| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Trådløse hjemmenetværk uden Routere
    Hvis du ikke har råd til at købe en trådløs router , men du er nødt til at forbinde computere i dit hjem fra tid til anden for at dele filer , printere eller andre perifere enheder , der er en måde at gøre det. Microsoft Windows letter "ad hoc"- netværk, eller peer -to- peer-netværk uden behov for en trådløs router eller et adgangspunkt. Det er vigtigt at forstå, at alle trådløse netværk bære iboende sikkerhedsrisici , og ad hoc-netværk er ingen undtagelse. Heldigvis Windows letter også den sikkerhed , du har brug for at implementere , før du sender dine fortrolige oplysninger i luften. Ad hoc-netværk

    Det første skridt i oprettelsen af netværket er at vælge en host computer og oprette et ad hoc-netværk på det. Det bedste valg er den computer, der er sluttet til din internetforbindelse , da du sandsynligvis vil ønsker at dele denne forbindelse med andre computere på netværket. Procedurer varierer for at skabe et ad hoc-netværk , afhængigt af dit operativsystem , men de er meget ens. Bare navigere til " administrere trådløse netværk " område og oprette en ny ad hoc-netværk ved hjælp af retningslinjerne for netværket navngivning og kryptering nedenfor . Når du har oprettet ad hoc-netværket på værten , bruge netværket navn og adgangskode for at konfigurere dine andre computere til at oprette forbindelse til netværket.
    Fysisk Computer Placement

    trådløse routere har et stærkere signal rækkevidde end det trådløse interface kort i bærbare og stationære computere . En router signal kan nemt rejse mere end 100 meter , men grænsefladen kortet i en bærbar eller stationær er mere tilbøjelige til at være mindre end 100 meter . Det er også vigtigt at huske, at væggene kan forstyrre signalet . Holde disse begrænsninger for øje , er det vigtigt at finde værtscomputeren centralt i dit hjem , hvis det overhovedet er muligt . Hvis dette ikke er muligt , kan du støde dårlig modtagelse på computere længst væk fra værten til tider.
    Wireless Network Encryption

    Kryptering indebærer scrambling dine oplysninger baseret på en nøgle eller adgangskode , så det er undecipherable bortset fra at en person, der har den samme adgangskode. Flere niveauer af kryptering er tilgængelige på ad hoc- netværk, herunder WEP, WPA og WPA2 . WEP er ældre og giver mere bagudkompatibilitet for ældre operativsystemer. WPA2 er den nyeste og stærkeste , støtte længere nøglelængder som giver stærkere kryptering niveauer. Brug det stærkeste niveau af kryptering , at computerne på dit hjemmenetværk vil støtte .
    Encrytion Nøgle /Adgangssætning Længde

    Uanset hvilken krypteringsprotokol du vælger , vil du blive bedt om for en krypteringsnøgle . Jo længere streng af bogstaver og tal , du nøgle , jo stærkere kryptering leveret til dit netværk. Vær sikker på at optage præcis den passphrase , som du indtaster , da du bliver nødt til at indtaste den på andre computere , der opretter forbindelse til netværket.
    Network Name Security ved Obscurity

    navnet på dit netværk kaldes dens SSID (Service Set Identifier) ​​, og det er det navn, der dukker op , når du scanner efter trådløse netværk inden for rækkevidde . Ad hoc-netværk ikke tillader dig at deaktivere udsendelse af SSID , så du bør vælge et navn , der ikke kan tilsluttes til dig på nogen måde. Vælg en tilfældig række tegn til at forvirre naboen ned gaden , der gerne vil bruge din internetforbindelse gratis. Hvis han ikke ved, det er dit netværk så han er usandsynligt at gætte nogen af ​​dine andre sikkerhedsforanstaltninger
    Have Computer - . Will Travel ( Trygt )

    Når du tage ad hoc-netværket værtscomputer på vejen, enten deaktivere eller slette ad hoc-netværket . Hvis du ikke tager denne forholdsregel og bruge din bærbare computer i et offentligt hotspot , kan nærliggende hackere se dit netværk og forsøg på at bryde i. De andre foranstaltninger , der er nævnt her, bør yde beskyttelse for dig, men hvis en hacker formår at komme ind i dit netværk, han kan fange alle de fortrolige oplysninger gemt på din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Definer Wireless Network Adapter 
    ·Typiske Trådløse Setups 
    ·Min laptop er Slow at oprette forbindelse til et netvæ…
    ·Sådan Reparation Microsoft Wireless Zero Configuration…
    ·Sådan Turn My computer til en trådløs router 
    ·Sådan installeres en Linksys WPC54G på OpenSUSE 
    ·Sådan Setup en Range Extender 
    ·Hvilke WiFi Cards Har Interoperabilitetspørgsmål med …
    ·Sådan installeres en Netgear WG111 
    ·Sådan Tænd WPA2 kryptering i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan nulstilles en Netopia Router Password 
    ·Sådan geninstalleres A Fjernet Internt modem 
    ·Network Access Authentication & Certifikater 
    ·Er en LAN linje Kræves for DSL 
    ·Sådan Erstat Microsoft Bluetooth Stack 
    ·Indstilling af en Wi -Fi- gæstekonto på en Westell Ro…
    ·Cisco REP -protokollen 
    ·Sådan bruges en Verizon Wireless AirCard Med en GPS 
    ·Sådan installeres en In-Line Noise Filter 
    ·Sådan Send Brugerdefineret indbyder til dine venner på…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com