| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    PHP Henvisning Funktion i en klasse
    Når udviklere med at opbygge steder i PHP scriptsproget , kan de bruge objektorienteret udvikling. I et objektorienteret ansøgning , arbejder en gruppe af kodeobjekter sammen for at levere den nødvendige funktionalitet . Programmører skriver klasse erklæringer , hvori de dikterer de funktioner, som objekter af en klasse vil give. Ved at oprette objekter af en klasse , kan en ansøgning derfor referere disse funktioner. Objektorienteret udvikling giver programmører til at fokusere på bestemte områder af funktionalitet. Objektorienteret udvikling

    Objektorienteret udvikling er featured i mange forskellige typer af applikationer, herunder hjemmesider. I PHP, kan et team af programmører arbejder på et enkelt site, med hver fokuserer på et bestemt område af behandlingen . Ideen i objektorienterede udvikling er, at programmører arbejder på code -komponenter skal kunne gøre brug af andre komponenter uden at skulle forstå deres interne detaljer. At være i stand til at ringe på funktioner inden for en klasse fra kode, der er eksterne i forhold til det er et centralt element i denne model. Programmører kan oprette objekter med specifikke ansvarsområder og adfærd , udnytte disse adfærdsmønstre ved at henvise til de funktioner i objektets klasse.
    Class Erklæringer

    PHP, en klasse erklæring skitserer navn, variable og funktioner for et sæt af applikationer objekter. Følgende kodeeksempel viser en klasse erklæring skitse : Hej

    < ? Phpclass Customer {var $ navn, funktion Kunde ( $ c_name = "" ) { $ this -> $ name = $ c_name ;} /* Klasse -funktioner * /} ? >

    Denne klasse erklæring definerer Kunde objekter. Klassen har en variabel , der repræsenterer kunden navn, som er fastsat af konstruktøren metoden. Constructor metode har det samme navn som klassen , idet en streng parameter. Ekstern kode kan oprette objekter af klassen som følger: $ my_cust = ny kunde ( " Mary ")

    Når denne kode henretter , constructor metoden i klassen henretter , indstilling af navnet variabel med det passerede værdi . Hvis koden opretter objektet ikke leverer en streng parameter , navnet variablen som standard indstillet til en tom streng . Efter constructor metode, kan klassen erklæring angive en eller flere funktioner.
    Funktion konturer

    Funktioner i PHP klasser typisk ser det samme som funktioner i ethvert andre PHP-scripts . De giver et navn og parametre , eventuelt returnere en værdi. Følgende kodeeksempel viser en klasse funktion: . . . " $ This -> $ navn . "

    Funktion get_greeting ( $ tid ) { return "

    " $ udtrykket "

    ";}

    koden tager en bestået streng an sammenkæder det med Customer objekt navn. Afkastet strengen er formateret som HTML til visning i en brugers webbrowser. Funktionen kan alternativt tage flere parametre af forskellige typer . Klasse funktioner behøver ikke at returnere noget , dette er valgfrit .
    Opkaldsfunktioner

    For at kalde en klasse funktion, skal PHP kode oprette et objekt af klassen , så henvise til det ved navn , efterfulgt af funktion navn. Følgende udvidede kodeeksempel viser teknikken : Hej

    $ my_cust = ny kunde ( " Mary ") echo $ my_cust -> get_greeting ( "Hello ")

    Dette vil medføre scriptet til at udsende følgende HTML-kode : Hej

    Hello Mary


    klassen benytter derfor funktioner for at skræddersy output af webstedet til en bestemt bruger, med bruger modelleret i programmet som en Customer objekt. De fleste class funktioner kan kun refereres ved hjælp objekt forekomster på denne måde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan sammenkæde i DB2 SQL 
    ·MySQL kommandoer Tutorial 
    ·Sådan fjernes PHP MailTo 
    ·Sådan Link MySQL og PHP på Windows Server 2003 
    ·Gør din computer en Webserver : Apache , PHP, MySQL 
    ·Sådan oprettes Excel regneark Med MySQL 
    ·Sådan bruges Echo for et anker i PHP 
    ·Hvordan man laver en PHP Mailing List 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en ekstern server i PHP…
    ·Hvordan laver kommentarer i en PHP fil 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Læs & Skriv til RichTextBox i VB6 
    ·Sådan Tilføj til Listevisning 
    ·Sådan Alias ​​en funktion med JavaScript 
    ·Sådan kører JSP i iFrame 
    ·Sådan udskrive lister i Python 
    ·Hvad er prioritetskø 
    ·Sådan tilføjes en bruger til RCS 
    ·PHP Button Tricks 
    ·Sådan fjernes HTML i ASP.NET 
    ·Sådan slettes en String Fra et Dobbelt Linked liste i …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com