| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> trådløse Routere >> Content
  Sådan bruges en anden router til Boost Range
  Hvis din WiFi-router ikke er tilstrækkeligt dækker rum i dit hus , kan du installere en anden router til at øge sit sortiment bruger det som en bro eller trådløs repeater . Det er ikke alle routere har denne evne , så tjek producentens dokumentation, før de køber en anden router. Efter konfiguration det til at tilslutte direkte til din primære router , kan du enten bruge router til at oprette forbindelse til internettet fra computeren eller andre Wi-Fi -enheder. Instruktioner
  Fysisk opsætning
  1

  Kig omkring dit hus , og beslutte, hvor hver router skal placeres. Afhængigt af layoutet , kan du ønsker at flytte den primære router tættere på den ene ende af huset, hvis den anden router kommer til at dække den anden ende. Husk på, at den primære router skal være tæt på en telefon eller kabel stik til internetadgang.
  2

  Vælg en ny router, der har en bro tilstand eller trådløst gentage option , der begge tjener det samme funktion . Disse oplysninger skal være i producentens produktbeskrivelse eller brugervejledning. Hvis du allerede har købt routeren , og det har ikke en bro mode option , gå til producentens support hjemmeside for at se, om der er en firmware opgradering, der vil give det denne evne. Hvis din nuværende router har en bro mode option , kan du erstatte den med en ny router, og derefter bruge din nuværende router som bro .
  3

  Opsæt din primære router og tilslut den til internettet i henhold til producentens instruktioner, hvis du ikke allerede har gjort det . Se dokumentationen for den anden router for at se, hvilke oplysninger du har brug for fra den første router. Notér krypteringsmetode der anvendes af den primære router , ligesom WPA2 eller WPA .
  4

  Notér den primære routerens IP-adresse , såsom " 192.168.0.1 ", og dens subnet maske , såsom " 255.255.255.0 , " hvis den anden router bruger en IP-adresse for at bygge bro til den primære router. Linksys og D -Link routere bruge denne metode.
  5.

  Notér den primære routerens MAC-adresse , hvis den anden router bruger det til at tilslutte , da Netgear routere gør. MAC-adressen skal placeres i bunden af ​​den primære router , såsom " 1F -23- 7G - 6U -21- H9 . "
  6

  Place en bærbar computer, tablet eller Wi- Fi -aktiveret smartphone på det sted , hvor du planlægger at sætte den anden router. Kig på Wi- Fi-ikonet på enhedens skærm. Justere sin position eller positionen på den primære router efter behov, indtil Wi- Fi-ikonet viser fuld barer , fuld signalstyrke .
  Configuration
  7

  Tilslut den anden routeren til en stikkontakt. Slut computeren til routeren med et Ethernet -kabel sluttet til enhver nummererede LAN -porten på routeren - . Dvs enhver porten, undtagen internettet eller WAN-port
  8

  Vælg router på en Windows 8 computer ved at sætte markøren i øverste højre hjørne af skrivebordet og trække det nedad. Vælg " Indstillinger", og klik derefter på ikonet "Netværk" . Vælg " Tilsluttet" Ethernet-netværk. Iværksætte en Web browser og indtaste routerens IP-adresse i adresselinjen øverst i browseren, som " 192.168.0.1 " eller den, der bruges af din router -producenten. Indtast producentens standard brugernavn og password, som "admin" og "admin" på en Linksys router.
  9

  Vælg "Wireless Repeater " tilstand, hvis din router har denne mulighed, ligesom en Netgear router. Indtast den primære router MAC-adressen i " Repeater MAC adresse". Vælg den samme trådløse krypteringsmetode som den primære vej . Klik på " Anvend".
  10

  Vælg " Bridge Mode" som Internetforbindelsen type på routerens opsætning side , hvis routeren bruger denne metode. Når routeren beder dig om at angive en IP- adresse, indtast de samme tre første tal som den primære routerens IP-adresse , og derefter ændre det sidste tal. For eksempel, " , 192.168.0.1 ", hvis primære routerens IP-adresse er, at du kan bruge " 192.168.0.12 " som anden routers IP -adresse. Brug samme undernetmaske som den primære router , såsom " 255.255.255.0 ". Indtast den primære routerens IP-adresse i feltet " Standardgateway" felt. Klik på " Anvend".
  11

  Skift kryptering metode til at matche , at den primære router. Afhængigt af routeren , er dette som regel på den trådløse indstillinger under fanen Opsætning eller Wireless fane. Gem ændringerne , og derefter koble computeren fra routeren .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan deaktiveres Firewalls til Dlink DIR- 655s 
  ·Sådan får du en WEP adgangskode 
  ·Sådan Set Up en Windstream Modem i brofunktion 
  ·Sådan Slut DSL trådløst 
  ·Sådan gendannes adgangskoden for en Dynex Enhanced Wir…
  ·Sådan får du adgang Routere 
  ·Sådan skifter sikkerhedsnøglen på en bærbar fra en …
  ·Sådan Oplåsning en Netgear WGR614 router 
  ·Sådan Slut en computer trådløst til en router 
  ·Linksys Wireless Routere Information 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan: VoIP besked med OpenFire & Asterisk 
  ·Sådan Reset Internetforbindelse Password 
  ·Hvordan man opbygger en CIFS (SMB) Network Computer 
  ·Hvordan kan man øge hastigheden på en Westell 6100 
  ·Sådan Set Up en Windows XP Workgroup at se Mac Leopard…
  ·Sådan Set Up en In -Home Wireless Network 
  ·Sådan ændres router password på en SpeedStream 2500 
  ·Hvordan at opretholde Computer Networkings 
  ·Sådan Sammenlign internetforbindelser 
  ·Hvordan kan du deaktivere DSL uden at tage DSL Wire Out…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com