| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Den HTML-kode til flere brugerlogin
    Login sider giver en nem måde at identificere og verificere adgang til hjemmesider, men koden til at validere og styre brugere, passwords og legitimationsoplysninger kan hurtigt tilføje op til flere hundrede linjer kode. Brugerprofiler også kræve database opbevaring og server side scripting hjælp af PHP eller nogle andre sprog end HTML eller JavaScript. Heldigvis er der en bred vifte af open source -pakker, der implementerer disse funktioner. Her er et par tips til at finde den bedste multiple bruger login pakke til dit websted. Bestem din sikkerhedsbehov

    Bestem hvilken type godkendelse model vil bedst sikre sitet. En bruger-id og adgangskode giver normalt tilstrækkeligt legitimationsoplysninger sammen med enten rollebaserede eller side niveau tilladelser. I en rollebaseret model , får hver bruger tildeles en eller flere roller , så sider og links er tændt eller slukket på grundlag af disse roller. Side -baserede tilladelse modeller opdele sitet i grupper af sider, så begrænse adgangen ved siden. Afgøre, hvilke af disse modeller passer bedst til dit websted.
    Bestem Hosting Valg

    Check med hosting service til at bestemme , hvilke sprog og databaser er understøttet på serveren. For sprog , omfatter valg PHP , Java, Visual Basic eller C #. Databaser inkluderer MySQL og Microsoft SQL Server Express. Sikkerhed plugins er tilgængelige for alle disse sprog og databaser , men kender de muligheder, før du vælger en plugin.
    Vælg en plugin

    En række sikkerheds plugins kan findes på nettet , selv om de kan være lidt vanskeligt at finde . Henvisningerne nedenfor giver to forskellige stilarter af plugins samt en liste over andre muligheder for PHP og MySql . Alle plugins kræver nogle scripting og administration til installation på dit websted. Kontrollere webstedets krav for at sikre, at de passer din hosting service, så omhyggeligt læse vejledningen for at afgøre, om det arbejde, passer i din dygtighed sæt. Også lave en komplet sikkerhedskopi af webstedet , før du foretager nogen ændringer.
    Installere pakken

    Følg instruktionerne for at downloade og udpakke filerne derefter uploade pakken til din serveren . Konfigurer databasen, derefter køre scripts , der skaber de nye tabeller . Kør administrationen siden og oprette en ny bruger ( selv) . Derefter opretter et par testsider , herunder en menu og et par af destination sider. Tilføj en login-formular eller linket til testmenu siden og tilføje koden til at begrænse adgangen til destinationen sider. Lav en side tilgængelig og begrænse adgangen til den anden. Log ind derefter teste , at sider linker eller ikke baseret på login tilladelser.
    Opdatere din hjemmeside

    Nu da du forstår, hvordan den virker , tilsæt login form og scripts nødvendigt for at sikre stedet. Hver side ikke er tilgængelig for offentligheden , skal opdateres. Oprette flere testbrugere med forskellige roller og privilegier og teste hver bruger. Også skrive webadresser på følsomme sider i adresselinjen uden at logge ind for at sikre , at kun godkendte , registrerede brugere har adgang til disse sider.

    Sikring af et website tager langt mere tid og er meget sværere end det ser ud . Infrastrukturen til at håndtere og validere brugerlegitimationsoplysninger kan tilføje flere uger til et udviklingsprojekt , så drage fordel af de værktøjer , der er anført nedenfor, og ikke forsøge at skrive din egen kode. Evaluere flere pakker, og vælge den bedste løsning for dit websted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kompilere MySQL Workbench på CentOS 
    ·Flygte Query for MySQL i Python 
    ·Sådan oprettes WSDL filer i Zend 
    ·Sådan Upload PHP filer fra en URL 
    ·Kan du have en hyperlink i en PHP Bracket 
    ·Sådan fjernes PHP Fra XAMPP 
    ·Sådan opdatere siden efter 3 SEC i PHP 
    ·Sådan Strip Out Bad Tegn i PHP 
    ·Hvordan man opbygger en Classifieds websted 
    ·PHP Funktioner til MySQL til HTML 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Fibonacci Recursion Function 
    ·Sådan Tælle Records i en PHP MySQL Query 
    ·Hvordan til liste Funktioner i en klasse i Python 
    ·Sådan oprettes Postkasse Script 
    ·Sådan bruges VB at kommunikere med serielle porte 
    ·Sådan Pause en subrutine Indtil trykkes på en knap i …
    ·Sådan Slet Android subviews 
    ·Sådan Input Tilfældige binære tal i C + + 
    ·Sådan oprettes en hierarkisk Datasæt 
    ·Hvordan man laver en PHP Contact Form 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com