| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
  Sådan Set Up en D -Link trådløst netværk med chartret Kabel
  chartret Kabel Internettet er en high -speed internet service, som giver hurtige filoverførsler , lav latency for online gaming og fremragende video streaming kapaciteter. Med en D -Link trådløs router , kan du streame alt dette high -speed kabel internet godhed til alle dine internet -ready enheder i dit hjem uden at skulle trække kabler . Charter Kabel Internet er meget lettere at sætte op end DSL internet , og med et par trin, du vil være oppe og køre, nyde din internettet overalt i dit hjem . Ting du skal
  Cable Modem
  D-Link Router
  CAT5 kabel
  Computere med trådløse funktioner
  Multistikdåse
  Vis Flere Instruktioner
  Forberedelse

  1

  Pak dit kabel -modem . Du kan leje en fra charter, eller du kan købe en fra enhver elektronik butik. Uanset hvad du vælger , så tjek at du har et strømkabel , et CAT5 netværkskabel og modemet selv.
  2

  Pak dit D -Link trådløs router. Sørg for, at den kom med strømkablet , netværkskabel og selve routeren . Hvis det kom med eksterne antenner , vedhæfte dem nu.
  3

  Find hvor dit kabel linje kommer ind i huset. Dette er, hvor din netværksopsætning vil blive placeret . Hvis du har flere kabellinjer kommer ind i dit hus , skal du vælge en, der er tættest på midten af hjemmet, så du ender op med god signalstyrke hele dit hjem.
  Opsætning af det trådløse router < br >
  4

  Skru chartret koaksialkabel til bagsiden af ​​dit kabel -modem . Dette er den runde tråd kommer ind i dit hjem , med den runde montering og en lille ledning i centrum af beslaget . Fastgør netværkskablet til bagsiden af ​​modemmet i stikket , der ligner en overdimensioneret telefonstik. Fastgør ledningen til bagsiden af ​​modemmet og sæt det ind på din strømskinne . Dette vil starte modem , vent alle de lys til at stoppe med at blinke , før du sætter routeren
  5

  Slut netværkskablet , der kommer fra modemmet ind i bagsiden af ​​din D -Link router , som gør . at du bruger porten mærket WAN. Sæt netledningen ind i bagsiden af ​​routeren og slutte den til din strømskinne . Nu routeren vil begynde at starte op.
  6

  Tænd et af de computere, du vil bruge på det trådløse netværk . Sørg for, at dit trådløse kort er aktiveret. Laptops har normalt en switch eller andet sted , der forvandler det til eller fra. Sørg for, at det er tændt. I Windows 7 , skal du gå til Start-menuen og vælg "Netværk ". Vælg " Netværks-og delingscenter " og derefter klikke på " Konfigurer en ny forbindelse eller et netværk ". Følg trinene for at tilføje et trådløst netværk, og du bør se en indikator på computerens proceslinje der viser, at du er forbundet til den trådløse router.
  7

  Åbn en browser på din computer, og i adresselinjen indtaste http://www.192.168.0.1 . Det vil bede om en adgangskode , men lade det stå tomt for nu. Dette vil tage dig til setup skærm til din router. Det vil bede dig om at vælge en adgangskode , du vil bruge til fremtidige logins , indtast en nu. Må ikke springe dette , eller nogen vil være i stand til at logge ind på din router og rod med dit netværk.
  8

  Følg opsætningsguiden , som vil bede dig om at vælge en tidszone , blandt andre ting. Du vil komme til en skærm, der spørger, om du vil bruge DHCP. Vælg Ja . Det er her, chartret Kabel er rart, da det håndterer alle de IP- opgaver for dig , hvilket gør dette skridt let at sætte op , så der er ingen grund til at dykke ned i IP -og MAC -adresser.
  Sikkerhed < br >
  9

  Fortsæt med at følge opsætningsguiden. Den næste del er hvor du vil konfigurere dine sikkerhedsindstillinger. Dette er et vigtigt skridt , der vil beskytte dig, dine data og endda din identitet mod skrupelløse individer på nettet . Du vil se en prompt at indstille din SSID-navn . Brug det samme navn , som du brugte, da du oprette dine netværksindstillinger fra din computer. Standard er D- link , som fortæller hele verden, hvordan at knække din sikkerhed , så sørg for at ændre det SSID-navn .
  10

  Aktiver kryptering på din router ved at vælge WEP, WPA eller WPA2 . Hvad det betyder er krypterer dit trådløse signal , og ingen uden password kan få adgang til signalet fra din router. WEP er den ældste standard, og der er ingen grund til at bruge det med nutidens apparater. WPA2 er den nyeste standard, og medmindre dine trådløse computere og enheder er ældre, skal du være fint at bruge dette, og det er den mest sikre af disse fra 2010.
  11

  Pick a pass sætning. Bruge en med en kombination af bogstaver og tal , der ikke er indlysende som din fødselsdag eller telefonnummer. Denne passphrase er din sidste linje i forsvaret mod hackere , så gør det til en god en.
  12

  Genstart din D -Link router. Når det starter op , vil din computer skal indstilles op med passphrase . Højreklik på signal indikatoren i systembakken for at åbne netværket center. Rediger netværksoplysninger at tilføje passphrase, og du skal være tilsluttet. Brug af netværket center på andre computere, som du ønsker at tilslutte, og nyd din nye high -speed trådløse netværk.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Origins of Wi -Fi 
  ·Hvordan man laver en bærbar WiFi stand 
  ·Sådan trådløst streame en video på Windows 7 Intel 
  ·Ulemper ved trådløse netværk 
  ·Er der en måde at forstærke signalet på min 5.4 GHz …
  ·Sådan Sørg en computer trådløs kontakten er tændt 
  ·Forskellen mellem DSL og trådløs internet 
  ·Sådan installeres et trådløst netværkskort til en D…
  ·Hvordan konfigurerer jeg Linksys WAP4400N 
  ·Hvordan tilslutter jeg en trådløs bærbar til en trå…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Switch Computer Fra DSL til trådløst når væk…
  ·Hvordan kan jeg få adgang til mine Computer Filer fra …
  ·Hvordan man opbygger et netværk ved hjælp af kontakte…
  ·Sådan opsige en RJ-45 Jack 
  ·Sådan Test SSL på AD 
  ·Microsoft SharePoint Portal Træning 
  ·Sådan Del Printere Mellem XP & Vista 
  ·Hvordan vælger en Firewall 
  ·Brug af sms i politiske kampagner 
  ·Sådan Slip en IP- adresse i Windows Vista 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com