilgængelig " i den klare " for enhver drive-by hacker at snuse på deres trådløse laptop. Vælg det stærkeste kryptering , at computere på netværket vil støtte , uanset om WEP ( de svageste ) , WPA ( stærkere ) eller WPA2 ( den stærkeste ) . Vælg en tilfældig sikkerhed pass sætning og skrive det ned , så du kan konfigurere computere på dit netværk for sikker adgang.
    Network Hardware Adresse Filtre

    Hvert netkort har hvad der kaldes en MAC ( Media Access Control) , der er tildelt af fabrikanten i en ordning , der undgår dublerede adresser. De fleste routere understøtter evnen til at opbygge en tabel over tilladte MAC -adresser, der kan få adgang til netværket via routeren. Hvis en computer forsøger at tilslutte til dit netværk, men dens MAC adresse er ikke i tabellen , er forbindelsen nægtet.
    Nework id ( SSID) Broadcast Options

    når du scanner efter tilgængelige trådløse netværk på en computer , listen over netværkskomponenter navne, som du ser, er de SSID'er (Service Set Identifiers ) . Fabrikanten fastsætter en standard SSID, er typisk det samme som navnet på producenten . Vær sikker på at ændre dette til noget obskure og ikke let identificerbare med dig. Hvis din nørdede teenager nabo ved, det er dit netværk, at hun bare kunne vide nok om dig til at gætte din anden sikkerhedsoplysninger og hack dit netværk. For den bedste sikkerhed på den SSID front, deaktivere bare SSID udsendelser helt, hvis din router tillader det. På den måde de computere , der ønsker at tilslutte nødt til at kende navnet på dit netværk , hvilket gør det meget sværere for en hacker at komme ind
    IP-adressering

    Aktiver DHCP på den trådløse router og sætte den grundlæggende netværksadresse. Typisk en 192.168.0.x adressering , med en 255.255.255.0 subnet mask virker meget godt for private netværk . Den " x" i vil være et andet tal for hver computer på netværket , som tildeles af routerens DHCP -funktionalitet. Standard gateway -adressen vil typisk blive tildelt af din internetudbyder internetudbyder, hvis du tilslutter din trådløse router til din Internet modem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Setup en Wireless LAN på en Acer Aspire 4520 
    ·Sådan Brug internettet fra telefonen til computeren 
    ·Sådan oprettes forbindelse til Security- Enabled tråd…
    ·Sådan Aktiver Bluetooth på en Dell Inspiron 1501 
    ·Har en Wireless-N Router Work Med en Wireless-G Adapter…
    ·Kan jeg bruge Wi-Fi i en celle Dead Zone 
    ·Hvordan du tilslutter din WiFi på en HP iPAQ 111 
    ·Sådan Set Up en DD- WRT router 
    ·Sådan installeres en Belkin Wireless F6D4050 V2 
    ·Hvordan at sende data til en Bluetooth Via SPP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer min driver Intel ( R) Pro Wireless LAN…
    ·Sådan Hook et modem Op til en Desktop 
    ·Sådan Tekst fra computeren 
    ·Sådan Gain fjernadgang via en VPN 
    ·Sådan Opdatere en NETGEAR modem 
    ·SSL V2 Protocol 
    ·Hvad er en Linksys WCN Device 
    ·Typer af transmissionslinjer 
    ·Hvordan at forblive konkurrencedygtige på et BeeZid Au…
    ·Sådan konfigureres Cisco ASA 5505 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com