| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Hvad er PHP -Nuke
    ? PHP -Nuke er et storstilet content management system , som brugerne kan installere på deres web- værter til at styre og kontrollere deres hjemmesider. Du kan downloade softwaren direkte fra PHP -Nuke hjemmeside og installere det på din web-vært . Softwaren er så populær og brugervenlig , at nogle værter har det præinstalleret som en ekstra service til deres brugere. Du kan bruge PHP -Nuke at offentliggøre dit indhold og nyheder, uploade filer , opbygge online communities og holde styr på dine medlemsoplysninger database. Content Management System

    Et CMS er et software program, som du kan nemt installere på din web-vært . Mange værter tillader dig at installere en række populære CMS -programmer , herunder PHP -Nuke , ved hjælp af en enkelt klik installere systemet via deres bruger kontrolpaneler , ofte gennem et program galleri kaldet Fantastico . Brugere kan klikke på programmerne i deres valg og Fantastico installerer og konfigurerer automatisk programmet til den web vært specifikationer.

    CMS tillader brugere at logge ind og gøre real-time ændringer i deres hjemmesider ved at omarrangere og redigere moduler den administrative back-end , der styrer de funktioner, de ønsker at ændre. På denne måde køre et websted med et CMS som PHP -Nuke ville ikke kræve sitet vedligeholder at have nogen programmering eller web kodning færdigheder.
    Open- Source Software
    < p> PHP -Nuke er open source software , hvilket betyder, at programmørerne frit distribuere koden med softwaren og ikke bruge nogen form for kryptering til at skjule den originale kildekode fra deres brugere. Dette giver brugerne mulighed for direkte at redigere og foretage ændringer i koden ved hjælp af deres foretrukne code- redigeringssoftware , om ubegrænset add -on funktionalitet og tilpasning. Derudover open source softwarelicenser giver brugerne mulighed for frit at distribuere koden til andre brugere.

    Serverkrav

    for offentliggørelse , at installere og køre PHP -Nuke på din web-vært , skal du køre PHP 4.x og en SQL-database -server på en Apache webserver . Alle disse programmer er open source selv og kan downloades gratis på internettet. På grund af softwarens fleksibilitet, kan du administrere en PHP -Nuke site på næsten ethvert operativsystem , herunder Linux, Windows og Mac , ved hjælp af din foretrukne webbrowser for at få adgang til administrator -området.
    Egenskaber < br >

    PHP -Nuke har mange funktioner , der gør det en kraftfuld news- publishing software og en funktionsrig content management software til at drive en hjemmeside . Brugerne kan læse og sende nyheder indlæg til kategorierne af administratoren , og med et modul kaldet AvantGo , kan de også læse de seneste 10 nyheder stillinger på deres mobile enheder i en skrabet -down , mobil - venligt format . Brugere kan sortere nyheder efter emne ved de hyppigst læste historier eller ved at søge efter bestemte emner. Ud over dynamiske blog -stillinger , har PHP -Nuke et modul til statiske indholdssider.
    Community

    PHP -Nuke leveres også med mange standard funktioner til en online community , såsom undersøgelser , en admin kontaktformular, private beskeder mellem brugere , individuel account management , et medlem galleri , brugerfora , en FAQ -modul, en ordliste , en downloads galleri og bruger blogs. Derudover, fordi PHP -Nuke er et open- source program , og bliver brugt af tusindvis af udviklere over hele verden, kan du udvide funktionaliteten i mange retninger ved at tilføje mods , eller ekstra stykker software , der ændrer eller udvider på PHP - Nuke kernefunktioner . < br >
    spørgsmål og overvejelser

    Selvom PHP -Nuke opkrævet en licensafgift mellem versionerne 7.5 og 8.1 , PHP -Nuke site tilbyder version 8.2 som en gratis download. I overensstemmelse med open source industristandarder, er brugere, der har købt en licens til tidligere versioner lov til frit at distribuere koden til andre brugere. Ethvert websted der kører PHP -Nuke udgave 5.6 eller nyere kræves for at vise meddelelsen om ophavsret i sin footer på alle sider , i overensstemmelse med sit General Public License.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Strip Out Bad Tegn i PHP 
    ·Hvordan skal tjekkes Hvad Jobs er planlagt i Toad 
    ·Hvordan man skriver en PHP Script til at vende en Strin…
    ·Hvad Er WordPress PHP Command for Get Seneste indlæg 
    ·Hvordan Træk et uddrag fra en streng med PHP 
    ·Sådan installeres MySQL filer i PHP 
    ·Sådan Opdatere en PHP fil 
    ·Hvordan man opbygger en dynamisk hjemmeside 
    ·PHP Unlink Funktion 
    ·Sådan Set Up en simpel PHP SoapServer Med en funktion …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Opdater administrator på ColdFusion 9 
    ·Sådan Test for at se om en fil eksisterer i Perl 
    ·Sådan bruges lokale variable i Python Scripts 
    ·Sådan Set Up PHP til at sende mail 
    ·Sådan Override en funktion i Python 
    ·Sådan Detect CJK i Java 
    ·Holografisk Definition 
    ·Regular Expression Tutorial for Python 2.5 
    ·Sådan Format Telefonnumre i PHP 
    ·Hvordan man skriver en DLL i Autoit 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com