| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> trådløse Routere >> Content
    Linksys Wireless Adapter problemer
    Linksys , en division af Cisco , er producenten af ​​netværksprodukter , der er ekstremt populær hos både hjemme-og erhvervskunder . I løbet af de sidste mange år har Linksys udstedt snesevis af variationer af sine allestedsnærværende trådløse produkter. Mens de fleste bærbare computere nu har indbygget trådløs funktionalitet, ældre bærbare og stationære computere kræver ofte en tredjepart trådløs adapter , så de kan deltage i trådløse netværk. Linksys har udgivet mange forskellige variationer og konfigurationer af sine trådløse adaptere , mange med flere klokker og fløjter end gennemsnittet brugernes behov. Der er imidlertid en række problemer , der er fælles med Linksys trådløse adaptere , samt med andre mærker . Funktion

    Funktionen af ​​disse trådløse adaptere er at give ældre computere til hurtigt og nemt oprette forbindelse til et trådløst netværk. Et hyppigt problem disse brugere støder på, er den manglende evne til at oprette forbindelse til det trådløse netværk , som ofte kræver genstart af router og /eller DSL-eller kabelmodem . Før at bruge for meget tid på at forsøge at nappe indstillingerne på Linksys trådløse adapter selv, skal du sørge for at netværket virker ved hjælp af en anden computer , der er knyttet trådløst.
    Typer

    desktop-brugere har et par valg for Linksys trådløse adaptere : et PCI-kort version, som kræver at åbne sagen af CPU eller en USB version, der blot tilsluttes en USB-port . Laptop-brugere kan bruge USB- type eller et kort, der sættes i PCMCIA -porten på siden af ​​en bærbar computer. De to mest almindelige problemer med nogen af ​​disse kort er enten løse eller beskadigede adaptere, eller software spørgsmål. Reseating PCI-kortet eller påsætning af USB-adapteren i en anden port (efterfulgt af en genstart ) kan løse en stor procentdel af disse problemer, men nogle gange software skal geninstalleres.
    Identifikation

    Linksys har aldrig været subtile om visning sit logo på sine produkter , med god grund , fordi det er blevet standard standard i det trådløse arena. Virksomhedens produkter er som regel blå og sort , selvom Linksys synes at være at udstede et stigende antal meste sorte enheder. Linksys trådløse adaptere ( trods hvad dokumentationen stater) er i stand til at forbinde til alle mærker af 801.11 - kompatibel trådløs router , herunder Apples AirPort .
    Overvejelser

    Linksys ' dokumentation hævder sin trådløse adaptere er ikke kompatibel med Macintosh -computere , selv om der er hacks , der tillader Macs at bruge dem. Men hvis du har problemer med en Mac -attached Linksys trådløse adapter , skal du ikke forvente Linksys teknisk support til at hjælpe dig med eventuelle problemer, du kan støde på.
    Warning
    < p> Ligegyldigt hvor isoleret du er fra andre, bør du altid sikre dit netværk med en adgangskode. En fejlindtastet password kan være problemet , så sørg for din caps lock ikke er på , og at du forsøger at oprette forbindelse til den rette netværk , som de fleste brugere er inden for rækkevidde af flere trådløse netværk. Den manglende evne til trådløs forbindelse til internettet kan være et problem, der ikke kun begrænset til netop din computer , men noget større , måske et netværk -anliggende , eller endda et problem med din internetudbyder.
    ekspert Insight

    Linksys trådløse adaptere er så god eller bedre som nogen andre på markedet i dag . Selvom software glitches og problemer har tendens til at opstå på en mindre hyppig basis med Linksys-produkter , så de gør med andre tredjeparts add-ons , kan virkelig hårde dem være frustrerende , og i mange tilfælde , de indikerer en større problem end blot en korrupt driver eller et netværk, der er nede . Hvis din computer kræver en større reparation at fastsætte en hardware problem, der påvirker en Linksys -kort (eller enhver anden add -on perifer ) , vejes prisen på reparationen mod omkostningerne ved at købe en ny computer med indbyggede trådløse kapaciteter. < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres OpenWRT løbet DD- WRT 
    ·Sådan Set Up en statisk IP på en Linksys BEFW Router 
    ·Sådan ændrer du trådløse indstillinger på en D -Li…
    ·Som kanalen er bedst for WRT160N Router 
    ·Sådan installeres en trådløs router til en bærbar 
    ·Sådan ændres et Password Jeg har glemt på NetGear Wi…
    ·WAP54G Installation Med Bredbånd 
    ·Hvilken Header Adresse Information Er en router Change 
    ·Har jeg brug for noget software til Konfiguration af en…
    ·Hvordan jeg tilslutte DSL -modemmer til en trådløs ro…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg oprette et netværk Kort 
    ·Sådan bruges uTorrent Med en HTTP Proxy 
    ·Sådan ændres en port Address 
    ·Sådan Beregn den bedste MTU til en Cisco Circuit 
    ·Hvad betyder en server Hangup Mean 
    ·Sådan bruges en Switch Hub stedet for en router 
    ·Sådan åbnes DNS for Linksys 
    ·Sådan Bloker en IP- adresse med IPtables 
    ·Sådan Pick downstreamhastigheder 
    ·Love om Internet URL'er 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com