| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Sådan gør du: iReport for NetBeans
    NetBeans er et integreret udviklingsmiljø eller IDE, der anvendes af udviklere til at skabe desktop , web og mobile software-applikationer i en Java-platformen . Den iReport plug -in, som er udviklet af JasperSoft giver yderligere mulighed for at tilføje komplekse rapportering kapaciteter til at applikationer bygget i NetBeans . Med iReport , kan du oprette en lang række rapporter , herunder krydstabuleringer , og tilføje en række af stilarter og grænser. Efter installation af iReport plug -in, er det en simpel proces at bruge iReport til at oprette din første rapport. Instruktioner
    1

    Download iReport plug-in til NetBeans fra en online site.
    2

    Open NetBeans . Klik på "Funktioner " og derefter " Plugins " fra menulinjen. Klik på " Downloaded " fanen , før du klikker på "Tilføj plugins . " Naviger til hvor du har gemt den hentede iReport fil , skal du markere iReport filer, og klik derefter på " Åbn". Se iReport filerne viser nu på den downloadede fanen Plugins dialogboksen . Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​iReport filer, og klik derefter på " Install". Følg instruktionerne på skærmen til helt installere iReport plugin. Klik på " Finish " for at afslutte installationsguiden.
    3

    Klik på "Tjenester " fanen inde i NetBeans . Klik på " Databaser " og derefter " Ny forbindelse " for at indstille din forbindelse til databasen. Indtast alle de oplysninger om din database forbindelse på "Grundlæggende indstilling" fanen i Ny database Connection database. Klik på "OK ", når du er færdig. Klik på din nyligt tilsluttet database på "Tjenester " fanen for at vælge den.
    4

    Klik på "Rapport datasources " ikonet på værktøjslinjen. Det er her du vælger datakilde til din rapport. Klik på " Ny" i Connections /datasources dialogboks. Klik på " NetBeans Database JDBC -forbindelse " og derefter " Næste". Indtast navnet på datakilden i " Name" feltet . Klik på drop -down feltet ud for " Connection" for at vælge den database forbindelse, du oprettede i det foregående trin. Klik på " Test" for at teste forbindelsen . Klik på " Gem" knappen efter at have bestået testen forbindelsen. Luk Tilslutning /datasources dialogboks.
    5.

    Klik på "File" og derefter " Ny fil " fra menulinjen. Klik på " Rapport" under Kategorier . Vælg "Rapport Wizard " i " Filtyper " område og klik derefter på "Næste". Klik på et af de layouts til den rapport, du ønsker at oprette , og klik derefter på
    6

    Indtast et filnavn for rapporten i "File Name :" " Næste". Kassen. Klik på " Gennemse" og vælg en mappe placering til hvor du ønsker at gemme rapporten. Klik på " Næste".
    7

    Klik dropdown boks under " Connections /Datakilder " og vælge den datakilde, du er etableret i det foregående trin. I " Query "-boksen , skal du indtaste i SQL forespørgslen for oplysninger, du ønsker at præsentere på rapporten. For eksempel for at vise alle de studerende, der tager et engelskkursus selvfølgelig indtaste i : Salg

    " SELECT Student_Names FRA tblEnglish "

    Klik på "Næste" , når du er færdig med at indtaste din SQL-sætning. Hvis du gerne vil gruppen rapporten fra visse områder, skal du vælge felterne i den næste skærm , og klik derefter på "Næste".
    8

    Klik på "Finish" efter at have set tillykke besked på den næste skærm . Se din rapport ved at klikke på "Preview " knappen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Pauser i Java 
    ·Sådan Indsæt Java-kode Into Joomla 
    ·Sådan Lær Java Enterprise 
    ·Sådan Læs heltal fra Console i Java 
    ·Forskelle mellem Servlets & JSP 
    ·WPS og JVM Heap Størrelser 
    ·Hvordan til at erklære en Constructor i Java 
    ·Sådan får du en Henvisning til en Java Thread 
    ·Sådan Turn Your Java-kode Into Android kode 
    ·Sådan bruges JavaMail at sende en HTML e-mail 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at begrænse input værdier på Breve Kun i VB.…
    ·Sådan kører en IPBFree Exploit Med Perl 
    ·Python Strip Funktion 
    ·Hvordan man opbygger en Inverted Index Med MapReduce 
    ·Tutorial for SNMP i PHP 
    ·Hvad er en uendelig cyklus 
    ·Sådan bruges Visual Basic til Create & Print Forms 
    ·Sådan Benchmark PHP Framework 
    ·Sådan bruges en Matrix i Vb.Net 
    ·Sådan bruges DirectX i VB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com