| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Projektplan for Software Development
    Software udviklingsprojekter varierer i deres tilgange. Organisationer og enkeltpersoner udvikle systemer kan vælge at følge en bestemt software udviklingsmodel , i hvilket tilfælde de stadier vil blive delvist bestemt af denne metode . Men i de fleste tilfælde er der en række centrale aktiviteter, der vil tendens til at være involveret i nogle måde . Udvikling af en software-projekt involverer typisk et par forskellige faser. Krav

    Krav indsamling og analyse finder sted tidligt i softwareudvikling livscyklus . Krav capture er processen med at finde ud af hvad der specifikt kræves af systemet og dokumentere dette i en formaliseret måde . Dokumentationen som følge af denne fase kan blive henvist til hele udviklingsprocessen. Kravene er udgangspunktet for udformningen og gennemførelsen af ​​et software-system , og dens succes kan senere blive målt i forhold til disse krav. Kort sagt, det krav scenen handler om at finde ud af, hvad systemet skal gøre.
    Design

    projekteringsfasen i et software projekt bruger resultaterne af kravene scenen at skabe design projektleverancer til systemet , såsom dokumenter. Design i denne sammenhæng henviser ikke til visuelt eller brugergrænseflade design , selv om disse kan være involveret i den resulterende ansøgningen. Design refererer til de måder, hvorpå ansøgningen kode vil blive organiseret til at levere den ønskede funktionalitet . Designet aktivitet er skræddersyet til teknologier, programmeringssprog og platforme , der anvendes, samt eventuelle udviklingsmodeller bliver ansat .
    Implementering

    implementeringsfasen i software udvikling er den periode, hvor systemet er faktisk konstrueret. Programmører bruge enhver dokumentation, der produceres i løbet af projekteringsfasen for at indstille om at skabe kodeelementer der i sidste ende vil levere et velfungerende program. Gennemførelsen fase er selv generelt omfatter flere stadier af kodning , debugging og en vis grad af kontrol . Gennemførelse for en software-projekt kan udføres af enkeltpersoner eller af hold af programmører til større applikationer.
    Testing

    Afprøvning af et program finder sted efter den vigtigste gennemførelsen og udviklingsstadiet . Afhængig af projektets kompleksitet ved at blive udviklet , kan testfasen vare en betydelig mængde tid og kan være særdeles formelle. For større anvendelser er det undertiden tilfældet, at dedikerede softwaretestere er involveret , men med mindre systemer , vil programmører foretage denne fase af processen samt. Hvis der store mangler er identificeret under test vil projektet gennemgå yderligere udvikling , før at blive testet igen.
    Delivery

    Levering af en software-projekt omfatter rent faktisk gennemfører det i målmiljø . Hvis et program er blevet udviklet til en organisation eller klient , vil leveringen fase indebærer implementering af projektet og udføre hvad arbejde er nødvendig for at operere inden for den krævede system. Leveringen projektfase kan også omfatte uddannelse af mennesker , der vil bruge softwaren, men det afhænger også af behovene i bestemte projekter . I nogle tilfælde kan leveringen blive efterfulgt af løbende vedligeholdelse i fremtiden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvor Er Flasher på en 2004 Hyundai Tiburon 
    ·Hvordan at finde arealet af en cirkel af Foretage et Fl…
    ·Sådan Design en Flow Chart for valutaomregning 
    ·Sådan Code Up a Square Root i HTML 
    ·Sådan Program valg i en batch-fil 
    ·Sådan Luk ListBox til DataGrid 
    ·Sådan tilføjes Apostroffer i Matlab 
    ·Sådan Slette Spaces i en streng i Groovy 
    ·Hvordan til at læse indholdet af en tekstfil Brug VBSc…
    ·Hvordan til at fange alle Datagrid Undtagelser 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes Views i Oracle SQL 
    ·Sådan fjernes dubletter fra Array Perl 
    ·Sådan Konverter en WPF Anvendelse på en WPF Class Lib…
    ·Java : Statisk Sammenkædning 
    ·Sådan center et billede vha. HTML Programmering 
    ·Hvad Er Static startværdi i Java 
    ·Alpha Numerisk PHP Check 
    ·Sådan oprettes en Lisp Macro 
    ·Hvordan laver Variabler Output hele tal i Python Progra…
    ·Java Script Kontrol af Form Text Input til specialtegn 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com