| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> trådløse Routere >> Content
    Indstillinger for AT & T DSL til trådløse routere
    En trådløs router kan du dele en enkelt AT & T Internet Digital Subscriber Line mellem flere computere i dit hjem eller forretning. Før du kan få adgang til internettet med det, dog skal du først konfigurere routeren med indstillinger, som arbejder med AT & T DSL-udstyr . Nogle af routerens indstillinger logge ind AT & T netværk med din personlige identifikationskode og password andre indstillinger definerer detaljerne i dit hjem datanetværk. Router og Modem

    trådløse router opretter en personlig data netværk og fungerer som en bro mellem den og AT & T DSL -netværk. Det giver også et lag af sikkerhed, der kaldes en firewall , der beskytter dine computere udefra detektion af ondsindede brugere. DSL -modem kan være en separat stykke udstyr , eller den kan være indbygget i routeren. Det oversætter data til elektriske signaler er kompatible med AT & T telefon udstyr. Hvis routeren har en standard RJ-11 modulært telefonstik , det har en DSL-modem indeni. Hvis den har den større Ethernet -style RJ-45 -stik , routeren sluttes til det eksterne DSL-modem med et standard Ethernet-kabel.
    Adgang til Settings

    Din router har en web- grænseflade, hvorigennem du ændre indstillingerne . Indtil routeren helt er konfigureret, skal du bruge et Ethernet- kabel til at forbinde routeren til din computer. Start din foretrukne webbrowser og skriv routerens IP-adresse i browserens adresselinje. Routerens brugsanvisning angiver denne adresse , som kan ligne Browseren kan vise en dialogboks for dig at skrive i en administrators ID og adgangskode " 192.168.1.1 ." Manualen har denne information også . Når du er logget ind i routeren , vil du se en web formular med routerens indstillinger.
    Connection Type og Login Settings

    Selvom DSL ser ud til at være konstant tilsluttet, routeren logger ind periodisk gennem et system kaldet Point-to- Point Protocol Over Ethernet , og det bruger en speciel login-id og adgangskode, der er tilknyttet din aT & T DSL -konto. Du har måske fået et login -id og din adgangskode i en e-mail eller anden kommunikation fra AT & T, når du har tilmeldt dig til kontoen. På websiden for routerens indstillinger , skal du vælge PPPoE som forbindelsestype og indtast dit konto-id og adgangskode.
    Domænenavn og Keep- Alive

    En anden indstilling, Domain Name, angiver en aT & T-netværket server, som din DSL- forbinder . Samme meddelelse , der havde dit login -id og din adgangskode vil sandsynligvis også have domænenavnet. Det vil komme enten i form af en IP-adresse eller en tekst navn såsom " att.net . " Man kan vælge at få routeren logge ud efter en periode med inaktivitet , eller holde DSL-forbindelse går kontinuerligt. Dette er en personlig præference , hverken indstilling påvirker din DSL regningen. Hvis routeren ikke er tilsluttet hele tiden, første gang du bruger din Internet efter at den afbryder forbindelsen, vil du opleve en lille forsinkelse . At vælge den tidligere , skal du vælge "Tilslut on Demand" indstilling, og indtast et tidsrum på 5 minutter. Ellers skal du vælge routerens "Keep Alive" , og indtast en tid på 180 sekunder.
    Network Settings

    Du kan tilpasse routerens netværksindstillinger , hvis du vil. Hvis du ikke er bekendt med computer netværk , skal du blot holde fabriksindstillingerne. Netværksindstillinger omfatter Dynamic Host Configuration Protocol , som automatisk tildeler en IP-adresse til hver computer og mobil enhed i dit trådløse netværk. Indstillingerne omfatter også IP-adresse intervaller , som hjælper dig med at undgå konflikter, hvis din organisation har flere netværk .
    Sikkerhedsindstillinger

    Selvom routerindstillingerne har to eller tre sider dedikeret til trådløse konfiguration, kan du holde fabriksindstillingerne for de fleste af dem. Du vil dog nødt til at indstille netværket navn og ændre et par sikkerhedsindstillinger. Netværket navn er det navn, som din computer identificerer det trådløse netværk , kan du have naboer med deres egne netværk , så vælg et navn, der vil ikke være i strid med andre i dit område. For at opretholde netværk privatliv , undgå de mindre sikre " WEP " sikkerhedsindstillinger , og vælg en af ​​de " WPA " sorter , såsom " WPA -Personal ", så længe de trådløse drivere på din computer også støtte dem . Skriv en adgangskode til at sikre netværket , og du bliver nødt til at gå ind i denne i computerens trådløse netværk driver også

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set en WPA adgangskode for Linksys 
    ·Sådan Set Up Linksys Wireless på en Dell bærbar 
    ·Sådan ændre computerens trådløse kanal til at få e…
    ·Sådan Tilslut en trådløs til DIR -655 
    ·Sådan oprettes en adgangskode til trådløs 
    ·Sådan tilslutte en Non- AT & T router med AT & T 
    ·Sådan Put en adgangskode på en Linksys Router Efter j…
    ·Sådan Forlæng trådløs Internet Service Med en route…
    ·Sådan Sikre en Netgear WGR614 
    ·Hvordan til Filter Websites Brug Belkin N Wireless Rout…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Tilladelser på FAT32 til XP Home 
    ·Sådan logger på som bruger på en Cisco PIX 
    ·Sådan oprettes et trådløst ad hoc-netværk 
    ·Hvordan man gør en gratis titel Søg på nettet 
    ·Sådan deaktiveres en Wired LAN Connection Når Tilslut…
    ·Sådan oprettes en lokal bruger i et domæne miljø 
    ·The Best Practices for VoIP 
    ·De bedste landdistrikterne Internet Options 
    ·Sådan åbner et netværk på en Toshiba bærbar 
    ·Hvad er en DHCP-klient -id 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com