| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> JavaScript Programmering >> Content
    Hvordan man laver en Timer i Game Maker
    The Game Maker udvikling suite af YoYo Games er populær for sin evne til at lade nybegyndere spiludviklere skaber deres drøm spil uden kendskab til programmering. Men nogle spil funktioner ikke færdige funktioner i Game Maker interface. Dette er, hvor den driftige bygherren at skrive sin egen. En af disse forekomster er for et spil timer, der begrænser spilleren til en vis mængde tid til at fuldføre et niveau . Instruktioner
    1

    Opret et objekt ved at højreklikke på "objekter" og vælge "Opret objekt ". Navngiv objektet " timeren ". Må ikke tildele det en sprite .
    2

    Klik på " Tilføj begivenhed " og " Create". Dette vil skabe den kode, at forekomme , så snart spillet starter .
    3

    Gå til "Control "-fanen og trække ikonet , der ligner en firkant med ordet " VAR " i det til " Actions " panel . At gøre dette er det "set variablen" handling , og du bruger det til at gemme oplysninger til brug andre steder i programmet. I pop- up boks , der vises , give din variablen navnet " room_speed " og sæt dens værdi til 30 år. Dette fortæller det spil, du vil have det til at fungere ved 30 frames per sekund. Dette er meget vigtigt , da Game Maker husker kun det antal frames den viser og ikke hvor lang tid går .
    4

    Træk en anden " set variable " handling i " Actions " panel . Navngiv denne variabel "sekunder" og sæt den til 10. . Dette er den mængde tid på din spillets timeren.
    5.

    Klik på " Main 2 " fanen og trække ikonet , der ligner et stopur i " Actions " panel . Skift "antal skridt" indstilling til at læse " room_speed ". Husk, at " room_speed " fortæller spillet , hvor mange frames vil forekomme i et sekund. Nu er du indstille en alarm til at gå i gang , efter at mange frames - . Med andre ord, at gå ud efter en sekunder
    6

    Klik på "Tilføj begivenhed" og vælg " Alarm " for at oprette kodningen der vil forekomme hvert sekund , når alarmen lyder.
    7

    Træk en anden " set variable " handling og sæt variablen "sekunder" til -1 , og klikke på boksen mærket " relativ ". Dette fortæller Game Maker til at trække en fra sekunderne variable i stedet for blot at sætte den til -1.
    8

    Træk testvariabel ikonet til " Actions " panel . Det ligner ordet " VAR " indeni en ottekant . Sæt variablen der skal testes til "sekunder" , og angiv værdien skal testes for som " 0".
    9

    Gå til " Main 2 "-fanen og trække " End Game "-ikonet i de " Actions " panel . Det er den røde knap , der ligner en power -off -knappen. Dette vil afslutte spillet, når sekunderne på timeren når nul .
    10

    Gå tilbage til "Control "-fanen. Træk " ELSE " ikonet i " Actions " panel . Dette fortæller Game Maker , hvad de skal gøre, når sekunderne ikke er nul, og vi kommer til at bruge denne til at nulstille alarmen. Gå til " Main 2 " fanen og trække den indstillede alarm handling i " Actions " panel . Igen, indstille alarmen tilbage til " room_speed ".
    11

    Klik på "Tilføj begivenhed" og vælg " Tegn ". Timeren er fuldt funktionsdygtig , men det ville kun være rimeligt at lade spilleren se det. Træk " Tegn variabel" knappen fra "Control "-fanen og indtast "sekunder" ind i variable kassen.
    12

    Opret et rum ved at højreklikke "rum" og vælge " skabe plads ". Klik et vilkårligt sted på værelsets gitter til at tilføje et "timer " objekt til rummet. Klik på det grønne flueben for at "redde " og klik på den grønne pil til " køre" dit spil. Spillet skal køre i 10 sekunder , med en timer i øverste venstre hjørne af skærmen. Så snart timeren når nul , vil spillet slut.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Beregn en Moving alt i JavaScript 
    ·Hvordan man skriver en Div Fra JavaScript 
    ·Sådan bruges Prototype JS 
    ·Javascript Tutorial for PDF 
    ·Sådan får du en attribut i JavaScript 
    ·Sådan flytte et billede med X & Y i JavaScript 
    ·Strengkonstanter i JavaScript Kodning 
    ·Sådan vises de Timer & minutter i to områder med Java…
    ·Sådan oprettes en tilmeldingsblanket til en hjemmeside…
    ·Sådan Sammenlign Strings i JavaScript 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en SWF fra C + + 
    ·Hvordan implementerer SQL rapporter i Microsoft Dynamic…
    ·Hvordan til at returnere et skjult felt i JSP 
    ·Sådan bruges forberedte udsagn i ETL Java Caps 
    ·Sådan vælges MySQL PHP Array 
    ·Hvad Er ETL værktøjer 
    ·Sådan åbner Sip filer 
    ·Sådan Set Java String til Null 
    ·Hvordan man opbygger SaaS-applikationer 
    ·Hvordan man har en Bekræft Script & valideringer på k…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com