| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Computere & Teknologi i Ændring Society
    samfundsmæssige forandringer er gået ud over, hvad mange måske have troet mulige generationer siden . På grund af virkningen af ​​computere og teknologi , er verdens ansigt blevet forvandlet . Fra Pony Express e-mails , fax-maskiner og computere er processen med informationsudveksling bliver mere og mere sofistikerede, forenkle arbejdsliv i samfundet og gøre det mindre besværligt på mange niveauer. Kommunikation

    Kommunikation , for eksempel, oplevede har astronomisk vækst som følge af computere og teknologi. Trådløs teknologi såsom smartphones , notesbøger , iPods og bærbare computere gør samfundet til at dele og modtage oplysninger på farten . Andre innovative teknologi såsom lyd-og videokonferencer gør det muligt at afholde møder på højt niveau uden at være fysisk til stede. Fra opfindelsen af ​​radioen til fjernsynet, fortsætter kommunikationsteknologi til at vokse på en massiv skala. Så snart én enhed kommer ind i markedet , en anden mere avanceret enhed følger hurtigt bagefter.
    Organisatorisk vækst

    Computere og teknologi har nydt virksomhedernes vækst overordentlig . Virksomheder og organisationer kan operere med meget mere fart og produktivitet som følge af computere og ekstremt avancerede kontor software-teknologi , der tillader arbejdere at skrive og sende e-mails , kontrakter og anbefalinger til deres kolleger med lynets hastighed overalt i verden . Computere er designet til at understøtte og få adgang til store filer hurtigere end noget menneske, manuelt kunne udføre. Disse avancerede funktioner til behandling har accelereret væksten i databehandlingen. Hvert år computere er designet til at overgå resultatet af de computere , der kom før dem. På grund af dette , vil virksomhederne fortsat oplever innovative ændringer .
    Transport

    transportbranchen har også oplevet gigantiske ændringer som følge af fremrykningen af ​​computere og teknologi . Køretøjer, skibe, tog og fly er blevet forbedret fra generation til generation. Elektroniske motorer , større hestekræfter og beherskelse af luft dynamik har gjort at komme til en destination en kage gåtur i forhold til generationer siden, da hesteryg og vogne strejfede landet. Hvad der normalt tog måneder at rejse på tværs af landet kan nu gøres på få timer. Desuden er transport udstyret med computere , der definerer retningen samt identificere problemer.
    Healthcare

    En af de mest gavnlige gaver af computere og teknologi er dokumenteret i sundheds pleje industrien. På grund af en række dynamiske opdagelser inden for medicin , har mange sygdomme blevet elimineret , mens andre sygdomme såsom aids er bragt under kontrol. En større forståelse af funktionen af det menneskelige legeme har gjort det muligt folk til at opleve en bedre og sundere livskvalitet . Læger er i stand til at diagnosticere og behandle sygdomme og sygdomme med avancerede medicinske udstyr såsom røntgen, ventilatorer og dialyse maskiner. Medicinsk computer software bruges til at dokumentere og sikre de vitale filer af patienter med henblik på at dele disse oplysninger blandt andre relevante medicinske fakulteter og personale .
    Ulemper

    Computere og teknologi har drastisk forbedret livet for hele samfundet , at det nuværende livsstil individer, og den måde, de driver forretning. Dette vil fortsætte med at ændre sig fra år til år. Men en negativ side af teknologiske ændringer eksisterer så godt. Samfundet kan være blevet alt for afhængige af computere og teknologi . Et godt eksempel på dette er realiseret , når en katastrofe udskærer al elektrisk strøm. Aktiviteterne i en by eller stat kan komme til et komplet stop . Desuden , på grund af computere og teknologi er erhverv , som engang nødvendige mange arbejdere til at udføre nu afsluttet med langt større effektivitet og nøjagtighed. Manuel arbejdskraft job er ikke længere almindeligt tilgængelige for folk med ringe eller ingen teknisk viden eller uddannelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver Cisco Aironet Standard 
    ·Definition af Mobile Web 
    ·Sådan Set Up en netværksprinter på en AT & T Wireles…
    ·Sådan Slut en trådløs G Notebook Adapter til et nyt …
    ·Hvad gør trådløse computere Arbejde 
    ·Hvordan man laver et hus Wireless for en computer 
    ·Sådan Sync Audio & Video Mens Watching Online 
    ·Sådan geninstalleres Wireless for en Acer bærbar 
    ·Sådan kopieres trådløse indstillinger fra One Laptop…
    ·Definition af Wireless Computing 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en gratis afspilningsliste for MySpace 
    ·Sådan spore en IP mens du chatter 
    ·Er hostet VoIP rigtige for min virksomhed 
    ·CPMI protokoller 
    ·Sådan installeres Netgear Routere 
    ·Sådan konfigureres en trådløs router som Bridge 
    ·Sådan bruges Asus WL- 167g på en Macintosh computer 
    ·Hvordan kan jeg Bluetooth Mobile Games fra en pc til en…
    ·Sådan finder du den iLO IP-adresse til en HP 
    ·Sådan får du adgang en Remote PC Via internettet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com