| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Hvad er en checksum på en Mac
    Et checksum er en matematisk beregning, der bruges til at afgøre , om en computer er fuldført med succes. Det har mange anvendelser i brug med matematiske transformationer , computer downloads og data komprimering . På Apple Macintosh , er det mest almindeligt anvendt, når en fil arkiv åbnes, eller et diskbillede er monteret . Om Checksumme

    checksum er en matematisk beregning , der er genereret efter en matematisk operation er afsluttet , som bruges senere til at afgøre, om en gentagelse af den samme operation har været en succes . For eksempel teksten overveje , " Den hurtige brune ræv sprang over den dovne hund . " En simpel checksum af denne tekst kunne være optælling af antallet af tegn mellem de citater , hvilket er 45. . Derfor, hvis teksten blev komprimeret og dekomprimeret , ville vi vide , at teksten var ufuldstændig , hvis den nye checksum var nogen andet tal end 45 . En checksum på 45 garanterer ikke , at beregningen er korrekt, men mere komplicerede checksum metoder gør det meget usandsynligt, at fejlagtig betjening resulterer i et gyldigt checksum .
    Mac Automatic kontrolsumberegning

    Checksumme oprettes automatisk, når Diskværktøj software ( i /Programmer /Hjælpeprogrammer mappe) opretter en disk image. En disk image er en fil, der synes at være en ekstern volumen, når den er dobbelt klikket , og det vil blive vist i mængden listen i Finder sammen diskdrev, USB-drev, og optiske diske . Når diskbilledet er oprettet, Disk Utility butikker kontrolsummerne sammen med billeddata , og disse kontrolsummer tjekkes automatisk når billedet er dobbelt klikket , denne proces kaldes " montering " aftrykket . Finder viser en statuslinje med etiketten "Kontrol " for at indikere, at checksum operationen finder sted , og når diskbilledet har bestået alle sine checksum tests , det er monteret som en volumen. Kontrolsummer er også bruges til at kontrollere disk image kompression , som er en standard til rådighed , når du opretter billedet.
    Anvendelse af Checksumme
    p mest almindelige brug af kontrolsummer er, når en fil er gået gennem en slags transformation - for eksempel, bliver sendt over internettet. Når en fil er komprimeret, kan en meget lille mængde af tab af data resulterer i en meget stor forskel i den resulterende fil , og det kan også være tilfældet i ukomprimerede filer, hvis de mistede data fra et særligt vigtigt område af filen. Da næsten alle filer potentielt kan sendes over internettet , kontrolsumberegning er en transparent metode til dobbeltkontrol disse filer ved ankomsten for at sikre , at kopien er nøjagtig den samme som den oprindelige . "Transparent " i dette tilfælde, at operationen er usynlig for brugeren , der ikke behøver at vide, hvordan en fil er blevet verificeret , kun at de har en sådan forsikring .
    Mac kontrolsum Methods < br >

    der er ingen enkelt metode til at skabe en checksum , enhver operation , der omdanner en blok af data i et enkelt nummer vil være tilstrækkeligt , og der er teoretisk uendelige måder at gøre dette. Macintosh programmører kan oprette deres egne kontrolsumberegning metoder til behovene i deres software , balancering hastighed kontra oddsene for en falsk positiv (dvs. en god checksum resultat på en fil, der er blevet ændret ) . Automatiske checksum aktiviteter indgår i Disk Utility og Archive Utility bruges til at komprimere filer , tredjeparts software-pakker med samme funktionalitet har deres egne metoder til at gøre dette

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Rediger data i en DataSet objekt 
    ·Den vigtige rolle, Computer Science i hverdagen 
    ·Sådan Set Up EXE Skovbrug 
    ·Sådan Stop en Infinite Loop 
    ·Fordelene ved Kodning Med SOA for Clients 
    ·Sådan at fange en fejl ved hjælp ObjectDataSource 
    ·Sådan slettes en række fra DataGridView Brug Bind Dat…
    ·Sådan åbner et link på det samme vindue , når Brug …
    ·Sådan bruges en sag erklæring i ASP.Net 
    ·Hvad er en tekst Action Script 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Formater TimeSpan Ejendom i VB.Net 
    ·Sådan bruges Exec i Bash Script 
    ·Sådan Konverter Hex til Decimaler i Oracle 
    ·Sådan bruges datatyper i C + + 
    ·Sådan kontrolleres Access 2007 Hvis Query Exists 
    ·Sådan Beregn Time Brug Java 
    ·Sådan bruges en listevisning kontrol 
    ·Hvordan man skriver DIV Tags 
    ·Sådan Lær Visual C + + 
    ·PLC programmering Instruktioner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com