| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Begrænsninger af Fuzzy Logic
    Fuzzy logik giver computere mulighed for at efterligne menneskelige ræsonnementer og løse bestemte typer af problemer effektivt. Opfundet i 1965 ordet " fuzzy " henviser til den upræcise type logik bruges til at styre den virkelige verden opgaver. Denne manglende præcision , hvilket kan virke som en begrænsning , er faktisk en fordel for computere , der anvendes i områder som ingeniør , proceskontrol, medicin og andre områder, hvor fuzzy logik kan arbejde bedre end almindelige logik. Der er dog begrænsninger for fuzzy logic teknologi. Binary Logic

    pc'er , webservere og de fleste enheder, du arbejder med brug binær logik. Mikrochips , som magt computere , arbejde som lyskontakter . En lys kan være tændt eller slukket afhængigt af dens switch position . Hvis du kunne se, hvad der foregår inde i din computer, vil du opdage tal svarende til dem, der vises her:

    100101001011100

    Computere , der bruger binære logik kan kun anerkende ettaller og nuller . Når en computer ser et "1 ", den finder, at for at være en switch, der er tændt. Et nul betyder, at kontakten er slukket. Ved at behandle disse switche kan en computer vise en tekstfil , afspille en film eller tegne et billede.
    Fuzzy Logic og tilnærmelse

    Computere, der bruger binære logik er præcise . Hvis du spørger en til at tilføje 10 og 20 , vil den fortælle dig , at beløbet er 30. . Tredive er ikke en tilnærmelse , men i stedet en nøjagtig data værdi. Computere , der bruger fuzzy omtrentlige værdier og kan arbejde med idéer i stedet for tal . Stedet for at være ren sort eller ren hvid , for eksempel kan en variabel i en fuzzy logik program være en grå nuance . Mens almindelige computere kan forstå begreber som varme og kulde, kan en fuzzy logik computer har evnen til at arbejde med mellemliggende temperaturer, der ligger mellem varmt og koldt. Nogle vaskemaskiner endda bruge fuzzy logik til at styre deres vaskecyklusser .
    Fuzzy Logic Processing

    Fordi fuzzy logik computere deal med intervaller af mulige værdier i stedet for præcise numre , kan de vurdere forhold på en måde, der emulerer menneskelige logik. For eksempel kan en computer ved hjælp af fuzzy logik skabe et sæt af regler for behandling ligner følgende : Hej

    Når event1 sker , skal du udføre opgaven 1Når event2 sker, udføre opgaven 2

    Antag, at du ønsker at beregne en restaurant tip ved at antage , at det er lig 15 procent af regningen. I dette eksempel , kan computeren overveje event1 at være " bedre service ", og tilføje en ekstra procentdel til lovforslaget . Event2 kan repræsentere " overlegen fødevarer , " en anden fuzzy koncept. Computeren kan derefter komme med et endeligt beløb ved hjælp af logik, at et menneske kan bruge ved beregning af en spids .
    Begrænsninger

    Fordi fuzzy logic computere bruger tilnærmelser , gør de ikke gøre gode kandidater til forvaltning af systemer , der kræver ekstrem præcision . Du kan være bekymret , for eksempel, hvis en computer styre din bankkonto tilnærmet din checkkonto balance. Computere , der bruger fuzzy logik ikke har evnen til at lære og tilpasse sig efter at løse et problem , som nogle ekspertsystemer kan. En anden begrænsende faktor er den manglende evne til fuzzy logik til at løse problemer, når ingen kender løsningen. Eksperter skal eksistere , der ved, hvordan man skaber den regelsæt nødvendige for at gøre en fuzzy logik -system arbejde. Hvis du ikke kan finde en ekspert , kan du ikke oprette en fuzzy logik controller. Fuzzy logik systemer kan også være dyrt at udvikle sig, fordi de ofte kræver en omfattende test.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver en pseudokode Code Script 
    ·Sådan sletter et element fra en underliste i skema 
    ·Sådan Konverter Sign Felter til Alpha Numerisk i COBOL…
    ·Hvordan man skriver et script til at fange e-mails 
    ·Sådan får du vist SIG filer fra trykkeriet 
    ·Sådan slettes e-mails i ColdFusion 
    ·Sådan oprettes en relationel datamodel 
    ·Sådan installeres ISA Server 2006 Proxy Client 
    ·Sådan oprettes Sikker DNN Moduler 
    ·Sådan konverteres fra ColdFusion til PHP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du en JTextArea at tøve og rulle gennem Da…
    ·Sådan læses en Pipe Separeret Linje Into en Bash Arra…
    ·Sådan får MySQL Version i Query 
    ·Sådan Søg efter en streng i en fil 
    ·Sådan oprettes en Visual Basic Script 
    ·Sådan Roter Udtalelser på en hjemmeside 
    ·Hvad Er ETL værktøjer 
    ·Sådan Place Redirect Code på PHP 
    ·Sådan Set Focus af ComboBox i Vb 
    ·Sådan sammenkæde Strings i Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com