| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    HTML-output i Perl Vs. PHP
    Perl og PHP scriptsprog genererer HTML markup og sende det til en browser. Den største forskel mellem de to er den kommando, der sender output. Samlet set er deres muligheder er ækvivalente , og de har nogle identiske funktioner implementeret med næsten identisk syntaks. Generelt kræver PHP mindre indsats for at generere dynamisk HTML ved runtime end Perl , fordi det kan injicere script resultater direkte i HTML markup . PHP er også mindre stift end Perl i de regler, det følger , når du skriver HTML til en browser. Perl Command & Krav

    Perl kræver en "Content - type" header efterfulgt af to nye linjer tegn før enhver HTML-output går til browseren via Perl "print" kommando efterfulgt af variabler eller strengkonstanter indeholder HTML markup . Variabler og strengkonstanter vises på samme linje, når sammenkædede med et punktum . New- line tegn indsat i markup gøre det mere læsbart ved hjælp af den nye online- specialtegn "\\ n ".
    Escaping i Perl

    tegn som dollar tegn , procenttegn , stjerne og @-tegnet alle har speciel betydning for Perl. Hvis tekst output til browseren indeholder specialtegn eller indlejrede anførselstegn , skal de undslap.
    PHP Command

    PHP "echo "-funktionen er mest almindeligt anvendte til at udsende HTML-kode direkte til browseren . Selvom PHP giver en print kommando , det er en sjældent anvendte sprog konstruktion , ikke en funktion og kan ikke kaldes med variable funktioner. PHP har færre regler end Perl til udsendelse af HTML. For eksempel giver PHP ikke kræver en "Content - type" header og kun der ikke kan udskrives specialtegn som fane og newline skal undslap.
    PHP Injection

    Fordi PHP kan du skifte frem og tilbage fra HTML , er det en mere fleksibel og kraftfuld sprog til at skrive HTML. Værdien af ​​en PHP udtryk kan indsættes i HTML markup på runtime ved at åbne en PHP tag, ved hjælp af " ekko "-funktionen til at sende værdien af ​​udtrykket og lukning af PHP -tag. Denne funktion kan gentages så mange gange som nødvendigt i et PHP dokument .
    Sammenkædning

    Udsagn, sammenkæde strenge og variabler sammen kan være forvirrende at kode sværere at læse og mere udsat for fejl . PHP giver en fordel i forhold Perl ved automatisk at vurdere kode indeholdt i en streng afgrænset af anførselstegn . En variabel inde sådan en streng vil automatisk blive erstattet med værdien på runtime med PHP. Opstilling den samme opgave i Perl kræver at skabe en sammensat streng ved at sammenkæde strengkonstanter og variabler med en periode eller ved hjælp heredoc syntaks.
    Perl Heredoc Implementering

    Perl og PHP giver en heredoc syntaks til angivelse lang streng variabler eller tekst og udsende dem til HTML. Syntaksen på begge sprog er ens , men ikke identiske. I Perl, begynder teksten med to mindre end tegn og et søgeord , du vælger, efterfulgt af et semikolon. Det er en konvention - ikke et krav - for at bruge et søgeord i alle hætter. Teksten begynder på den næste linje og kan omfatte almindelig tekst , specialtegn , nye linjer og variabler. Specialtegn skal ikke være undsluppet , kan nye linjer være bogstaveligt nyt snarere end nye -line figurer og variabler vil have deres værdier indsat på runtime . På næste linje efter teksten er nøgleordet placeret flugter i venstre margen.
    PHP Heredoc Implementering

    PHP heredoc kapacitet er det samme som Perl og syntaks er næsten identiske, men forskellige nok til at være lidt forvirrende, hvis du program med begge sprog. PHP kræver tre mindre end tegn i stedet for de to kræves af Perl og semikolon kommer efter det søgeord, der ender heredoc syntaks - snarere end efter det søgeord, der begynder heredoc syntaks som i Perl. Kravet om lukning søgeord til at være flugter med venstre margen , konventionen at bruge søgeord i alle hætter og evnen til at medtage variabler inde i strengen er identiske i PHP og Perl.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Læs PHP anmodninger & reaktioner i ASP.NET 
    ·PHP SQL Tutorial 
    ·WordPress zlib Compression Funktioner i PHP 
    ·PHP Fejl: Undefined offset 
    ·Hvordan opretter jeg en MySQL Trigger at spare en SQL-k…
    ·Hvordan man finder forsvundne numre i en PHP Array 
    ·Tutorial for MySQL i Scala 
    ·Sådan Konverter Tegn til ASCII i PHP 
    ·MySQL PHP Apache Tutorial 
    ·Hvordan at vide, MySQL kører på serveren 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Lær Visual Basic 6 
    ·Sådan installeres InstallShield 11.5 Serial 
    ·Sådan Konverter en Input til et heltal 
    ·Sådan konstateres , om en nøgle findes i VBScript 
    ·Skalerbarhed spørgsmål i Web Apps Java 
    ·Ulemperne ved at bruge Widgets i Computer Design 
    ·Sådan Edit SQL i en DB2 Control Center 
    ·Sådan bruges en SWF i VB MDI formular 
    ·Sådan tilføjes heltal i Java 
    ·Sådan ændres AppDelegate i en iPhone 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com