| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Microsoft Visual FoxPro 9.0 Tutorial
    Microsoft frigav Microsoft Visual FoxPro 9.0 for udviklere søger at skabe Windows -baserede programmer. FoxPro 9.0 har de nødvendige værktøjer til at skabe magtfulde database applikationer og komponenter. Softwaren bruger en kombination af XML og SQL programmeringssprog i databasen projekter. For at kunne bruge FoxPro , skal du være fortrolig med begge sprog. Heldigvis er det ikke svært at åbne FoxPro og oprette din første database -program. Instruktioner
    1

    Opret mappestrukturen for at gemme dine FoxPro projekter . For at gøre dette , skal du vælge en mappe placering på din computer (såsom " My Documents" ), og åbn den. Højreklik et vilkårligt sted i vinduet i den åbnede mappe , peg på "Ny " og derefter klikke på "Folder ". Skrive i "Source" som navn for mappen, og derefter hit "Enter" på tastaturet. Åbn " Source " mappe ved at dobbeltklikke på den. Højreklik et vilkårligt sted inde i "Source " mappe , peg på "Ny " og derefter klikke på "Folder ". Indtast "data" som navnet på den nye mappe . Tilføj yderligere syv mapper med den samme metode med følgende navne: "former ", " hjælp ", " billeder ", " libs ", " menuer ", " progs " og " rapporter "
    2 < S. > Åbn Visual FoxPro ved at dobbeltklikke på Visual FoxPro eller Visual Studio -ikonet på skrivebordet . Du kan også åbne den ved at klikke på "Start " knappen i Windows efterfulgt af " Alle programmer". Du vil se ikonet for Visual FoxPro . Opret et nyt projekt ved at skrive " CREATE PROJEKT " i " Command " vinduet på højre side af vinduet. Den " Command" vinduet er til stede på den højre side af Visual FoxPro -skærmen , så snart du åbner programmet . Der åbnes et vindue for dig at vælge den placering, hvor du vil gemme projektet . Vælg "Source " mappe du lige har oprettet , skal du indtaste et navn til projektet og klik på " Gem". Den " Project Manager" åbner for det nye projekt.
    3

    Klik på "Hold "-fanen. Opret en underklasse af basen kontrol ved at klikke på knappen "Ny" . Klik på drop -down menuen ved siden af ​​"baseret på : ", og vælg en af ​​knapperne , såsom " CheckBox ". Skriv et navn til den nye underklasse . Klik på " ... " ved siden af ​​" Gem i: " og derefter vælge " libs " mappe inde i "Source" mappe til at gemme underklasse . Klik på "OK ", når du er færdig. Klik på " Ny" igen, og vælge en anden kontrol fra " Based On: " liste. Gentag de trin, du netop afsluttet til underklasse den første base kontrol. Hold gentage dette trin, indtil alle de Visual FoxPro kontroller har en underklasse . Dette giver dig mulighed for at angive egenskaber og formatere indstillinger for alle de kontroller , som du føjer til dit projekt uden at skulle gå til hver enkelt kontrol og foretage ændringerne .
    4

    Klik på "Funktioner " efterfulgt af "Indstillinger". Klik på " Field Mapping " fanen. Klik på en kontrol opført på listen under "Type ", og klik derefter på "Rediger ". Du er ved at ændre hver af disse typer til de underklasser , du etablerede tidligere. Når du tilføjer en kontrol til din FoxPro projektet vil den bruge underklasse og ikke den regelmæssige kontrol. Klik på "Gennemse " knappen i "Rediger felttilknytningen " dialogboksen, og klik derefter på " . VCX " fil i " libs " mappe, du gemte tidligere. Alle dine underklasser vil blive indlæst i form . Klik på drop -down menuen ved siden af ​​"Navn ", og vælg derefter den underklasse , der går med kontrol, du opretter . For eksempel, " Tilknytninger Field ", hvis du vælger " Label" fra fanen , så vil du vælge etiketten underklasse i dette område. Klik på " Apply " for at gemme ændringerne. Gentag dette trin for alle de kontrolforanstaltninger , således at de er knyttet til en af ​​de underklasser , du har oprettet i det foregående trin.
    5.

    Klik på " Formularer " fanen i "Indstillinger " vinduet efterfulgt af de " Forms " valgmulighed knappen. Den " formularskabelon " åbnes. Naviger til " libs " mappe , og klik derefter på " . VCX " fil . Alle dine underklasser vil blive vist på højre side af vinduet. Klik på formularen underklasse , og klik derefter på "OK". Klik på " OK" igen for at lukke "Indstillinger " dialogboksen .
    6

    Tilføj din database til projektet. For at gøre dette , skal du klikke på "Data" fanen i "Projekt Manager. " Klik på " Databaser " for at vælge det, og klik derefter på " Tilføj". Naviger til din database. Klik på databasen for at vælge det, og klik derefter på "Åbn".
    7

    Oprette en formular. Klik på " Documents " fanen i "Projekt Manager. " Klik på "Formularer " efterfulgt af " Ny". Klik på "Nyt Form" i "Ny Form" dialogboksen . Den tomme formular åbnes i " Form Designer. " Åbn "Data Environment " i form ved at højreklikke et vilkårligt sted på formularen , og derefter klikke på "Data Environment ". Klik på den tabel, der denne formular vil blive baseret omkring, og klik derefter på " Luk ".
    8

    Place kontrolelementer på din formular. Klik på " View Klasser " knappen på " Formularer " værktøjslinjen øverst på siden, og klik derefter på " Tilføj". Gå til mappen med " . VCX " fil i " libs " mappe i "Source" bibliotek. Klik på det, og klik derefter på " Tilføj". Nu er alle de underklasser er på " Formularer " værktøjslinjen i stedet for basen kontrol klasser. Klik og træk et tekstfelt fra værktøjslinjen og slippe det på skemaet. Klik og træk en liste, kommandoknap, alternativknap og andre " formularer" kontrol for at se, hvordan de ser på formularen. Omarrangere kontrolelementer i formularen ved at klikke og trække kontrollen til et andet område på formularen.
    9

    Drag database felter fra "Data Environment " til formularen , hvis du automatisk vil binde kontrolelementer til et bestemt område i tabellen . FoxPro vil automatisk tilføje en styring med en etiket for det felt, du trækker til formularen. For eksempel , " efternavn ", hvis du har et felt kaldet trække det over til formularen. Du vil se en tekstboks og etiketten på den formular, der er bundet til "Sidste navne" felt. Når en bruger typer i dette område, og klikker på en kommandoknap , vil data blive gemt i " efternavne " feltet.
    10

    Tilføj "Luk" knap til formularen . Klik og træk en kommandoknap fra " Forms " værktøjslinjen til formularen . Klik på kommandoen knappen for at åbne "Egenskaber " vinduet i højre side . Skriv " Close " i " Caption " ejendom kassen. Dobbelt-klik på knappen for at åbne "Code " vinduet, og derefter skrive i " Thisform.Release " i koden vinduet. Du har lige tilføjet din første stykke kode til Visual FoxPro -projektet. Klik på knappen "Gem" for at gemme koden , og klik derefter på " Ctrl" og "W " tasterne på tastaturet for at lukke "Code " vinduet og skifte tilbage til formularen. Klik på " File " efterfulgt af " Save " for at gemme Visual FoxPro -projektet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes brugerdefinerede funktioner i Filemaker…
    ·Logisk Indeksering i Matlab 
    ·Sådan oprettes Tabeller I HTML 
    ·Hvordan man skriver programkode , der kan forhindre MS …
    ·Erklæring Dækning Vs. Branch Dækning 
    ·Hvordan at være en Ethical Hacker 
    ·Hvordan til at udfylde en Listevisning Fra en SQL 
    ·Sådan Set Up DMZ på SonicWALL 
    ·Hvad Er Client Server Integration System 
    ·Sådan oprettes SSIS Package Deployment 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at uploade filer i bulk på Java 
    ·Hvordan til Mount et ISO Image i OpenSUSE 
    ·Sådan Call miljøvariabler fra Visual Basic 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en URL med VBS 
    ·Sådan oprettes Web Service på en lokal vært maskine …
    ·Sådan bruges objekter Execute Metoder Tilhører abstra…
    ·Hvordan man gør en Bookmarklet til Scan HTML for en St…
    ·Sådan kontrolleres , om en Ruby String Har en Understr…
    ·DirectX 9 Vs. 10 
    ·Sådan indstilles vægten af ​​en Indsend Handler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com