| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Gør din egen sniper spil
    Den første beslutning et nyt spil udvikler har at gøre er på en programmeringsmiljø til at skabe hendes spil. Der er ingen rigtige eller forkerte valg, men her vil vi gå med Game Maker . Dette spil skabelse miljø introducerer en ny udvikler til alle de begreber , der er nødvendige for at lave spil uden at belaste hende med alle de mindste detaljer , der skal står i en mere traditionel programmeringssprog. En god måde at gøre dette på er at lave din egen sniper spil. Ting du skal
    Game Maker 8
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Open Game Maker og oprette et nyt projekt. Hvis dette er din første gang kører Game Maker , vil du blive spurgt , om du foretrækker at bruge Simpel eller Avanceret tilstand . Vælg "Simple ". Du vil blive taget til Game Maker hovedsiden. All Game Maker spil består af mindst tre ting: . De sprites (eller grafik) til dit spil objekter , spillet objekter, der forbinder sprites til deres programmering , og et værelse ( eller niveau )
    2 < p > Gør dine sprites først. Højre-klik " Sprites " og vælg "Opret Sprite . " Klik på "Rediger Sprite " og "Image 0". Du får en Microsoft Paint -lignende interface med en lille grøn image. Vælg en nuance af rød fra paletten til højre og bruge musen til at trække en simpel trådkorset : . En cirkel med et kors i midten

    Klik på den grønne fluebenet for at gemme først billedet , så igen for at gemme den fulde sprite . I "navn" spørge , kalde denne sprite " Crosshair ". Gentag hele dette trin over , men denne gang tegne en simpel lille mand i Paint editor og navngive ham " Enemy ". Må ikke bekymre dig , hvis grafikken ikke er fancy eller temmelig flotte , vi gør dette for at lære spiludvikling , ikke kunst . Du kan gå tilbage og lave billederne temmelig senere .
    3

    Gør din trådkorset objekt næste . Højre-klik " Objects " og vælg "Opret objekt. " Navnet er " kryds " , og i sprite box " trådkors " som sprite vælger.

    Du er nødt til at vedhæfte nogle enkle programmering til det, og du gør dette ved at tilføje begivenheder. Vi ønsker, at trådkorset til at følge musen, så klik på " Tilføj begivenhed " og " Step ". Dette fortæller Game Maker til at køre et script hver eneste frame af spillet. Nu under Handlinger , vælg " Gå til en given stilling . " Sæt "x" værdi til " mouse_x - 16" . Sæt y-værdien til " mouse_y - 16" .

    Vi fratrække 16 fordi Game Maker , ligesom de fleste spil motorer , holder styr på grafik ved deres øverste venstre pixel , og vi ønsker, at trådkorset skal vises under mus , ikke lidt til højre for og under det . Klik på "OK".
    4

    Opret din " fjende " objekt . Følg samme procedure som trin 3 , undtagen når det drejer sig tid til at tilføje begivenheder , vil du tilføje to: "step " og " venstre museknap . " Dette vil skabe en begivenhed for hver frame af spillet, og en anden for når brugeren klikker på den.
    P første de " trin " begivenhed . Fjenden formentlig ikke ønsker at blive skudt , så lad os få det bevæge sig væk fra trådkorset . Klik på " hen imod point" , og udfyld det med følgende værdier:

    x = mouse_x

    y = mouse_y

    hastighed = -3

    By ved hjælp af en negativ hastighed, vi vender " hen imod " i en " bevæge sig væk "-funktion . Vi vil ikke have ham vandre ud af skærmen, så klik på " wrap i begge retninger ", så når han forlader skærmen mod nord , vil han blive vist i syd .

    Dernæst den venstre knap begivenhed . Tilføje " ødelægge forekomster på position " handling og sætte den til at læse : Hej

    Gælder : self

    x = 0

    y = 0

    relativ = ja
    5

    Sidste , skal du opbygge et rum. Højre-klik " værelser " og vælg " Opret rum." Klik trådkorset objektet og klik på kortet for at tilføje din trådkorset til kortet. Næste , klik på " fjenden " objekt og klik fire eller fem gange rundt om kortet til at tilføje nogle fjender .
    6

    Klik på den grønne pil for at gemme og køre dit spil.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Udvikling af Struts Portlet 
    ·Variable i en MATLAB Function 
    ·Hvordan man opbygger en Floating Box 
    ·Sådan Set Bind variabler på Oracle SQL 
    ·Sådan Konverter HTML til tekst i SQL 
    ·Sådan oprettes en ny funktion i Modular Programming 
    ·Struts Basics Tutorial 
    ·Sådan Hent et Tidsstempel Fra datagridview 
    ·Hvordan man laver et flowchart , der viser et Array 
    ·Hvordan skal tjekkes for Bots Med ColdFusion 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes det sidste tegn i VB.Net 
    ·Sådan fjernes newlines i Python 
    ·Hvordan laver VBS filer Tutorial 
    ·Sådan Send en virtuel Basisfaxopsætning 
    ·Sådan vises Dialogboksen Udskriv 
    ·Sådan Find en liste i Python 
    ·Sådan oprettes JPG Miniaturer Med PHP 
    ·Hvordan man opbygger Client Server Applications Med VB.…
    ·Sådan oprettes en PHP Counter 
    ·Hvordan at anmelde en Terminal Service User om VB.Net 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com