| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Sådan Tilslut en computer eller bærbar til internettet med en iPhone
    Du kan ikke vide det, men det er muligt at træffe visse mobiltelefoner eller smartphones , der har en Wi- Fi-eller dataforbindelse og dele denne forbindelse med en stationær computer eller laptop. Denne handling kaldes " tethering ", og det kan være en temmelig praktisk trick , når du er på vej væk fra hjemmet eller kontoret og har brug for at komme online. Her vil jeg vise dig, hvordan du tøjr ved hjælp af en iPhone. Du har sikkert set et væld af artikler på nettet om tethering med en iPhone - og er sandsynligvis spekulerer på, hvad der kommer til at gøre denne artikel anderledes -godt , de fleste tøjring artikler kun vise dig, hvordan du aktiverer det på din iPhone og derefter stoppe der. Jeg er faktisk kommer til at tage dig resten af ​​vejen og vise dig, hvad du skal gøre på din pc eller Mac for at få det til at arbejde med din iPhone. * Husk, at vi forsøger at gøre her betragtes hacking og understøttes ikke af Apple ( i hvert fald ikke som dette skrives ) . Vi hovedsagelig muliggør en funktion Apple har skabt , men er i øjeblikket deaktiveret -så , back up din iPhone først! OK , har du været advaret - lad os nu komme i gang! Ting du har brug
    En iPhone med OS 3.0 eller højere
    En internet -eller dataforbindelse
    USB-kabel , der følger med din iPhone
    iTunes 8.2 eller højere
    En computer eller bærbar , PC eller Mac
    Vis Flere Instruktioner
    Sådan Set up Tethering på en iPhone
    1

    Før du tager endnu et skridt fremad , back up! I tilfælde af du ikke få kernen fra indledningen , sikkerhedskopiere din iPhone nu
    2

    Åbn Safari-browseren på din iPhone og gå til denne adresse: . Http://help.benm . på
    3

    Rul ned på siden og se efter " Tethering og Internet Settings " sektionen. Tryk på "Download ".
    4

    Vælg dit land.
    5.

    Tap hvilken service du bruger. I dette tilfælde vil det være " AT & T. "
    6

    Tryk på " Install" knappen på "Installer profil" side .
    7

    Et vindue vil poppe op advarer dig, at ægtheden af profilen ikke kan kontrolleres, og at du installerer dette vil ændre indstillingerne på din iPhone. Husk, det er et hack !

    Tryk på " Installer nu ".
    8

    Når det er gjort , vil sige "Profil Installeret " øverst . Tryk på " Udført ". Du kan også lukke din Safari browser . Du har nu installeret evnen til tether på din iPhone. Var det ikke smertefrit ?
    9

    Konfigurer tethering på din iPhone. Gå til Indstillinger> Generelt> Netværk . Du vil opdage , at en ny mulighed er blevet tilføjet kaldt "Internet Tethering ". Gå videre og tryk på det.
    10

    Skub kontakten på "Internet Tethering " side til "On ".
    Sådan Tether en iPhone til en Windows-pc via USB
    11

    nu er du klar til at teste det ud med en computer. Grunden til at du ønsker at tether er fordi du er i en situation , hvor du ikke har en internetforbindelse ( kabel, Wi-Fi eller andet) til din computer eller bærbare computer. Hvis du er i dit hjem eller kontor lige nu kan du højst sandsynligt få en internetforbindelse , så at korrekt teste dette ud, du er nødt til at deaktivere den midlertidigt .

    \u2028at gøre dette på en Windows-pc gå til Start > Kontrolpanel > Netværksforbindelser > højreklik din forbindelse > klik på " Disable" .
    12

    på din PC skal du have iTunes installeret, og det skal opgraderes til version 8.2 eller højere . iTunes 8.2 omfatter tethering driver, Windows bliver nødt til at anerkende den iPhone.
    13

    Tag USB -kabel, der fulgte med din iPhone ( ja , den ene, som du kan synkronisere med ), og tilslut din iPhone til din PC. Din computer vil muligvis forsøge at åbne din iPhone i iTunes, men bare lukke de vinduer nu. Hvad der er vigtigt , er dog, at Windows vil bede dig , at det har fundet og installerer et nyt stykke hardware kaldet " Apple Mobile Device Ethernet ".
    14

    Gå til Start > Kontrolpanel > Netværk forbindelser på din pc, du vil se, at en helt ny Local Area Connection er blevet installeret.

    Hvis du får vist egenskaberne for den forbindelse , du vil se, at det er for "Apple Mobile Device Ethernet ". Du vil også bemærke, at den øverste del af din iPhone blinker blåt og siger "Internet Tethering . "

    Ingen yderligere konfiguration er nødvendig på dette punkt. Du er klar til at åbne en browser på din pc og begynde at surfe .
    Sådan Tether en iPhone til en Mac OSX Via USB
    15

    Ligesom med pc, skal iTunes være opgraderet til version 8.2, og du ønsker at bruge iPhone USB -kabel til stikket i Mac.

    Tethering via USB fungerer kun til Mac med OSX 10.5.7 eller nyere. Hvis du har en tidligere version af OSX , prøv tethering via Bluetooth (jeg fik Bluetooth til at arbejde med 10.4) . Dybest set , når du er tilsluttet via USB, bør tethering starte øjeblikkeligt.
    16 p Du kan bekræfte din forbindelse ved at gå til Apple > Systemindstillinger > Netværk og kigge efter den Ethernet Adapter med parenteser efter det. < br >
    Sådan Tether en iPhone til en Mac OSX Via Bluetooth
    17

    ligesom med pc'en , skal iTunes være opgraderet til version 8.2. Først skal du nødt til at parre Mac med din iPhone via Bluetooth. Sørg Bluetooth er aktiveret på din iPhone ved at gå til Indstillinger> Generelt> Bluetooth. På din Mac , skal du gå til Apple > Systemindstillinger> Bluetooth for at sikre Bluetooth er " on" der også. Derefter under "Enheder ", vælg " Indstil en ny enhed ".
    18

    Bluetooth-enhed setup vælge "Mobile Phone ". Det vil søge efter din telefon via Bluetooth. Vælg det, og så vil det give dig en kode. Din iPhone vil automatisk bede dig om koden . Indtast koden til din iPhone og tryk på "Connect ". Du kan også vælge den løsning for den til at bruge adressebogen. På den sidste skærm setup notat det lader dig vide, at du har mulighed for at bruge mobiltelefonen som en " Personal Area Network ".
    19 p Du vil bemærke, at selvom din iPhone og Mac er parret , er du stadig ikke tilsluttet. Det næste skridt er at gå til Bluetooth -symbolet i øverste højre hjørne af din Mac skrivebordet, klik på det og vælg "Join Network On iPhone. " Endnu en gang , vil din iPhone blinker blåt øverst og sige "Internet Tethering ". Du er klar til at surfe på nettet på din Mac ! Du kan afbryde forbindelsen ved at vælge " Afbryd fra iPhone " på Bluetooth -menuen.
    20

    Når du er færdig tethering , skal du sørge for at gå tilbage til Indstillinger> Generelt > Netværk> Internetdeling på din iPhone og skære tethering off . Du ønsker ikke nogen overraskelse gebyrer på din mobiltelefon regningen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilslut en anden computer til din Internet Brug …
    ·Hvordan Air Cards Arbejde for en internetforbindelse 
    ·Step-by- Step trådløs opsætning 
    ·Sådan konfigureres en IBM Laptop for Wireless 
    ·Hvad Er RTS Threshold 
    ·Om trådløs båndbredde tyveri 
    ·Sådan konfigureres en trådløs LAN 
    ·Hvordan vælger den rigtige trådløse Security Mode 
    ·Sådan installeres en D -Link DWL G122 
    ·Sådan Slut en Macbook Air til et trådløst netværk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du adgang en e-mail Exchange Server From Ho…
    ·Sådan oprettes en hjemmeside Brug IIS 
    ·Den bedste måde at forbinde modem til DSL telefonlinje…
    ·Sådan Slut din bærbare computer til My Home Computer 
    ·Sådan konfigureres en trådløs LAN 
    ·Sådan konfigureres en 2 Wire Modem 
    ·Hvordan vælger en trådløs router med printer Connect…
    ·Hvilke værktøjer kan bruges til at overvåge Network …
    ·Sådan Genstart Sonicwall 
    ·Mit trådløse netværk vil ikke anerkende internettet …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com