| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan bruges Case i UML
    Unified Modeling Language er en standard objekt- orienterede sprog , der beskæftiger grafiske notationer og omfattende visuelle diagrammer til at modellere et system, før udvikling. En use case er en UML modellering teknik, der definerer samspillet mellem eksterne aktører og et system til at opnå et bestemt mål . UML repræsenterer samspillet mellem de aktører og systemet som use case diagrammer . Der er fire elementer i arbejdet i et use case -diagram : systemet , use cases , skuespillere og relationer. Du kan bruge diagrammer software som Microsoft Visio til at udvikle use case diagrammer , når du har identificeret alle aktører og use cases eller interaktioner i et system. Ting du skal
    Microsoft Visio 2007 eller 2010
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Identificer de aktører, der skal interagere med systemet under udvikling. Dette indebærer definition alle eksterne enheder såsom brugere , hardware eller andre systemer, der kræver interaktion med systemet til at udføre store systemfunktioner. En aktør er forskellig fra en bruger . En aktør repræsenterer en rolle eller et sæt af roller en virkelig person eller brugeren kan udføre i et system .
    2

    Identificer forudsætninger og udløsere. Forudsætninger beskriver den aktuelle tilstand af et system. Systemet vurderer forudsætninger for at afgøre, om det kan komme videre med en use case . Triggers sæt use cases i bevægelse. De er en begivenhed eller serie af begivenheder, der genereres af skuespilleren , der forårsager use case til at starte. Identifikation forudsætninger og udløser hjælper med at vurdere fuldstændigheden af ​​en use case .
    3

    Identificer de mål, som den enkelte aktør forsøger at udrette i systemet. Opret bruger sager eller sekvens af aktiviteter for hver ønsket mål. For hver use case , giver et entydigt navn eller en identifikationskode og en beskrivelse , der skitserer målet eller målene , at brugen sagen skal udrette.
    4

    Oprette et use case -diagram i Microsoft Visio. Åbn Microsoft Visio. I " Vælg en skabelon " vinduet, skal du vælge " Software og database ", vælg " UML modeldiagram og klik på" Opret ".
    5

    Højreklik på pakken eller delsystem i Model Explorer-vindue , hvor du gerne vil skabe use case diagram , peg på "Ny" i genvejsmenuen og vælg " Use Case ... "
    6

    Indtast et beskrivende navn til use case diagram i UML Use Case egenskaber , og klik "OK" Denne handling aktiverer en tom Visio side og tilføjer UML Use Case Stencil til vinduet Figurer .
    7

    Tilføj "System Boundary " form ved at trække det til tegningen området . Systemet er afbildet som en kasse eller et rektangel i et use case -diagram . Dobbeltklik på figuren for at indtaste navnet på systemet.
    8

    træk " Use Case " figurer fra stencilen og placere dem inde i systemet Boundary figur i tegningen området. Use cases er repræsenteret som en oval i et use case -diagram . Placering af use cases i systemet grænse betyder, at de er indeholdt i et system eller er funktioner af et system. Dobbeltklik på individuelle use cases i tegningen området til at omdøbe og ændre ejendomsværdi. Denne handling åbner UML Use Case vinduet Egenskaber .
    9

    træk " Actor " figurer fra stencilen og placere dem uden for systemet Boundaryshape i tegningen området. En aktør er portrætteret som en tændstikmand i en use case diagram . Navnet på skuespilleren vises direkte under tændstikmand. Placering af aktørerne uden for systemet grænsen viser, at de udføre use cases som eksterne komponenter i systemet . Dobbeltklik på individuelle aktører i tegning område at omdøbe og ændre ejendomsværdi. Denne handling åbner UML Actor vinduet Egenskaber.
    10

    Træk et " Kommunikerer " form fra stencil til tegningen området . Slut den ene ende af formen til en aktør , og den anden ende til en use case . Denne handling definerer forholdet mellem en aktør og en use case . Dobbeltklik på en " Kommunikerer " form for at ændre ejendomsværdi.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Forskellen mellem funktion Override & Function Overload…
    ·Sådan bruges ActiveX-komponenter i ASP 
    ·Sådan konfigureres Heap Størrelse i Eclipse 
    ·Forskelle mellem Links & rollover-knapper 
    ·Sådan Gør dit eget tastatur Character 
    ·Device Driver Programmering Tutorial 
    ·Sådan bruges PUT & SLET i Flex 
    ·Hvad er normale INT Limits 
    ·Sådan Beregn Floating Point Precision 
    ·Funktion Log ind Fortran 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet flere poster i Entity Framework Uden Loopin…
    ·Hvordan indstiller jeg et felt i MS Word 2007 for Adgan…
    ·Sådan fjernes en Blank Carriage Return Brug SQL 
    ·Hvordan skal tjekkes for et drev ved hjælp VB 
    ·Sådan oprettes en postkasse i VBScript 
    ·Hvordan jeg stabilisere antallet af loops i Java 
    ·Sådan Indsæt HTML Værdier Into en Oracle Database 
    ·De Alternativer til DataGridView 
    ·Hvordan man laver et vindue i Python 
    ·Sådan Lær MySQL kommandoer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com