| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    PHP Vs . Java Skalerbarhed
    PHP og Java er to populære programmeringssprog til brug i software leveret over nettet eller indlejret på websider. PHP i særdeleshed er modersmål for webudvikling platforme såsom WordPress og Drupal. PHP og Java håndteres forskelligt af webservere hosting sådan programmering , gør valget af sprog et vigtigt anliggende , når de overvejer design af høj - trafik hjemmesider . Skalerbarhed

    Skalerbarhed refererer til problemet med , hvordan den enkelte webserver ramper op til at håndtere større mængder af webtrafik . De fleste webservere kan håndtere små til mellemstore mængder af trafik med nogen vanskelighed enhver moderne computer er hurtig nok til at håndtere anmodninger om oplysninger for den gennemsnitlige hjemmeside. Men et vendepunkt nået, når computerens processorer er ikke længere hurtig nok til at håndtere alle indgående anmodninger , som på det tidspunkt , er en stor arkitektur revision normalt nødvendigt at splitte den indgående trafik på tværs af flere servere. Sprog og Web authoring systemer, der håndterer denne overgang yndefuldt anses for at være skalerbar til store mængder af web-trafik , mens web- implementeringer, der gør dette vanskeligere er ikke skalerbare.
    PHP og Java arkitekturer

    Hverken PHP eller Java-programmer drives af den samme software , der håndterer webserver , i alle, men meget få specialiserede sager. PHP og Java applikationer i stedet overdrages til en sekundær program, der kører den ønskede program , passerer derefter denne information tilbage til visning i webbrowseren. PHP-applikationer er " server-side ", hvilket betyder, at de køres af PHP software på serveren og kun resultatet af ansøgningen sendes over internettet. Java-programmer kan enten være server-side eller " client- side", i sidstnævnte tilfælde sender hele Java-program til brugeren for drift på den samme computer som browseren. Server -side arkitekturer er mere følsomme over for stigninger i trafikken end client -side , som enhver ny anmodning øger mængden af ​​arbejde, CPU skal udfylde .
    Compilation Effects

    PHP er et fortolket sprog , hvilket betyder, at når PHP-applikationer er kørt, skal serveren først konvertere programmet fra dets programmeringssprog ind i de binære operationer , der udgør alle computer software. Java , på den anden side , kan samles i binær på forhånd, hvilket fjerner dette trin fra processen med at køre et program . Udarbejdet programmer er typisk hurtigere og kræver mindre processor tid end fortolkede programmer, men fortolkede programmer kan også være meget effektive , indtil den maksimale belastning af webserveren er nået.
    Skalerbarhed Approaches

    Skalerbarhed er sjældent en alt-eller -intet -processen. De fleste hjemmesider har aldrig nå mængder trafik , hvor skalerbarhed bliver et problem . Website administratorer kan spore dette ved at se , hvor meget processoren er påkrævet på deres web- server under normal drift , hvis processoren jævnligt kører med en brøkdel af sin maksimale kapacitet , der er masser af headroom for trafik at stige uden at ramme et skalerbarhed problem. Administratorer, der forudser en kommende udgave kan først bruge load- balancering værktøjer indbygget i deres webserver til at sprede processor behov over flere computere , eller omskrive web -programmer, der ofte anvendes til større effektivitet. Kun den højeste volumen hjemmesiden administratorer bliver nødt til at omskrive deres software på kompilerede sprog for at gøre deres websteder maksimalt skalerbar .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver Java Genkend Odd og Even Strings 
    ·Sådan Rens din Java 
    ·Hvordan man skriver et program i Java , at input N ord …
    ·Hvordan man skriver Joomla Komponenter Hos Eclipse 
    ·Sådan Tilmeld Code i Java 
    ·Sådan Læs Int Java 
    ·Sådan ændrer koordinater til Angles i Java 
    ·Sådan ændres Cursor Image i Java 
    ·Sådan udskriver Udsagn Brug Java 
    ·Hvordan man skriver en Runescape Script i Eclipse 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan køres AVI-filer til VB6 
    ·Sådan konvertere en streng til UTF -8 Med Java 
    ·Sådan får du en Jscript til Arbejde 
    ·ActiveX Dll Tutorial 
    ·Sådan oprettes en ansøgning om iPhone 
    ·Sådan kontrolleres , om en variabel er et heltal 
    ·Substring I CSH 
    ·Debugging en Access Overtrædelse 
    ·Hvordan laver man et objekt Bounce i C # 
    ·Sådan fjernes en liste indtastning i Matlab 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com