| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
  Hvilken sikkerhed Risici forbundet med at bruge et trådløst netværk
  ? Trådløst netværk er vokset hurtigt i de seneste år , så enheder såsom laptops, mobiltelefoner og servere til at forbinde uden brug af kabler. Med den bekvemmelighed af trådløse forbindelser , dog komme yderligere sikkerhedsrisici . Fordi alle trådløse data sendes gennem luften , uautoriseret adgang er mulig ved nogen inden for rækkevidde. Heldigvis er der mange strategier findes for at begrænse disse risici. Politik Risici

  En almindelig trådløse netværk sikkerhedsrisiko er forårsaget af menneskelige fejl, ikke teknisk begrænsning. Denne risiko opstår, når der ikke er nogen politikker, der gælder for brug af nettet . De ansatte i en virksomhed , for eksempel, kan ikke forstå de risici , der er forbundet med at give ud adgangskoder eller deling af data . Hvis brugerne af et netværk ikke følger smarte politikker kan sikkerhedshuller udvikle sig.

  Den mest almindelige måde at minimere denne risiko er gennem etablering og håndhævelse af organisationens politik. For eksempel kan en virksomhed mandat medarbejderne er ikke tilladt at oprette nye trådløse netværk uden tilladelse , og at alle genvejstaster holdes hemmelige . Specifikke politikker vil variere afhængigt af organisationens behov , men bør altid gøre netværkssikkerhed en topprioritet.
  Access Risici

  Relateret til problemer med politikken er risikoen der kommer fra uberettiget adgang . Alle trådløse netværk udsender et entydigt navn til identifikation. Normalt er denne identifikation anvendes af autoriserede brugere at finde og oprette forbindelse til netværket . Uautoriserede brugere dog også have adgang til disse identifikations navne , og er i stand til at opdage et trådløst netværk inden for rækkevidde. På grund af dette , adgang til alle netværk , bør bevogtet .

  Bedste adgang beskyttelse kommer i form af sikkerheds nøgler. Disse taster eller adgangskoder , tillader kun autoriserede brugere at få adgang til netværket. Der bør udvises omhu for at aktivere sikkerhedsfunktionerne taster på alle netværk . Derudover bør de identificerende navne netværk være unik og tilfældig .
  P Som et eksempel, bør et netværk med navnet " kontor" ændres til " 23d -F3 " eller et andet obskurt navn. Dette forhindrer uautoriserede brugere i at gætte , hvilket netværk er forbundet med en organisation. Dette navn kan også ændres med jævne mellemrum. Et trådløst netværk kan også være " lukket ", i hvilket tilfælde en bruger skal skrive det nøjagtige navn på netværket i stedet for at vælge det fra en liste. Alle disse strategier hindrer uautoriseret adgang og bidrage til at afbøde risikoen .
  Aflytning Risici

  Trådløs aflytning opstår, når en uautoriseret bruger indsamler data fra det trådløse signal. Fordi alle interaktioner på et trådløst netværk ske over radio-og fjernsynsvirksomhed , kan nogle data indsamles , selvom en eavesdropper kan ikke logge ind på netværket direkte.

  Af denne grund bør trådløse netværk bruger den mest avancerede kryptering . Mange trådløse netværk ikke har denne kryptering aktiveret som standard, eller bruge forældede krypteringsmetoder, kan passeres af dygtige brugere. Denne kryptering bør altid være aktiveret.

  Desuden kan yderligere tredjeparts programmer til beskyttelse hjælpe med at begrænse aflytning risici. Softwaren er tilgængelig til at overføre data ved hjælp af metoder , såsom Secure Sockets Layer eller Secure Shell , hvilket tilføjer et ekstra lag af kryptering. Firewall-programmer , herunder dem bygget ind operativsystemer som Microsoft Windows , bør også anvendes . Disse programmer overvåger indgående og udgående data , og begrænse mulighederne for aflytning for at få adgang følsomme data.
  Hacking Risici

  andet alvorligt trådløse netværk risiko er sårbarhed over for hackere. Hackere kan bruge netværksadgang til at stjæle data eller forstyrre en organisation , som kan være meget ødelæggende. Ud over de tidligere nævnte sikkerhedsforanstaltninger , kan intrusion detection software kan bruges . Denne software registrerer al aktivitet på et trådløst netværk , og " flags " mistænkelig adfærd . Netværksadministratorer kan gennemgå adgangslogfiler for at finde kilden til hacking forsøg .

  Anti- virus software skal også være installeret på begge netværk, servere og individuelle brugernes computere. Sådan software kan være effektiv til at isolere virus og andre trusler om en hacker er i stand til at bryde gennem andre sikkerhedsforanstaltninger . For at forhindre worst -case tab af data i tilfælde af en hacking forekomst skal sikkerhedskopier af alle vigtige data gøres hyppigt. Disse sikkerhedskopier tillade en organisation til hurtigt at komme fra et angreb, hvis det sker .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er en indbygget trådløst LAN-kort 
  ·Sådan Fix en svag WLAN USB Adapter Signal 
  ·Sådan Gør din egen Wi -Fi Finder 
  ·Definition og betydning af trådløst internet Signal i…
  ·Sådan Set Up en bærbar for en trådløs drift 
  ·Ophold sikker på offentlige Wi-Fi 
  ·Hvordan kan jeg øge gevinsten på min antenne uden at …
  ·Min Dell Laptop Tilslutter til en uidentificeret Networ…
  ·Sådan Pick Up en eksisterende internetforbindelse med …
  ·Hvad er en Push Proxy Gateway 
    Anbefalede Artikler
  ·Internettets indvirkning på den sociale identitet 
  ·Sådan Setup en VoIP System 
  ·Sådan installeres en bærbar modem 
  ·Sådan konfigureres en router for en Nintendo DS 
  ·Hvad betyder Bindende flere IP-adresser til One Network…
  ·Sådan installeres en Westell trådløs router 
  ·Hvad er PPP Callback 
  ·Hvordan at tilføje Domain Administrator til Share 
  ·En HP Laptop Wireless Adapter Er Ikke i orden i XP 
  ·Sådan ændres en DIR -300 Router Adgangskode til Vista…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com