| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Hvad er årsagen MySQL Overhead
    Et dårligt konstrueret webprogram har potentialet til at være langsom, ineffektiv og upålidelig . Et element i database design til at overveje, er " overhead. " Afhængigt af hvordan du strukturere din database, kan overliggende være forårsaget af faktorer såsom antallet af brugere besøger dit websted, eller indbyggede database funktioner. At anerkende, hvad der forårsager hovedet og vide, hvordan man kan løse det , vil hjælpe dig med at skabe en bedre kvalitet web-applikation. MySQL

    Når du bygger et datastyret program, du har brug for et sted at gemme de indsamlede oplysninger af brugeren. Dette tager normalt sted på en server i et fjerntliggende sted. En server , der er en computer, der bruges til en dedikeret formål , behov software for at håndtere de data, der indsamles . MySQL er en database -software, der er gratis at downloade og ajourføres af et fællesskab af udviklere . Med MySQL du kan udvikle arkitekturen for din web -projekt.
    Overhead

    Når du tænker på ordet " overliggende " i form af penge , er du normalt overvejer beløb dedikeret til at holde et system , såsom en husstand , drift . I form af en database , er det en dedikeret mængde plads . Som i en husstand , har du sandsynligvis ønsker at holde din hovedet lavt. At øge mængden af ​​overliggende du har i en MySQL-database kan potentielt bremse eller stoppe en webapplikation fra at køre . Desuden er det spild af lagerplads . Holde øje med , hvordan dine data er gemt , og den effekt det har på din web-applikation kan forhindre for meget overhead. Desuden kan kontrollere at se , hvis du har en stor mængde af overliggende fremskynde dine applikationers ydeevne og skabe en mere behagelig oplevelse for brugeren.
    Skalerbarhed
    < br >

    Når man tænker database og Web Application Performance , bør du overveje , hvor hurtigt brugeren kommer til at indlæse ansøgningen og den indvirkning, som flere brugere vil have på databasen. Sidstnævnte betegnes som skalerbarhed . Databasen evne til at klare flere brugere kan oprette overhead. Som et eksempel , . Hvis du bygger en database applikation , der i øjeblikket tilgås af en bruger og en anden bruger slutter , den hastighed, hvormed den anden bruger kan få adgang til data kan være så meget som 50 procent mindre end den første Hvis en tredje slutter det kunne være 50 procent mindre end den anden , og så videre . Flere brugere på en enkelt - systemet database kan forårsage søge overhead. Undgå dette ved at omstrukturere din database ind i en klynge , som har flere " stop " i datastrømmen , der hjælpe med at undgå trafikpropper.
    Query Cache

    forespørgslen cache er én måde ovenover kan resultere i en klynge database . Når du sender en anmodning om oplysninger til en database, der er der kaldte en forespørgsel. Cachen er et opbevaringssystem til en række forskellige formål . I form af en forespørgsel cache , er det opbevaring af brugerønsker , der kan tilgås senere at fremskynde databasen respons. Det fungerer godt, når du har en database. Når du har en klynge , databasen skal kontrollere andre databaser for at se, at ingen af ​​de data er ændret , hvilket gør sine oplysninger ubrugelig. Denne proces skaber ovenover inden for klyngen databasen. Ved at holde øje med forespørgslen cache for at sikre, at den anvendes korrekt, kan du undgå et overskud af overhead.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at behandle en Checkbox Med PHP 
    ·Sådan oprettes en adresseliste med PHP 
    ·Sådan Gør TNX Go Faster 
    ·PHP Unset Class Definition 
    ·Sådan søgealgoritmer i PHP 
    ·Sådan Print kolonnenavne Med PHP og Microsoft SQL 
    ·MySQL Vs . Tekst 
    ·Sådan får du den dato fra en MySQL Timestamp 
    ·Sådan Cache Med PHP 
    ·Sådan Format Date String i MySQL med PHP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at skelne mellem DFA & NDFA 
    ·Hvordan man laver en Gentagelse Progress Bar i VB 
    ·Sådan får du en ARGV Input Argument i C + + 
    ·Sådan bruges Radioknapper for PictureBox i Visual Basi…
    ·ADT abstrakte datatyper 
    ·Hvordan interface C til Matlab 
    ·Sådan tildeles en række Count til en variabel hjælp …
    ·Sådan Lær Stenografi Typing 
    ·Sådan Erstat med VBA 
    ·Sådan kører en MySQL Script 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com