| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    DIY Seatbelt Bag
    Hjem og stormagasiner bære en række unikke punge købes . Desværre kan premade punge være meget dyrt . Hvis du er på udkig efter en one-of -a-kind pung, kan du lave din egen derhjemme med en smule tid og lidt penge. En måde at gøre din egen taske er at bruge sikkerhedsseler, som kan findes i gamle biler samt bilindustrien levering butikker . Ting du har brug
    Liner stof
    cylinderstifte
    symaskine
    Foam
    Sikkerhedseleadvarsel
    Polstring tack
    hæftemaskine
    Strap hardware
    12-tommer lynlås < br >
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Skær to stykker liner stof , der hver måler 8 1/2 inches med 11 inches i størrelse. Du vil også skære to paneler , som er 8 1/2 inches med 3 inches og et andet panel , som er 11 inches med 3 inches. Disse stykker stof vil skabe din pung liner. Du kan bruge enhver type stof du foretrækker for foringen , men bør du vælge noget holdbart
    2

    Sy din foring sammen. . Fastgør den 3-tommer paneler til de større paneler , ved hjælp af lige ben med en 1/4-inch sømrum . Når benene er på plads , bør du have alle fem stykker fastgjort sammen med en af ​​de 11- tommers sider åben. Brug din symaskine til at sy langs benene og derefter fjerne dem.
    3

    Klip et stykke skum, som er 2 inches i bredden , skal 11 inches i længden og højden være svarende fem bredder sikkerhedsselen , vil du arbejde med .
    4

    Wrap sikkerhedsselen omkring skum, parallelt med 2-tommer side. Overlap sikkerhedsselen og skære det efter den overlapper ca 1/2 tommer . Gentag dette for at gøre yderligere tre længder af sikkerhedssele med de samme målinger.
    5.

    Brug din symaskine til at fastgøre enderne af en af ​​dine strips fra forudgående trin sammen. Brug din 1/2-inch sømrum . Gentag dette med de tre andre strimler , så du har fire sløjfer. Skub dine loops på din skum brik .
    6

    Hold skummet brik oprejst med sløjfer af sikkerhedssele mod bunden af ​​skummet og den øverste del af den udækkede skum. Weave enden remmen gennem hullerne på siden af ​​skummet. Den løse ende skal indledes under løkken længst fra enden af ​​skum , derefter over den næste løkke og så videre . Brug en polstring tack til at holde remmen på plads, mens du arbejder.

    Når du har loopes under og over de fire loops, remmen omkring bunden af skummet bringe og bakke op på den anden side , vævning igen. Start over bunden løkke , derefter under den næste , og så videre . Når du når toppen af ​​loops, fastgør det på plads med en polstring pin og skære det overskydende sikkerhedssele væk forlader en 1 -tommer sømrum .
    7

    Weave forsiden og bagsiden af ​​tasken . Du skal bruge den samme metode, som du brugte til siderne. Start øverst løkke. Væv over toppen løkke , derefter under den anden og så videre . Når du når bunden , loop den rundt til den anden side og fortsætte vævning. Gør dette på tværs af hele pung , skiftevis din vævning mønster som du går. Brug polstring stifter til at holde længden af ​​sikkerhedssele på plads, og skære dem til at forlade en 1/2-inch sømrum . Juster dine væve som nødvendigt . Sørg for vævning er endda før du fjerner benene .
    8

    Brug en hæftemaskine til korte længder af sikkerhedssele i sted, hvor de overlapper hinanden på den øverste række . Dette vil holde dem på plads . Fjern de lige ben og skumblokken .
    9

    Skær to længder af sikkerhedssele , som er 4 inches lang hver. Fold hver længde på midten, så de afskårne ender mødes. Indsæt en metal løkke på hver rem. Staple enderne sammen på begge stykker, så du har to løkker af sikkerhedssele , hver med én hardware løkke. Hardware loops er de sløjfer, der vil holde din rem til din pung . Du skal bruge en, der vil passe omkring dine tre tommer sikkerhedssele længder.
    10

    Sæt hæftede ender af løkken ind i den første og femte væve på toppen af ​​tasken. Dette bør være de endelige vævninger i begge ender af den ene side af selen vævning. Brug din symaskine til at fastgøre stropperne på plads.
    11

    Skær en 24-tommers længde sikkerhedssele. Fold stroppen i halve og sy de afskårne ender sammen med din symaskine. Brug din symaskine at vedhæfte en 12-tommer lynlås til kanterne af løkken , du lige har oprettet. Fold de udsatte kanter stropperne på posen indad. Brug symaskinen til at fastgøre lynlåsen loop , du oprettede til den eksponerede kant af posen.
    12

    Hand sy liner , du oprettede i trin 1 og 2 på indersiden af ​​tasken.

    13

    Skær en rem fra en længde på sikkerhedssele. Længden afhænger af, hvor lavt du vil have din taske til at hænge , når det er på din skulder . Feed klippekanten på hver af remmen gennem metal sløjfer dig monteret i trin 9. . Fold kanterne over og bruge din symaskine at fastgøre stroppen til at afslutte det .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Java Spring Vs . Struts 
    ·Sådan oprettes to forekomster af Java 
    ·Sådan bruges en Heapsort i Java 
    ·The Round Method i Java 
    ·COBOL Vs . Java 
    ·Hvad er forskellen mellem JVM Hukommelse & Heap Size 
    ·Sådan bruges Character Class i Java 
    ·Hvad er en karakter i Java 
    ·Forskellige Forholdet typer i Java 
    ·Sådan oprettes Exception Klasser i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skift skriftstørrelse Brug af HTML programmerin…
    ·Perl stiktyper 
    ·Sådan Reverse String i C Brug Arrays Uden Kørselshast…
    ·Sådan installeres Innovatek 
    ·Sådan tilføjes et bibliotek til NetBeans 
    ·Sådan : Xcode Med PHP 
    ·Sådan formateres en ordentlig String navn i VB 
    ·Hvad er Python 2.2.3 
    ·Hvordan man kompilerer Notesblok i Programmører 
    ·Hvordan at flytte data fra MySQL til MongoDB Script 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com