| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> trådløse Routere >> Content
    Sådan ændres en router til en repeater med Firmware
    Det er muligt at flashe firmwaren på din trådløse router for at låse op for nye muligheder. Adskillige open source-projekter har firmware pakkerne til populære Wi- Fi-routere . De mest populære er DD- WRT , OpentWRT og tomat . Blinkende eller opgradere, kan firmwaren på din router tillader dig at køre det som en Wi -Fi- repeater , der vil forstærke og udvide dit nuværende Wi- Fi-netværk. Der er dog en risiko , da blinkende uforenelige firmware eller udfører installation forkert, kan resultere i en trådløs router, der er helt ubrugelig . Ting du skal
    Netværkskabel
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Check foreneligheden af ​​din router mod listerne på firmware sites. Gå til dd - wrt.com , openwrt.org eller polarcloud.com /firmware for at finde mere information om firmware , du vil bruge. Under ingen omstændigheder bør du blinke firmware, der er ikke opført som kompatibel med din router. Find modelnummeret på din router (noteret på bagsiden eller i bunden af ​​enheden) og sammenligne det med listerne. Du skal have en eksakt match af alle de numre, for modellen , herunder revision tal efter den vigtigste modelnummer.
    2

    Download firmware filen til din computer. Nogle af firmware pakkerne er indeholdt i en komprimeret fil : for eksempel, er Tomato firmware i én komprimeret fil, der skal udvindes på din computer. Derefter kan du vælge den firmware -fil, der er kompatibel med din router. På den anden side har DD- WRT router database, hvorfra du kan vælge din router, . Du vil blive forsynet med links til relevante BIN fil til din enhed
    3

    Tilslut din computer direkte til routeren med et netværkskabel . Må ikke flash firmware via en Wi -Fi-forbindelse . Log ind på din router administration side ved at lancere en webbrowser og skrive i Internet Protocol -adressen på din router. Afhængigt af mærket på dit router IP-adressen kan være 192.168.0.1 , 192.168.1.1 eller 192.168.2.1 , hvis du ikke har ændret den. Indtast brugernavn og adgangskode ofte både " admin" - at logge ind på routeren.
    4

    Find firmwareopgraderingen afsnit af din routers interface. For eksempel WRT54G firmware opgradering på Linksys er opført under fanen Administration . På Belkin F5D8230 -4 , men det er under Utilities overskriften . Se dokumentationen til din specifikke router , hvis du ikke kan finde det.
    5.

    Klik på den knap , der giver dig mulighed for at vælge den firmware fil til flash. Det kan mærkes som " Browse" eller " Vælg Arkiv ". Gå til den placering på computeren, hvor du har hentet - og eventuelt udvindes - firmware -fil. Dobbeltklik på filen for at vælge den.
    6

    Klik på " Upgrade " eller " Update" knappen og vente. Sluk ikke for routeren eller computeren , eller tag netværkskablet under denne proces. Routeren kan blive ubrugelig , hvis du afbryder opdateringen.
    7

    Vent til routeren for at afslutte opdatering og genstart. Log ind på nye firmware til din router. IP-adressen kan være ændret. Igen , standard brugernavn og password er typisk "admin ", men tjek dokumentationen til din firmware for at være sikker .
    8.

    Adgang de trådløse indstillinger på din nye firmware. Typisk vil der være en trådløs funktion indstilling, hvor du kan vælge Repeater . Skriv navnet på netværket eller SSID på din primære Wi -Fi-netværk i det relevante felt. I det virtuelle interface sektionen indtaste den virtuelle navn til din repeater , så du kan få adgang til det senere. Der bør ikke være mellemrum i enten SSID eller den virtuelle SSID. Gem disse indstillinger .
    9

    adgang til det trådløse sikkerhedsindstillinger i din firmware og indtaste sikkerhedsindstillingerne fra din vigtigste trådløse netværk. Sikkerheden tilstand , type og nøgle bør alle være identiske. Hvis du har både en fysisk og virtuel sikkerhed sektion , sæt dem begge til at være identisk med din vigtigste netværksindstillinger. Gem indstillingerne .
    10

    Find det lokale netværk indstillinger for firmware , hvor du kan indstille IP-adressen på routeren . Skift anden-til - sidste nummer, så det er forskelligt fra din vigtigste netværks . Hvis din primære routerens IP-adresse er 192.168.1.1 , for eksempel ændre repeater IP-adresse til 192.168.2.1 . Gem indstillingerne .
    11

    Deaktiver alle firewall indstillinger på repeater , da de vigtigste router vil tage sig af sikkerheden for dit netværk. Gem indstillingerne . Anvende indstillingerne og genstart routeren.
    12

    Tag netværkskablet og oprette forbindelse til dit Wi- Fi-netværk, som nu bliver gentaget af den opgraderede router.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Netgear Vil ikke hente en IP 
    ·Sådan : D -LINK Wireless Router Login 
    ·Sådan bruges en Belkin Wireless G Router som et interv…
    ·Trådløs antenne Tips 
    ·Hvordan man kan forbedre Laptop Wireless Range 
    ·Kan du bruge et Air Card & tilsluttes en Wireless Route…
    ·Hvad er en Dual -Band Wireless Router 
    ·Sådan Tillad Laptops at oprette forbindelse til Router…
    ·Sådan dele en printer via en Linksys Wireless Router 
    ·Sådan ændres en Linksys adgangskode manuelt 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres VoIP-software 
    ·Sådan bruges 2 WiFi routere på samme LAN 
    ·Sådan Traceroute i Cmd 
    ·Krav til Opsætning af et In -Home Wireless Network 
    ·32- bit adresse - Space Limit 
    ·. Sådan anvender denne fil: WRT54GV5V6 1.02.8.001 Bin 
    ·Sådan Ping en computer via et krydskabel 
    ·Sådan oprettes en IEEE 1394 Bridge netværk Med Window…
    ·Hvordan man laver en pc Bluetooth aktiveret 
    ·Sådan finder du den IP-adresse til en printserver 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com