| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Forskelle i iPhone & iPad Files
    IOS enheder bruger en anden tilgang til filer og filformater end normalt på standard computerenheder. Udgangspunktet er, at iOS abstraherer væk nødvendigheden for brugeren at tænke i filer på alle, i stedet , dokumenter forbundet med specifikke applikationer. Der er kun få forskelle mellem filer på iPhones og iPads , men disse er mest udtalt, når at udvikle programmer til hver platform . iOS Sandboxing

    IOS bruger et begreb kaldet sandboxing , en sikkerhedsprotokol, der forhindrer, at programmer interagere med hinanden. Programmer kan kun oprette forbindelse til operativsystemet i forbudte og begrænsede måder defineret af iOS Application Programming Interface. Dette adskiller sig fra standard computer-model - hvor lagerdrev fungerer som en pulje af filer, der kan læses på vilje ved eventuelle kørende programmer. Applications i iOS ejer de dokumenter, de skaber , og hver bor i sin egen sandkasse. Nogle programmer skaber deres egen API'er til interapplication dokumentudveksling , men andre ansøgninger skal specielt være skrevet til at arbejde med disse.
    IPhone og iPad Forskelle
    p Alle iOS udvikling sker bruge Xcode programmering system, der er tilgængelig på Apples Macintosh-computere. IOS apps kan udvikles, så de er universelle , hvilket betyder, at en enkelt binær applikation kan køre på enhver iOS-enhed . Forskellen mellem disse tendens til at være i brugergrænsefladen : iPhone og iPod touch-programmer har skærme af enten 480 x 320 eller 960 x 480 pixel dimensioner mens iPads har skærme viser 1024 x 800 pixels. Den fysisk større iPad interface giver mere plads til elementer i brugergrænsefladen , mens de mindre iPhone skærme generelt bruger mere begrænsede sæt af kontroller. Disse brugergrænsefladen filer er den primære forskel mellem applikationer til enten platform, men disse forskellige filer er aldrig udsat for slutbrugeren. Dokumenterne disse filer skaber er generelt identiske , selv om de metoder , der anvendes for at gøre dem på skærmen vil producere forskellige resultater.
    UI affordances

    En affordance er et brugervenligt grænseflade element der er en naturlig biprodukt af de fysiske dimensioner eller software for en enhed. For eksempel er iPhone designet til at blive holdt i den ene hånd , så skærmtastaturet er naturligvis gives til brug med tommelfingeren , drej en iPhone sidelæns for en vandret interface , dog, og tastaturet skifter længderetningen skal indtastes med to tommelfingre . Tastaturet på iPad kan anvendes til begrænset blindskrift , eller kan deles lodret for at skabe brugergrænseflade plads designet til at blive ramt af to tommelfingre . Disse affordances er en vigtig del af ansøgningen design, iPad er et mere naturligt miljø for tekstbehandling og PDF læsning, så applikationer på denne platform mere almindeligt håndtere sådanne dokumenter end på mindre iPhone og iOS -enheder
    < br . > iOS Application File Håndtering

    Hver ansøgning kan give application programming interface kroge i sit dokument rum , hvorved andre programmer kan få begrænset adgang til deres sandkasser . Mest almindeligt er en tredjepart program, der bruges til at skabe et fælles rum mellem sandboxed applikationer. For eksempel kan filer vedhæftet til e-mails til at bruge en e-mail -konto som sådan et rum , eller populære tredjeparts opbevaring såsom Dropbox kan bruges på samme måde . De fleste programmer skaber interoperable filer ved hjælp af standard- formater, så de kan åbnes i andre iOS apps, og på andre computere : et Pages-dokument oprettet på en iPhone kan åbnes indbygget på en iPad , eller kan konverteres til Microsoft Word-format , der skal bruges på noget andet computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en nedtælling i ActionScript 
    ·Sådan gendannes LNK filer 
    ·Sådan deaktiveres Oracles Form Trace 
    ·Tips & Tricks til Frontpage 2003 
    ·Hvordan kan man øge ydeevnen for en Crystal Report , s…
    ·Sådan Tilslut en Byte til et Word- Adresse 
    ·Sådan Konverter Hex til decimal i MIPS 
    ·Client side scripting Vs. Server side scripting 
    ·Flash ActionScript 3 Uddannelse 
    ·Hvordan man skriver en simpel DB2 Program 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan håndterer ældre browsere med JavaScript 
    ·Sådan Clear DataGridView i vbnet 
    ·Sådan Udskift en ord i en sætning i Java 
    ·Sådan Konverter en liste til Datasæt 
    ·Sådan tilføjes et hyperlink til en Caption af LightBo…
    ·Sådan oprettes en Array i C 
    ·Sådan Find AppConfig.pm 
    ·Sådan Administrer Java Opdateringer på netværket 
    ·Sådan ændres eksterne links : PHP Iframe 
    ·Historien om Computer Programmering 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com