| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvordan man skriver en Test Plan
    En testplan er en detaljeret hardware eller software til kontrol , der giver detaljerne om, hvordan validator vil teste alle aspekter af hardware eller software design. Testplaner er test specifikationer, der anvendes som retningslinjer for at skrive testcase suiter for design validering i både hardware og software engineering felter. Typisk en testplan er skrevet af en prøve eller validering ingeniør. En test Planen indeholder en beskrivelse af produktets funktionalitet, en beskrivelse af testcases der skal skrives for hver funktion , samt en beskrivelse af de test -platform , der skal bruges . For hardware test er testplaner behov for præ- silicium og post silicium validering. Instruktioner
    1

    Gennemgå Product Design Specification at Test plan er baseret på

    Anmeldelse ethvert aspekt af produktet udformning. Markere noget pres eller funktionalitet udeladelser med specifikationen dokument. Den hardware /software arkitekt eller ejeren af ​​produktets design specifikationsdokumentet bør være ansvarlig for konkretiseringen af ​​eventuelle manglende detaljer i udformning. Gå gennem så mange anmeldelse iterationer som nødvendigt, indtil alle dine spørgsmål er blevet besvaret . Din test Planen vil blive baseret på design specifikationen , så dette trin er yderst vigtigt.
    2

    Skriv det første udkast til dit Test Plan

    Din testplan skal indeholde en kort beskrivelse af design, regression test og validering metode der skal anvendes på både enheden og globalt niveau , afprøvning arkitektur og en liste over de faktiske prøvninger, der skal udføres. Det skal detalje : a) Design /Produkt beskrivelse og featuresb ) Test Code Architecturec ) Test Metode beskrivelse ( i) Unit Level ( ii ) System /Global Leveld ) Type test (tilfældig , fokuseret /instrueret fokuserede tilfældig , global , lokal ) at være done.e ) Beskrivelse af funktionen af hvert stykke af design og en notering af testcases , der dækker , at functionalityf ) Alle undtagelser og særlige hjørne tænkelige betingelser for funktionalitet, der i testen plan.g ) Genbrug /Ændring Information : Hvis validering /test-kode bliver genbrugt fra et andet projekt , skal dette specificeres og kode ændringer, der skal foretages , bør være listed.h ) Funktionalitet ikke skal testes (på grund af genbrug af den del af designet eller af andre grunde ) være specielt noteret og revideret closely.i ) prøvesag begrænsninger og dækning detaljer til hjørne conditionsj ) prøvesag fejltilstande for prøvesager i test plan.k ) Strategi for dækning af eventuelle test /validering metodologi huller.
    < br >
    3

    hold en testplan anmeldelse

    Schedule en testplan , der indeholder det hold, der vil arbejde på de prøver , ethvert design arkitekter eller produkt eksperter og og tekniske kundeemner , som kunne give værdifuld testplan input. Tabulate alle kommentarer og input , så du kan føje til testplanen som nødvendigt .
    4

    Finalize Your Test Plan

    Tilføj alle de kommentarer og input opnået under din testplan gennemgang og email ud af din endelige version til din bedømmelse team for at sikre , at du ikke er gået glip af noget. Placer dine færdiggjort testplan i en global database , så hele dit team kan få adgang til det. Enhver fremtidig redigeringer skal være synlig for hele holdet sammen med testplan færdiggørelse status. Product release bør kun finde sted, når alle de testcases på din testplan er blevet kørt med succes så løbende dokumentation af testcase færdiggørelse og bestået /ikke bestået statistik er nødvendig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man kompilerer netcat 
    ·Hvordan man laver en String Immutable 
    ·Sådan bruges USB IO OCX i C 
    ·Sådan kompilere C + + på Linux 
    ·Hvordan man laver en Hex Buffer Fra et Char C 
    ·Hvordan man laver en GNU fil til C + + 
    ·Sådan bruges Enum i C Program 
    ·Fordele ved LINQ 
    ·Sådan oprettes en Instant Kopi af en Linked List 
    ·Sådan Edit DataGrid Cell i Silverlight 
      Anbefalede Artikler
    ·Software Krav til ASP.NET 
    ·Sådan Erklær et array i Perl funktioner 
    ·Hvordan laver to tabeller i en ListBox i VB.net 
    ·Sådan grafalgoritmer 
    ·Sådan bruges et afkrydsningsfelt i en GroupBox i NET 
    ·Web Database Struktur 
    ·Sådan oprettes en Pulse Width Modulation (PWM ) i en V…
    ·Sådan tilføjes et vandmærke Brug Word XP 
    ·Sådan Luk en formular i VB.NET 
    ·Sådan Detect en tom liste i Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com