| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sammenlign MySQL Vs. SQLite
    Om du kan ikke afgøre, hvilken relationel database management system, eller DBMS , at bruge eller er du bare nysgerrig forskellige programmeringssprog teknologier gennemgå ligheder og forskelle i mySQL og SQLite kan hjælpe dig med at vurdere deres respektive funktionsdygtighed . Som relationelle DBMS teknologier mySQL og SQLite begge lagre data som relaterede tabeller og kan sprede enlige databaser over flere tabeller. MySQL er bedre egnet til mere komplekse programmering operationer og SQLite er bedre egnet til enklere programmering operationer. Grænseflade

    Både mySQL og SQLite stole på den strukturerede query sprog eller SQL, interface. SQL er et standardiseret forespørgsel sprog , hvilket er en specialiseret computer sprog, programmører bruger til at anmode om oplysninger fra databaser . Selvom programmører historisk brugt SQL interfaces for databasesystemer , der kører på mainframes og minicomputere , som i 2011 programmører i stigende grad henvender sig til SQL til brug med pc'er . Dette er fordi SQL støtter distributionen af databaser over flere edb-systemer , der giver brugerne på lokalnet , eller LANs , samtidigt adgang til den samme database.
    Licensing

    i modsætning til SQLite er mySQL et proprietært - eller for-profit - teknologi, som Oracle datterselskabet , MySQL AB , ejer , regulerer og sælger . MySQL AB licenserer teknologien ved hjælp af en General Public License. I modsætning hertil er SQLite et offentligt domæne teknologi, som programmøren D. Richard Hipp udvikles. Som et public domain -teknologi , gør intellektuelle ejendomsrettigheder ikke dækker SQLite og alle kan frit bruge det.
    Lagringsplads

    MySQL kan rumme maksimalt database størrelser af 4GB , hvilket gør mySQL et godt valg af DBMS når du arbejder med store databaser . I sammenligning , fordi SQLite bibliotek har en relativt mager kapacitet 250kb kan SQLite kun rumme maksimalt database størrelser 1GB . Dette gør SQLite et godt valg af DBMS når du arbejder med indlejrede enheder og små databaser.
    Access

    modsætning SQLite , MySQL har en indbygget i forespørgslen mekanisme. Denne mekanisme gør det muligt for mySQL -teknologi til effektivt at håndtere flere samtidige forespørgsler operationer. I modsætning hertil er SQLite stand til at håndtere flere samtidige forespørgsler operationer effektivt . Dette skyldes, SQLite prioriterer data- læsning operationer i løbet af data- skrivning operationer , hvilket medfører en forsinkelse, når SQLite forsøger at håndtere større antal af samtidige anmodninger om data.
    Bærbarhed
    < p > En af de primære fordele ved SQLite flere mySQL er, at det er i stand til at gemme databaser direkte i enkelte filer . Programmører kan derefter nemt kopiere og flytte disse filer til andre DBMS'er . I modsætning hertil er afhængig mySQL på sin egen særskilte filformat. Brugen af ​​dette format betyder, at programmører ikke kan flytte filer til andre databasesystemer , medmindre de først eksportere databaserne de forsøger at gemme. Desværre for MySQL -brugere , denne eksport proces er tidskrævende , når du eksporterer store databaser .
    Security

    MySQL er en iboende mere sikker DBMS fordi den omfatter et godkendelsessystem . Før en programmør kan foretage ændringer i en database , skal han først indtaste et brugernavn og en adgangskode. I sammenligning har SQLite ikke en godkendelse system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Varchar at flyde i MySQL 
    ·Sådan Send Mail PHP til en IIS 6 
    ·MySQL Med phpMyAdmin Tutorial 
    ·Sådan får MySQL Version i Query 
    ·PHP MySQL UTF8 Problemer 
    ·Den procentdel, PHP Vs. JSP 
    ·Sådan oprettes en PHP & MySQL Content Management Syste…
    ·Sådan oprettes en PHP Login Script til MySQL 
    ·Længste Fælles Understreng i PHP 
    ·Sådan Konverter Alt til store bogstaver Med PHP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan importeres filer fra jZip til PHP MyAdmin 
    ·Hvor stor er en Byte 
    ·Sådan Cache External Javascript 
    ·Hvordan man skriver et program i C Brug af Lucas Series…
    ·Hvordan at dekompilere Flash Games 
    ·MySQL Primær nøgle Tutorial 
    ·Sådan Execute BAT VBS Shells 
    ·Sådan Slå i C Fra objekt til datotid 
    ·Fordele & ulemper ved en ReDim Statement 
    ·Hvad er begivenhed Boblende 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com