| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Site Fejl: Fil Kræver IonCube PHP Loader I /O
    En korrekt konfigureret webserver vil forhindre en slutbruger fra at se nogen PHP kildekode, fordi serveren vil køre , men ikke sende PHP-filer . Men da PHP fortolkes og ikke kompileret , en PHP udvikler har at give hele ansøgningen kildekoden til hver kunde , der køber det. Nogle PHP udviklere bruge kryptering software til at sløre eller indkode , en del af kildekoden. Dette hjælper med at beskytte intellektuel kapital og forhindre ikke-licenseret brug . IonCube er en kommercielt tilgængelig krypteringssoftware for PHP. For at køre et program, krypteret med IonCube , er du nødt til at indlæse IonCube Loader til din webserver , eller du vil modtage en fejlmeddelelse om, at IonCube PHP Loader er påkrævet. Compiled vs Fortolket

    fleste desktop programmer skrevet i et programmeringssprog , der indsamles . Et program kaldet en compiler oversætter programmeringssprog til maskinsprog , der kører på en bestemt operativsystem. Det er ikke muligt at rekonstruere kildekoden fra en kompileret program. PHP , er imidlertid en web scripting sprog, der tolkes , ikke kompileret . Det betyder , at for at køre et PHP script , en webserver har at have hele PHP kildekode for anvendelsen . PHP scriptet er udført i realtid, hvilket gør det mere dynamisk end en kompileret sprog.
    Beskyttelse kildekode

    Forestil dig, hvad der ville ske , hvis hver gang Microsoft solgte en kopi af Excel, havde det også at give kildekoden til Excel til kunden. På ingen tid , vil der være Excel kloner på markedet, som gjorde alt Excel gjorde for færre penge. Nogle brugere vil kopiere kildekoden i stedet købe programmet . Licensnøgler ville være næsten umuligt , fordi en programmør kunne redigere kildekoden og fjerne beskyttelsen . Med en PHP-program , har hele kildekoden til en PHP-program , der skal leveres til en kunde , fordi PHP er fortolket , ikke kompileret . For at gøre det sværere for kunderne at få adgang til kildekoden , nogle udviklere kryptere PHP kode for at beskytte deres investeringer , forretningshemmeligheder og ophavsret.
    IonCube
    < br >

    IonCube er en meget anvendt PHP kildekode kryptering værktøj. En udvikler kører PHP kode gennem IonCube motor og det producerer korrumperet kode, der er krypteret og krypteret. En kunde , som køber den PHP-program har til at indlæse et IonCube loader på sin web- server, og det IonCube loader dekrypterer kildekoden , så den kan fortolkes . Når du forsøger at køre et PHP script , der kræver IonCube loader uden at have det installeret på din webserver , får du en fejlmeddelelse om, at filen kræver IonCube PHP Loader.
    IonCube Loader < br >

    at løse fejlen , skal du navigere til download siden på IonCube websted, der har de IonCube læssere til forskellige operativsystemer ' komprimerede formater . Sitet er på " http://www.ioncube.com/loaders.php . " Klik for at downloade IonCube loader til dit operativsystem , der skulle blive noteret under den " Loader pakker" header. Pak den downloadede fil baseret på det format, du har valgt. Kør læsseren guiden script til at installere IonCube PHP loader-filen på serveren. Kør originale PHP script, der gav fejlmeddelelsen sørge fejlen er blevet løst.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tjek Domain Tilgængelighed i PHP 
    ·Tutorial til Short URL Services i PHP 
    ·Sådan oprettes et hyperlink i PHP 
    ·Hvordan man bruger PHP -kode i ASP.NET 
    ·PHP: Sådan Udskift en String Mellem Tags 
    ·Sådan Fremskynde INSERT på MySQL 
    ·Hvordan du sender en SMS ved hjælp af PHP Script 
    ·Sådan Set Up en Zend Layout i NetBeans 
    ·Sådan får objektegenskab Navne i et array i PHP 
    ·Hvordan man undgår Duplicate Entries med PHP i MySQL 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reverse en enkelt Linked liste 
    ·Hvordan man opbygger et register side i PHP 
    ·Sådan Konverter en buffer Input Stream til en String 
    ·Hvad er årsagen Done Men med fejl på en side 
    ·Java Kryptering AES 256 kode 
    ·Hvordan bruger jeg en Code fil i mappen Application Dat…
    ·Sådan aktiveres visse poster på en Radio Button liste…
    ·Sådan bruges SNMP Command får du en OID Label 
    ·Sådan bruges et array i COBOL 
    ·Hvordan til at annullere en reparation proces i MySQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com