| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Begreber i Java Programmering
    Udviklet i 1995 , programmeringssproget Java er en fleksibel platform for udvikling af edb-programmer. Det er rygraden i mange web-applikationer , spil og bryggers software som OpenOffice . Tilsvarende syntaktisk til C og C + +, kan et program skrevet i Java skal udarbejdes og køre på enhver computer , der understøtter Java Virtual Machine - i hvert fald i teorien. Computer Code og kompilering

    Computere kan ikke fortolke menneske- læsbar kode naturligt, et program skal oversættes til maskinsprog , før det kan blive henrettet. Denne proces kaldes " kompilering ". Java kompileret programmer , som er en form for maskine sprog Java Virtual Machine kan fortolke , gemmes som " . Class " filer på en server. Almindelig Java-kode , som er skrevet af programmører , lagres i en " . Java "-fil eller en pakke med Java-kode .
    Java Virtual Machine

    Ingen universelt sprog eksisterer for maskiner: enkelte arkitekturer typen forstår et andet sprog. Hvis du vil køre den samme maskine kode på forskellige processorer , skal du oversætte koden til alle de forskellige processorer. Java udretter dette ved brug af en virtuel maskine , eller en processor simuleret ved den "rigtige" computer . Den virtuelle maskine fortolker Java maskinkode for processoren og sender kommandoer til den oprindelige processor i denne processor maskine sprog.
    Objektorienteret programmering

    Java er et objektorienteret programmeringssprog , hvilket betyder, at i stedet for at bruge uncontexualized anvisninger kode , instruktion tilhører en klasse af objekter , organiseret i mini -programmer kaldet "metoder ". For at udføre Java-kode , kan du oprette et objekt og påberåbe metoder og variabler , der tilhører det pågældende objekt - eller påberåbe sig en klasse og påberåbe metoder inden for denne kategori , der er kendt som "statisk " metoder . Java-klasser er hierarkisk og kan arve metoder og variabler fra deres forældre. Du kan også tvinge Java-objekter i en klasse til at blive anerkendt som objekter fra en forælder klasse, en proces kendt som " casting ".
    User Interfaces

    For at oprette et fuldt interaktivt program, skal du designe og implementere en grafisk brugergrænseflade . Denne grænseflade er sammensat af tekstfelter , knapper , ikoner, gadeskilte og lignende elementer. Java Biblioteket har et grundlæggende GUI bibliotek , kaldet swing, som brugerne kan påberåbe sig deres egne applikationer . Eller de kan designe knapper og objekter fra bunden ved hjælp lavere niveau biblioteker. Programmøren derefter lægger Lyttere til objektet , som kode, hvis objektet er "brugte ", såsom når brugeren klikker på en knap .
    Threads og synkronisering

    hver opgave udføres af en computer - leverer keyboard input til en Internet browser , scanning for virus , spille streaming video - er en proces , der kører på en eller flere tråde. Kun én tråd kan køre på én CPU kerne på et tidspunkt . Moderne multi-core CPU'er håndtere flere anvisninger samtidigt , i høj grad forbedre behandlingstiden, men programmøren eller JVM skal angive , hvilke vejledninger hører på, hvad tråd. Mere avancerede programmer, der kræver en masse processorkraft, især programmer med GUI , skal programmøren at angive, hvilke tråde skal udføre hvilke funktioner .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver en CLOB 
    ·Sådan konvertere en streng array til Double 
    ·Sådan fjernes enhedernes Henvisninger i Saxon Document…
    ·Hvordan man opbygger en Java Website 
    ·Sådan oprettes en menu Step-by -Step til Android 
    ·Sådan Graph i Java 
    ·Sådan krypteres en stor fil i Java 
    ·Hvordan at skjule et panel i en JSplitPane 
    ·Sådan Konverter en NetBeans projekt til Eclipse 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilsidesætte et IFrame i JavaScript 
    ·Sådan konvertere en streng Into Tegn i C + + 
    ·Sådan tilføjes en ListBox 
    ·MySQL ASP Tutorial 
    ·Hvordan laver pauser i en Turbo Pascal 7 
    ·Sådan gør du: Ændre og omdirigere en URL Med Java 
    ·Sådan oprettes en Hjælp dokument i VB6 
    ·Hvordan laver man en EXE i Notesblok 
    ·Sådan får en Valider WSDL fil fra URL Axis 
    ·Sådan oprettes Virtual Lykønskningskort til Profit 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com