| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    AVR Wireless Project
    De første AVR microcontroller dele blev indført i 1997 . Produkt forskning og udvikling blev gennemført i Trondheim, Norge. Af hensyn til deres egne, har udviklerne aldrig videregives hvad AVR betyder eller står for. Kommercialisering blev finansieret af Silicon Valley baserede Atmel Corporation. Tidlig AtmelAVR mikrocontrollere var nyskabende på mange måder. Let at bruge , og byder på indbygget flash -hukommelse, de kom med gratis software udviklingsværktøjer og blev i - systemet programmeres. Parret med en low- cost hardware emulator , AtmelAVR mikrocontrollere sænkede barrierer for adgang til indlejrede systemer innovatorer i alle mulige markeder. Enhederne er kendt for at levere høj ydeevne til ultra- lavt strømforbrug niveauer ved at nå single- cycle instruktion udførelse og høj kodetæthed . AVR og Zigbee Trådløst netværk

    Atmels Trådløse AVR applikationer bruger en netværksteknologi kaldet Zigbee . Zigbee er en offentliggjort Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE ) standard for energibesparende trådløst netværk . Zigbee , ligesom AVR microcontroller -teknologi, bundtet er med gratis software værktøjer, der giver udviklere mulighed for at eksperimentere med trådløst netværk applikationer uden at foretage væsentlige investeringer i værktøj. Zigbee -netværk funktion med intermitterende forbindelse til inter eller intra net , og netværksknudepunkter giver flygtige datalagring. Den selv- opretholdt distribueret database gør Zigbee -netværk selvhelende og eliminerer single point for fiasko
    Typer af AVR mikrocontrollere
    p Der er tre grundlæggende klasser af AVR microcontrollere . : tinyAVR , AVR og megaAVR . Betegnelserne identificere omfanget af indslag apparater , og stiften optælling af microcontrollere . Men alle AVR microcontrollere deler den samme instruktionssæt , der gør at bevæge en ansøgning fra den ene til den anden relativt smertefri i form af software -design . Afgøre, hvilke der skal bruges til et givet projekt er typisk et spørgsmål om omkostninger, med de mindst avancerede controllere også er den billigste.
    Skrive kode til AVR Projekter
    < p > Typisk er AVR projekt kode skrevet i assembler , selvom det er muligt at integrere en C- sprog compiler med den frie Atmel AVR Studio Development System . AVR Studio er en grafisk brugergrænseflade ( GUI) værktøj til kode udvikling og debugging , der vil virke bekendt for enhver, der har brugt Microsoft Visual Studio eller Eclipse . Du kan skrive, køre og debug din kode fra AVR studio , som har Workspace , Input /Output ( I /O) og Project værktøjslinjer til at gøre livet mere bekvemt for dem, der foretrækker at undgå kommandolinjen.
    < br > debugging en AVR Project

    Skrivning assembler er typisk for det meste en proces debugging. Dette gælder især for trådløse applikationer , hvor problemerne kan opstå uden din egen kode eller endda din egen enhed. I betragtning af denne virkelighed , der ofte produktivitet og ultimative succes er afhængig af pålideligheden og effektiviteten af ​​din debugger . AVR Studio debugging værktøjer lader dig simulere I /O, med en visning af aktivitet på en fiktiv port. Dette værktøj kaldes I /O View, og det giver en udvikler til at gå gennem kode og se, hvad der sker i udførelsen miljø, i hukommelsen og med indgående data. Du kan også køre koden ved fuld hastighed på op til et forudbestemt knækpunkt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er nyttige C + Compiler Flags 
    ·Hvordan til at forbinde en C-compiler til NetBeans 
    ·Sådan Grow Matricer i C + + 
    ·Sådan ændres en Fill Factor 
    ·Sådan tilføjes en header til Datagrid 
    ·Sådan Lær C # Online 
    ·Hvordan man skriver en XLS ark i CSharp 
    ·Sådan fjernes SQLite i C 
    ·Sådan konstateres , om en dato er et gyldigt i en C Pr…
    ·Hvordan man kompilerer en Header i C + + 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Spar Decimaler til MySQL 
    ·Sådan Edit Strings & delstrenge i JavaScript 
    ·Sådan installeres en MySQL Extension til PHP Red Hat 
    ·Hvordan du udskifter et tegn med Equivalent ASCII Code 
    ·Sådan Konverter Visual Basic 6 
    ·Sådan Test Strings i Korn Shell 
    ·Sådan installeres VB Scripts Med Printere 
    ·Sådan Sammenlign heltal i Java 
    ·Hvad er Digital Kodning 
    ·Sådan Parse en XML-fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com