| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Sådan Konverter Wired til Wireless
    Årsager til, at nogle install trådløse netværk inkluderer multi- computer husholdninger, hjemme-baserede virksomheder og internetspil . Teknologiske fremskridt , såsom trådløse printere og WiFi -kompatible mobiltelefoner har også tilføjet til hjemmet netværk behov . Kunderne har tre muligheder for at konfigurere deres hjem netværk , modem og router , gateway og luft -kort. Uanset kundens grund, kan konverteringen fra kabel til trådløs virke kompliceret , men processen er i virkeligheden ganske enkel. Hvad du har brug
    Computer
    modem og router
    Gateway ( valgfrit)
    Aircard
    Vis Flere Instruktioner
    Konverter Connection
    1

    Køb et modem og router. Kunder , der har et modem og router bliver nødt til at bygge bro deres modem og konfigurere deres router. At bygge bro over modem, tilslutte modemet direkte til computeren ved hjælp af Ethernet-kablet . Åbn en Internet browser og indtast IP -adressen for modemmet. Klik på " Bredbånd " ikonet. Ændre protokol til " Brokoblet Ethernet" og klik på " Gem". Klik på " Gem og genstart " valgmulighed. Når modemet genstarter , skal du kontrollere , at Internet lyset er slukket. Modemet er nu bro . Afbryd Ethernet-kabel fra computeren, og tilslut det til WAN-porten på bagsiden af ​​routeren . Tilslutte en separat Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​computeren til en af ​​de fire havne i bagsiden af ​​routeren . For en Linksys router , åbne en internetbrowser og skriv " 192.168.1.1 " i adresselinjen. Et login vises. Brugernavnet felt skal ikke udfyldes . Skriv " admin" i feltet Adgangskode , og klik derefter på "OK". Kunder, som er nødvendige for at indtaste et brugernavn og en adgangskode i deres modem bliver nødt til at vælge " PPPoE " i " Internet Connection Type" drop- down menu. Derefter skal du indtaste deres fulde brugernavn og adgangskode. Kunder , der ikke er forpligtet til at bruge et brugernavn og kodeord vil bruge standardindstillingen "Automatic Configuration DHCP. " Nederst på siden , skal du vælge " Gem indstillinger ". Det sidste trin er at konfigurere den trådløse og trådløs sikkerhed. Klik på "Wireless " fanen. Enten gøre et notat af din " Wireless Network Name (SSID )" eller ændre det til noget unikt. Skift trådløse kanal til 1, 6 eller 11 . Klik på "Gem indstillinger". Klik på " Wireless Security " fanen. Vælg " WEP " i Security Mode drop down . Vælg 1 som standard Transmit Key. Vælg " 64 bits " i WEP-kryptering "drop down . Indtast en sikkerhed Pass- sætning og klik derefter på " Generate ". Kopier de tegn, der vises i" Key 1 " felt. Dette er den trådløse sikkerhed nøglen . Klik på" Gem indstillinger . "
    2

    Køb en gateway. den mest bekvemme enhed i netværk er porten . en gateway er en enhed, der fungerer som både et modem og en router . at konfigurere en gateway , skal du tilslutte et Ethernet- kabel fra porten til computer og åbne en internetbrowser . Indtast IP-adressen til enheden. for 2Wire 2701HG -B Wireless -G 802.11g ADSL-modem , skal du indtaste 192.168.1.254 og tryk enter på tastaturet . Klik på " Bredbånd Link "fanen, derefter på " Advanced Settings "fanen. Kunder med en PPPoE-forbindelse bliver nødt til at indtaste deres brugernavn og password på denne side og klik på" Gem ". Kunder med en DHCP -forbindelse kan springe dette trin . at konfigurere den trådløse , find 10-cifret WEP-nøgle på højre side af 2Wire nær bunden. Indtast dette nummer i den trådløse forbindelse manager på computeren ( normalt findes i nederste højre hjørne af skærmen). Nogle af de mest populære gateways inkluderer VersaLink 327W , 2Wire 2701HG -B Wireless -G 802.11g ADSL og Motorola SURFboard SBG900 .
    3

    Køb en aircard . aircards , også kendt som bærbare Connect Cards, er den nyeste trådløse netværk. Disse enheder tilsluttes i en computers USB- stik i stedet for at forbinde via det trådløse signal fra en router , de bruger det trådløse netværk (eller cellulære service ) for at give kunderne adgang til internettet ) Anywhere kunderne kan bruge deres trådløse telefon, . . de kan også oprette forbindelse til internettet. den service plan for en AirCard svarer til, at af trådløs tjeneste. kunden skal købe både kortet og tjenesten. forskellige planer og satser baseret på tjenesteyderen og placering af tjenesten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan Wi-Fi Range Extender Work 
    ·Hvad er Zigbee Trådløs 
    ·Sådan Bridge et lokalt netværk til et WiFi -kort 
    ·Sådan Slut en trådløs router til en computer med USB…
    ·Sådan Find Wi- Fi Security Number på Vista 
    ·Sådan udskrives fra et Wireless Laptop i Windows Vista…
    ·Sådan Bloker en trådløs LAN 
    ·Sådan Konverter en trådløs router til et trådløst …
    ·Sådan får du mere Modtagelse på din laptop 
    ·Sådan Boost en Belkin Wireless G Signal 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at forbinde en ny computer til en Netgear W…
    ·Sådan Stop My NetZero Internet Fra Afbrydelse Itself 
    ·Sådan Find Domain Name Brug af en IP-adresse 
    ·Hvordan at skjule en Processor -id 
    ·Fordele & Ulemper af bredbånd Telefonservice 
    ·Sådan finder du den IP-adresse My HP 4100N Printer 
    ·Windows CE Netværk Værktøjer 
    ·Hvordan finder man en Wireless Modem ESN for en Dell D6…
    ·Open Source Web Proxy Server 
    ·Sådan ændres MTU på Windstream 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com