| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
  Forklar Wireless Computing
  Trådløs computing er radiobølger , der tillader computere at få adgang til internettet og elektroniske enheder at kommunikere med hinanden uden brug af kabler ledninger. Folk behøver ikke at bruge en telefonlinje, ISDN-linje , Cat 5 eller coaxial kabel. Federal Communications Commission tilladt bands af trådløse eller radio frekvensområder , der skal bruges uden en regering licens i 1985. Mikrobølger var de første til at bruge de gratis bands , som folk bruger, når opvarmning af mad i en mikrobølgeovn. I 1990 kaldte Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE ) gruppe 802.11 begyndte at udarbejde en standard for trådløs brug, men det var ikke før 1997 blev reglerne for 802,11 regler publiceret. Typer

  Standarderne er kategoriseret af Dewy Decimal System . De trådløse standarder begynder med 802.11 og et lille bogstav . 802.11a standard blev først gennemført , og det har 5 gigahertz frekvensområde og 54 millioner bits per sekund datahastighed. Det har en hurtig forbindelse hastighed til internettet, men er ikke god til streaming video. Omkostningerne gjorde det uoverkommelige for folk at bruge . 802.11b standard har et 2.4GHz frekvensområde og 11Mbps , 802.11g-standarden har som 2.4GHz frekvensområde og 54Mbps og 802.11n standard har et 2,4 GHz til 5 GHz frekvensområdet og 450Mbps .
  Wireless Local Area Network

  for folk til at bruge trådløse enhed, de er nødt til at være forbundet til et trådløst lokalnetværk . En WLAN består af et distributionscenter , computer station ( r), access points og en fysisk lag. Distributionscenter bruger et netværkskort. Distributionscenter holder styr på hvor computeren stationer er placeret , og hvor data sendes . Computeren stationer også bruge et netkort som sender og modtager data. Adgangspunktet modtager data fra distributionscentret og sender den til computeren stationer. Det fysiske lag håndterer hvordan data sendes og modtages ved hjælp af en Media Access Control -adresse. En MAC- adresse er en 24 bit eller 6 byte nummer , der identificerer det lokale netværk og trådløse enheder.

  3G

  Third generation computerenheder bruger trådløs netværk. 3G-netværk understøtter mobiltelefon -tjenester. Folk kan bruge deres mobiltelefoner til at placere et videoopkald , surfe på nettet og downloade musik og videoer .
  Fordele

  Wireless computing er gavnligt, da bruge en trådløs enhed gør det nemt at flytte fra område til et andet frit . De trådløse enheder har ikke brug for kabel vedhæftede filer. Wireless computing gør har en negativ funktion: frekvensområdet . Folk kan kun bruge deres trådløse enhed inden 300 meter af et trådløst netværk. Hvis folk bruger deres trådløse enhed uden for de 300 meter spænder de vil have nogen trådløs forbindelse. Trådløse netværk er ikke udformet som mobiltelefon -tjenester , hvor signaler omdirigere til et tårn , så du ikke mister en forbindelse. Adgangspunkter sende og modtage information kun inden for 300 meter .
  Warning

  Trådløs computing bruger radiobølger til at sende og modtage informationer , så der er ingen fast bane som et kablet netværk . Radiobølger kan rejse uden for deres placering og enhver, der har enhed med et netkort kan afhente et radiosignal . At forhindre nogen i at få adgang til data, der sendes og modtages på et trådløst netværk er det bedst at have en firewall setup. De tre firewall sikkerhedsstandarder for trådløse computere er Wireless Equivalent Privacy , WIFI Protection Adgang og WPA2 .

  WEP var den første firewall system bygget til at holde trådløse forbindelser sikker. WEP bruger 64 bit og 128 bit hemmelige nøgler til at sende data til trådløse stationer , der konstant genbruges . Når stationerne sender nøglerne til et adgangspunkt , det er ubeskyttet . Derfor er WEP firewall betragtes som farlig . Hvis WEP er den eneste beskyttelse, du har til din trådløse computer er det bedst altid at nulstille nøglerne.

  En anden mulighed for at beskytte din firewall bruger WIFI Protection Access. WPA nulstiller nøgler hver gang de opretter forbindelse til et adgangspunkt . WPA har meddelelsesintegritet kode, der matcher pakke frames.

  WPA2 har en stærkere sikkerhedssystem end WPA. WPA2 bruger 802.11i-standarden , hvor MAC-adresser er kontrolleret og matches , er nøgler altid nulstilles og cache oplysningerne slettes .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er forskellen mellem Wireless B -og G adaptere 
  ·Den trådløse adapter vil ikke forbinde til netværket…
  ·Hvorfor er trådløst internet forbigående Slow 
  ·Sådan Skift kanal på en gratis trådløs internetforb…
  ·Er det muligt at have Wi-Fi Med Dial Up 
  ·Sådan Slet Mac OS X Lufthavn Indstillinger 
  ·Sådan konfigureres en bærbar computer som en trådlø…
  ·Sådan nulstilles den trådløse adapter i Windows 7 
  ·Hvordan laver jeg en Toshiba E405 Pocket PC Wireless 
  ·Hvordan til at forbinde computere til AT & T Wireless D…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan gendannes Linksys SWR2024 
  ·Historien om InterNIC 
  ·Hvad er TFTP i Netværk 
  ·Step-by -Step for nye konti på Cpanel 
  ·Sådan finder IP-adressen på et Managed Switch 
  ·Sådan installeres en skærmet RJ45 -stik 
  ·VoIP Strategi 
  ·Sådan ændres IP på en fjerncomputer 
  ·Sådan Set Up en Multi -Drive opbevaring kabinet 
  ·Ethernet til Ethernet Crossover Adapter 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com