| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Sådan Erstat Funktioner i Dev C + +
    Udvikling af en kompleks applikation er et programmeringssprog opgave , der bygger på teamwork , planlægning og velfungerende kode. Heldigvis værktøjer er tilgængelige , som gør applikationsudvikling meget lettere. Et af disse værktøjer kaldes " refactoring . " Refactoring er den handling omkodning del af en ansøgning og opnå de samme resultater som den gamle kode , kun med færre bugs, bedre ydeevne eller bedre tilslutning til kode stil retningslinjer. En almindelig anvendelse af refactoring erstatter problematiske segmenter af kode eller funktioner , med forbedrede versioner. Dette kan gøres med den frie udviklingsmiljø Dev- C + + . Ting du skal
    Windows-pc med Dev -C + + installeret (se Resources)
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik på Dev C + + ansøgning genvejen til at starte programmet. Standardplaceringen for denne genvej er i startmenuen Directory " Programmer /Bloodshed Dev- C + +. " Når du klikker på genvejen, programmet indlæses .
    2

    Vælg " File" i menuen øverst på Dev -C + + programvindue. En undermenu vises. Klik på "Ny " og vælg " projekt". Den " Nyt projekt " vises dialogboksen .
    3

    Tryk på knappen mærket " Console Application ", og tryk derefter på "OK" knappen. En ny konsol applikation projekt er oprettet. En konsol program er en grundlæggende app, der løber fra kommandolinjen eller konsol. En ny kildekode fil vises i det primære redigeringsvinduet . Denne kode har en " main "-funktion , hvilket er hvor programmet starter henrettelse. Umiddelbart efter den "vigtigste "-funktionen er en kodeblok , der er omgivet af krøllede parenteser . Den " vigtigste" koden blok er al den kode, der kører, når den "vigtigste " er påberåbes
    4

    Skriv følgende kode over " main "-funktionen til at erklære to funktioner : . Kåret som en " funk " og den anden hedder " func_improved ". Disse funktioner både tage et helt antal typen hedder " i" og tilføje en til det. Resultatet returneres derefter til den del af programmet, der har benyttet sig funktionen som output

    int funk ( int i) {i + +; tilbagevenden i; } .

    Int func_imrpoved ( int i ) { tilbagevenden + + i ;}
    5

    Invoke funktionen inde fra " main "-funktionen ved at skrive følgende kode inde i sin kode blok : Hej

    int i = 0;

    i = funk ( i)

    cout << i << endl;
    6

    Udfør programmet ved at trykke på tastekombinationen "Ctrl " plus " F9 ". Programmet begynder henrettelse ved at påberåbe sig "main "-funktion , som derefter påberåber sig " funk "-funktionen . Dette resulterer i nummer 1 bliver tilføjet til 0 , som derefter udskrives til konsollen . Hvis hans " funk " funktionen ikke optrådte som forventet, skal du udskifte den med en funktion kaldet " func_improved ".
    7

    Træk musemarkøren over hele koden inde i "main" kode blok. Teksten bliver fremhævet.
    8

    Tryk på tastekombinationen "Ctrl " plus "R " for at åbne op for "Erstat tekst" dialogboksen. I tekstfeltet "Tekst at finde: " skriver " funk ". I teksten feltet " Erstat med:" skriver " func_improved ". Under sektionen mærket " Scope ", sørg for at feltet ud for linjen "Valgte kun " er markeret . Tryk på knappen " Erstat alle ". Dialogboksen lukkes, og alle forekomster af " funk " i " main" kodeblokken er erstattet med " func_improved ".
    9

    Udfør programmet ved at trykke på tastekombinationen "Ctrl " plus " F9. " Outputtet er identisk med det foregående program , men den bruger forbedret funktion . Denne funktion bruger mindre hukommelse , når du tilføjer en til heltal. Dette har at gøre med placeringen af ​​plustegnene . Ved at placere plustegn før tal "i " programmet straks tilføjer en til variabel og er færdig med det. Ved at placere den efter tal "i ", at programmet opretter en midlertidig variabel og tilføjer én til det. Denne midlertidige variabel kopieres derefter tilbage i "jeg" og resulterer i en svag forringelse af ydeevnen . Ved at erstatte den funktion , du har re- indregnet din kode og forbedret sine resultater uden at ændre sin produktion .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes en linje fra en fil i C 
    ·Sådan bruges en C + + Vector til at gemme data 
    ·Sådan Luk en For Loop Brug C + + 
    ·Sådan Sammenlign 2 heltal i en funktion Brug C + + 
    ·Sådan bruges Memcmp Funktion i C + + 
    ·Hvordan man laver en GNU fil til C + + 
    ·Hvordan at slette en række i DataGridView 
    ·Sådan Evaluer Boolean multiplikation i C + + 
    ·Sådan bruges funktioner i C + + 
    ·Hvordan man kompilerer en H File 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan debug Ruby 
    ·Perl : Hvordan Erstat semikoloner 
    ·Sådan Læs miljøvariabler i VB6 
    ·Sådan slettes en linje fra en fil i C 
    ·Sådan vises Random Javascript Snippets 
    ·Sådan fjernes en Byte Character i PHP 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en ekstern databaseserv…
    ·Sådan kontrolleres , om en værdi Findes i SQL 
    ·Sådan downloader Java-applet kildefiler med HTML-kode 
    ·Sådan testes Linkage Bestået i COBOL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com